בוקר טוב

בוקר טוב

קמתי ב3 בבוקר לראות משחק פוטבול וטוב שכך זה משחק ענק. בהצלחה כל מי שצריך היום וחופית מקווה שבילה שלא בילטו לה את הטיול ושיהיה לה כיף.

בוקר טוב../images/Emo42.gif

אמממממ
יש לי היום מבחן בהיסטוריה
אז בהצלחה לי
בהצלחה לכל מי שיש מבחן/בוחן/מבדק
חופיייייי
שיהיה לך כיף שלא יבטלו לך את הטיול ברגע האחרון
אז יום נעים לכולם

בוקר טובבבבבבבב../images/Emo42.gif

יש לי היום מבחן בחשבונאות <למי שיודע מה זה> עותי בהצלחה
ולכול מי שיש מבחן או בוחן בהצלחה
יום מקסים לכולם

בוקר טובבבבבבב../images/Emo110.gif

לא אנלא בבית
יש לנו שיעור חופשי במחשבים
אני יספר בצהריים מה היה בשעה הקודמת
רעותי בהצלחה במבחןןןן
חופיי תהניי
יומטובבבבבב

moran129

New member
בוקר טוב....../images/Emo42.gif

פעם ראשונה אני כותבת בשירשור בוקר טוב..
לא הלכתי היום לבית ספר..אממ..סתם לא הלכתי לא היה לי ממש כח... אז אמא שלי אמרה לי נו טוב תשארי לא יקרה כלום אם יום 1 תפסידי. ואתמול לא ראיתי אמ"ל... כי בכלל לא הייתי בבית הלכתי לחברה שלי אחרי ביה"ס (אנאל)כי תכננו מסיבת הפתעה לחברה אחרת(שירן) וניפחנו בלונים והיה מה זה צחוקים אנאל לא הצליחה לנפח את הבלונים מרב שהיא צחקה רק אני ניפחתי הכל
. בערה היה הכי כיף בארץץץץ כשכולם הגיעו!! רקדנו ואכלנו... וואי אכלנו מלאא... פיצות,
כל מיני ממתקים,עוגה.. וואי וואי ניראה לי עליתי כמה קילו...וראינו את ההופעה של אלי ומריאנו|מומלץ| וואי זה היה הכי קורע בארץץץץץ אני ואנאל רק נשפחות מצחוקקקקקקקקקק
ואז חזרתי הביתה חצי גמורה ובגלל זה אמרתי לעצמי לא צריך ללכת היום לבית ספר...ואמא שלי הסכימה אז למה לא!?!?
וואי אני קרובה מאוד שיצא לי מגילה כדאי שאני יעצור....
מורן

../images/Emo113.gifבוקר טובב../images/Emo70.gif

לא הלכתי לבצפר כאב לי הראש וכל הפה שלי מלא פצעיים.. בהצלחה לנבחנים
ותהנו בבצפר
יומטוובב

צהריים מעולים../images/Emo13.gif

קיבלתי את העבודה בהיסטוריה וקיבלתי 100
והמבחן בהיסטוריה היה קל
שחררו אותנו היום ב-1
ויש לי מורה פרטית
המשך יום נעים

../images/Emo39.gifבאתי לביקור../images/Emo70.gifגעגעתייי../images/Emo99.gif

אחרי המבחן שהיה לי ביום חמישי במגמות-מחשבים+מנהל אתמול שיבצו אותנו ואני במחשבים מה שרציתי!והיום יש לכל הביצפר מין ערב מדעי המחשב מביאים אנשים עם תואר ומדברים על הנושא הזה ובלה בלה פששששיו היום סיימתי את המבחן השלישי שלי בשבוע וביום שישי יש לי עוד אחד בבילוגיה(4 מבחנים בשבוע!קולטים?!) היה לי ביום ראשון בתורה היו 65 שאלות אבל הם היום עם תשובות קצרות. ביום שני במתמטיקה לא הצלחתי בעיה אחת מתוך 2 אחד רשות אפחד לא הצליח חחח אבל את שאר המבחן הצלחתי היום ביהושע היה ארוך אבל נחמד ועברתי על המבחן של שנה שעברה שעשו וזה היה בדיוק אותו מבחן חחח געגעתי אליך מלאאאאאאאן
ורק שתדעו שאני כל יום נכנסת אבל לא מגיבה
אבל לא יהיה לי עוד זמן כי יש לי שעוריים שלכל השבוע+פרויקט באנגלית ועוד לא התחלתי!!! תהנו
חולעלייכם ו- -
- נופר.

יעל 13

New member
צהריים...

עוד יותר אווףףףףףףףףףף מאתמול!!!!!!!!!!!!! רררררררררררררר אני שונאת בצפררררררררר שונאת מורותתתתתתתתתתתתת שונאת במיוחד את המחנך שלי!!!!!!!!!!

יעל 13

New member
חחחחחחחח יש לי בעיות עם המורים

והמחנך....נתפלחתי ביום ראשון ותפסו אותי...והמחנך שלי רצה להגיד להורים שלי אז מורה אחרת אמרה שכדאי שהיא תשמע את זה ממני...והרגע סיפרתי לאמא שלי...והיא אל עשתה לי כלום...אתם לא יודעים איך פחדתי מהתגובה שלה...חשבתי היא הולכת להרוג אותי...והיא אמרה שזה בסדר ושהיא יודעת שזה חד פעמי
חחחחחחחחח חד פעמי...מעכשיו אין הברזות...הספיק לי

למעלה