בוקר טוב

טליה321

New member
בוקר טוב

שתיהיה לנו שבת של נחת ושקט ואם אפשר אז ליזכות קצת לשינה טובה בלי הרבה בעיטות סתם זה הכי מגניב בהריון בימיוחד כשאת יודעת שעזרת ליצור חיים בנות ביי וים נשיקות לשנה החדשה ולהצלחה של מירב במסע הניפלא הזה

מירבי*

New member
בוקר טוב טליה יקרה../images/Emo24.gif

אז היא בועטת הקטנטונת? אני זוכרת שהבעיטות האלה היו מאוד מרגיעות אותי, מן סימן חיים ממעמקי הבטן.. כמו שאני מכירה אותך את בטח נהנית גם מזה. שמעתי את ההודעה שלך וזו בהחלט הפתעה מאוד נעימה לראות אותך כותבת, לא רק אני אהנה מהכתיבה שלך, אני בטוחה שבנות שקוראות את הפורום ויקראו אותך ילמדו ממך הרבה מאוד על חשיבה חיובית, התמסרות מלאה למטרה. אם יבוא לך ספרי על הדרך הנפלאה שעברתם מאז החתימה בוועדה. סוף שבוע מקסים, אוהבת אותך

רחלי555

New member
היי טליה ../images/Emo24.gif

כיף לראות אותך כאן, היינו יחד בוועדה, מקווה שאת זוכרת... אני זוכרת את יום ההחזרה שלך כאילו שזה היה אתמול ... כ"כ כיף לשמוע על ההתקדמות
שיהיה בהצלחה בהמשך עוד טיפטפונת והאושר יגיע ... שיעבור מהר ובקלות רחלי

רחלי555

New member
ודרך אגב.... טליה ../images/Emo26.gif

לידיעתך - עברתי לצד הדרומי, קיבוץ בדרום... ליד מעבר רפיח... רחלי

טליה321

New member
את מוזמנת

אם את קרובה אשמח אם ניפגש ישמי לי את הטלפון שלך וניקבע אזנשיקות

טליה321

New member
היי רחלי

בטח זוכרת כל כך שמחה להיות פה אני עוברת את אחת החוויות היפות בחיי לשימחתי ניקלטתי להריון בהפריה הראשונה ומישם הכל היה רק כיף אלף נשיקות ונדבר

רחלי555

New member
שלחתי לך...

מסר אישי ואת הטלפונים שלי בבית ובפלאפון, תהיה בקשר, השבוע אני יורדת לת"א להיפגש עם הזוג אצל הרופא ואעבור דרכך... שבת שלום נשיקות רחלי

למעלה