בוקר טוב

MaYcHuK

New member
מאמי הכי חשוב לא לרחם על עצמך

למה זה קרה לי למה אני? מה עשיתי וכו' טוב שזה קרה כי הבנת מי הבחור , הבנת עם מי יש לך עסק ולמדת להכיר את עצמך - למה את מסוגלת, מה הגבולות שלך וכו'. אז לא לרחם על עצמך אלא להגיד מזל שגילית זאת עכשיו מאשר חתונה וילדים והעיניינים מסתבכים יותר שולחת לך נשיקה ענקית ממני ! ואת יודעת הדלת אצלי תמיד פתוחה על כל נושא

עדי2211

New member
../images/Emo9.gif

ממש אבל ממש לא רחמתי על עצמי....חהחהחהחחהח
פשוט גרם לי לתהות...מה לא היה בסדר.. במחשבה השלישית כבר הבנתי שהוא החרא (סלחו לי על הביטוי).
נכון..פשוט הבנתי עם מי יש לי עסק.. תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

ק י ק ה

New member
הי עדי

לצערי גם אני מדברת מנסיון, היו לי נשואים מאושרים וזוגיות מדהימה עד ההריון הראשון שלי. לטענתו הסיפור היה סתם איזה פלינג חולף. מיותר לציין שמאוד אהבתי את האיש וכמובן היה חשוב לי שהבת שלי תגדל עם אבא בתמונה וניסיתי. בשלב הראשון הוא חזר הביתה והשתדל להוכיח לי שאפשר לסמוך עליו והוא נמצא שם בשבילי אבל אני הרגשתי חצויה, וכן הלכתי גם ליעוץ פסיכולוג וטיפול זוגי. אחרי שנה פירקתי את הכל ואני יכולה להגיד בלב שלם שעשיתי את הבחירה הנכונה. אני ממש לא מסכימה עם האמרה - פעם בוגד תמיד בוגד(למרות שיש סוג כזה), אני מקווה שהדרך שתבחרי בה תהיה קלה, נוחה וטובה רק בשבילך.

../images/Emo24.gif שמחה שהגעת להחלטה

הנכונה והטובה בשבילך. אני גם הייתי נוהגת כמוך כי מאוד קשה לתת אמון לגבר שבגד בך ובאמון שלך.

למעלה