בוקר טוב....

Nora Shu

New member
שיאואואואוואואואואו!1111111!!!!!!!!

*ניוון שרירים*
או, *ניבון שרירים*. בשבילך, שרון-צ'אן. >:]

lily kane

New member
@_@

אני עדיין מפחדת מכל דיבורי האוטזים *אורצמארו ושירלי נעלמים בתוך הדשא ונבלעים בתוך האדמה*

Hikaru

New member
ג'ל פליפה - מוי כיף!!!

איזה כככככככככככככככככככככוער היצור שהערסים שמו על העטיפה שם XDDDDD

sasuke girl

New member
שמפו כינים לוסיאנה איז מוייי מוייי

כיייייייייייייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

SasuNaru

New member
שמפו רגיל בריח וורדים בלי רוזמרין

נוו כייייייףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Omega Dark

New member
עכשו אני מבואס שלא באתי....../images/Emo7.gif

פעם הבאה אני בטוח בא!! ואיך זה הראמן? אף לא אכלתי אחד...הוא טעים? איזה סוג הוא היה?

lily kane

New member
טוב גם לי התחשק הסבר ארוך

בבוקר הייתי צריכה לקום לעבודה (אה כן מחר היום האחרון שלי שם הידד!) שירלי: "אני צריכה לצאת" עבודה: "ואנחנו צריכים שתעשי סאקשנים בעיתונים!" ....אחרי 20 דקות כאלו ושעתיים נוספות של סאקשן שירלי באה מתקרבת ומסתכלת במבט של אתם-אנשי-הנטאי-ואני-הולכת-להאנס ובוהה באחראים ככה עשרים דקות ואז אומרת בחצי בכי "אני צריכה ללכת" ואז נתנו לי אבל כמובן שלא היה לי סיכוי לפגוש את החברה מנתניה נסיתי להספיק לפגוש את האוטבוס שלהם בדרך ולא הצלחתי@_@ תפסתי טרמפ עד 5 דקות הליכה לכניסה לישוב והגעתי משם הביתה ב20 דקות פעם ראשונה שאחרתי למפגש שלי ואז נסיתי לדבר על הנהג מונית הערס של חן אבל הייתי עייפה מידי והוא שיגע אותי וקילל...חצוף!...T_T אז רצתי להמשך והצלתי את חן שהיה מתוסכל כספית חזרנו ובנתיים כולם צחקו על אור שליאת צרחה עליו מי שלא ראה את זה ואת אור בתור טלטביז לא ראה בידור מימיו שירלי הייתה מסריחה כי היה לה ריח של עבודה אז כולם (ענת) רמזו לה להתקלח איך שאני יוצאת עם מהמקלחת מבקשים ממני את פלאפי (ולמי שלא הבין פלאפי זאת המצלמה) מסכנים לראות אותי עם מגבת זה טראומה לכל החיים... הוצאתי את המזוודה מהארון ואז הציאו את פלאפי מהמזוודה (מדברים על התפתחות מהירה) בשלב מאוחר יותר שירלי התלבשה כמו פריקית... אבל עדיין לא אורצמארו וליאת עשתה לי קוקיות מקסימות! ואז הלכנו לאכול פיצה ולהפחיד עוברי אורח תמימים למראה או סתם פקצ-ערסים הייתי מאושרת והלכנו לגן הגרפיטי אבל לא לצד עם הגרפיטיXD חזרנו שירלי התלבשה כמו אורצמארו שעתיים לסצנה של 30 שניות... אבל זה היה 30 שניות של אונס וזה היה נראה כמו פורנו רציניXDDD בכלל גילו שם שיש לי קריירה בתור אנס סידרתי... בלילה כלונו היינו הזויים דיברנו על אנימה שרוצים להפיק ומאוחר יותר כולם ריכלו עלי וגירשו אותי לחדר שליT_T שירלי קמה אחרי 3 שעות של שינה! ואו...אני משוגנע ואז כמובן שניקתי את כל הסלון הקומה למטה דבר מאוד הגיוני לבלגנאסטית כמוני (קודם החדר מסודר שבוע ועכשיו זה!) אור היה יעיל שוב (גם בערב הוא היה יעיל ושתף כלים -תודה אור!) ועזר טיפה שירלי הייתה מסריחה רצח עד 12 כולם כמו הרסו חצי מהסדר ואני עליתי להתקלח הייתי מארחת נוראית ואבא שלי כל הזמן אמר לי להביא לכם אוכל ומים ושתייה ואז נזכרתי גם הייתה לנו בעיה של שתייה חברה סיימתם 7 בקוקים ואת כל המיצים בבית למעט דובדנים ואת זה לא באמת שותים! אחרי ארוחת בוקר צילמנו את הסצינה הארוכה ביותר אמרתי קו קו קו סאסקה קון שלי איזה 500 פעם ואור לקח לו 500 פעם להגיד את השורות שלו...וחזרנו על זה מאתיים שנה אבל בסוף סיימנו וחממתי ראמן כולם היו חסרי סבלונות ועד ששירלי התחילה כולם סיימו לאכול ושוב..היו כלים@_@ שירלי לא יודעת מה עבר בשעה 4-5 כי היא הייתה הזויה וקרה משהו ומי שרוצה לדעת מה שישאל אותי במסרים אבל הסצינות האחרנות צלומו עוד באור יום... היה לסאסקא חרב מעניינת מאוד שםX... וחן היה מותש וניסנו לצלם את הפורנו של נגי וסאסקא וכמעט הצלחנו אח הכסף שיכלנו לעשות שם... בערב היה הכי כיף ראינו את הסרט פלאפי נפלה הילדה החתיכה והמסכנה שלי אבל היא ניצלה ואז הצלתי את הסאונד! וגם בערב לפני שהם הלכו קיבלתי מכולם חיבוקים ואז היה דבר הזוי שבו נפלתי על הספה מחובקת אם ענת ואני מנסה לברר עם אני אנסתי אותה או היא אותי (אוקי..אז אולי ענת יוכלה להיות סאמא...) ואז גם ליעת רצתה XD אז התחבקנו גם בסוף קיבלתי חיבוק מכולם לפני המונית...אבל אז הייתי צריכה לסדר הכל... האמת לא השיארו הרבה בלאגן בחדרים פשוט פיזרו קצת בלאגן על 10 חדרים בערךT_T ובחוץ... אבל הסתדרתי סיימתי לסדר בערך ב10 11 ככה אבל זה שטיות כי היה מאוד כיף אבל זהו כי כרגע או לפחות עד הנסיעה של ההורים לאילת אין לי בית ריק מה גם...שפיטרו אותי אז אין לי תקציב...

למעלה