בוקר טוב,

בוקר טוב,

החלקתי כמה פעמים בקבוצה רולר T.A וממש נהנתי. אתמול החלקתי קצת עם הרולר, והקליפס דיי נהרס להם, בכל מקרה החלטתי שצריך רולר חדשים!! ניסתי למצוא באתר של רולר-ישראל הסברים ועצות איזה ומה כדאי אבל לא כל כך הסתדרתי... יש פה מישהו שיכול להכווין אותי קצת? אני מחפש רולר נוחות מן הסתם, לא יותר מדיי מקצועיות כי אני לא רוכב כ"כ הרבה. אשמח להסברים מהתחלה, מה הטווח מחירים, מה ההבדלים. אני רוכב ברמה סבירה פלוס לדעתי, אם זה משנה :) תודה בנתיים...

נתן.ל

New member
אמנם אתה לא מחליק מתחיל

אם כבר הצלחת לנסוע יחד עם TAR אבל כניראה שבנושא מידע אתה כן מתחיל קרא את הקישור למטה ותחזור אלינו אם יש לך עוד שאלות.

בשביל זה נכנסתי לכאן :)

תודה רבה, אני אקרא ואחזור אם יש שאלות.. אני מאמין שיהיו :) ערב טוב.

אחלה, קראתי את הכתבה שם... אבל

איזה דגמים קונים בדר"כ? מה מומלץ? עד כמה ההבדלים בין ה600 שקל ל 1200 שקל? הבנתי שזה טווח המחירים... מאוד בא לי לקנות רולר חדשים אני רק מפחד שאני לא ארכב מספיק... :( כמה שוקלים רולר ממוצעים? אני פשוט חושב אולי יותר זול אם ישלחו לי מחול, אין על זה איזה מס או משהו כזה נכון? :) בגדול אני רוכב דיי מנוסה רק שלא יוצא לי לרכב יותר מדיי, אני מחפש רולר איכותיים במחיר נורמאלי. דגמים ישנים אם הם יותר זולים אבל טובים, יתקבלו בברכה. אני לא מחפש להשקיע יותר מדיי כסף, כי אני לא בטוח כמה אני ארכב באמת... תודה וסליחה על ההודעה המבולגנת. דני

נתן.ל

New member
אם אתה מנוסה

אז לא כדאי לך לקנות רולר ב-600 שקל. זה יהיה אמנם רולר מצויין אבל בתור מנוסה אתה תמצא אותו מגביל אותך. מציע לך ללכת יותר לכיוון היותר יקרים, איזור 1000 ומעלה. אגב, ישנם רולר גם במחיר שך 1750 שקל(K2 soul slide למשל). ההבדלים הם בחומרים. במבנה ואיכות הנעל. איכות ויכולות הפריים. איכות המייסבים. גודל קושי ואיכות הגלגלים. עכשיו אתה צריך להחליט לעצמך בשביל מה אתה צריך רולר. לכל כיוון יש את הדגמים המיועדים לו. אם זה ספורט וכייף בלבד אני ממליץ לך על דיגמי Fitness אם בא לך גם קצת קפיצות, סליידים ושטויות - כדאי לך לקנות FSK(גם לK2 יש) אם מהירות, אז ישנם דגמים לזה, עם חמישה גלגלים, נעל נמוכה או גלגלים גדולים יותר. עכשיו רק נשאר לך ללכת לחנויות ולעשות סקר שוק.
בהצלחה

תודה רבה רבה,

הבעיה שרולר ב1000 ויותר קצת יקר לי כרגע... אני רוצה רולר בעיקר לספורט וכיף.. יש אפשרות לקנות דגמים ישנים יותר של החברות המובילות ואז המחיר יירד קצת? דני

למעלה