בוקר טוב....

Nora Shu

New member
ענת תמיד סאמה, כאילו נה נו דהה ../images/Emo3.gif

אני מצטערת על הבלאגן!! T_T היית מארחת נפלאה! ונתת לנו פשוט לקחת אוכל בלי לבקש ושיט, אז זה אפילו יותר טוב[כי ככה יכולתי לחסל לך חלק נכבד מהמקרר ולא תדעי.
]. פיטרו אותך? ><" מסכנה שירלי.. *חיבוק* ... .... ..... עדיין לא ידוע מי היה הסאמה בנפילת!ספה. בטח כוח אלוהי שראה ספה ושני בנות מתחבקות ואמר לעצמו "אה הא! יורי זה נסגד!". O0 XD אני הייתי כל הזמן צריכה לדפוק את שרון בתחת!! מסכנה אני.

lily kane

New member
באמת חצי מקרר נעלם...

אבל בטח יעשו בקרוב קניות^0^! חחחח....תחיי הכוח האלוהיי... כן תביאו לישרלי חיבוקי!!!הרבה חיבוקי!!! לשירלי מיום רביעי לא יהיה מה לעשות אנשים תגידו לי את מי מפה לבקר?!!! אמממ ענת את מוזכסטית מידי בשביל להיות סאמא כל הזמן וגם רזה מאוד ונמוכה יחסית...אבל זה חמוד! נו טוב גם ענת יוכלה להיות סאמא לפעמיים ואני אישית מרחמת על שרון חצי יום איתך ואז בלילה סרט פורנו איתי ואז שוב הילדה פשוט פליי בוי מגיל 0 אבל מוכשרת בטירוףXD!

Nora Shu

New member
שרון פליי בוי. ../images/Emo3.gif

כפרעעע עליה. XDD אני סאמה תמיד. יש לי אישיות גברית. כאילו נה נו דה.

lily kane

New member
ומה גורם לך

לחשוב שגברים לא יוכלים להיות uke? *מראה לענת יותר יאוי* אני עדיין טוענת שאת seke לא נראה לי שהייתה לך בעיה ששילטו בך לפעמיים ...אבל זה בטח כבר אישי מידי

sasuke girl

New member
מה?! הזונות פיטרו אותך????

*מחבקת חזק את שירלי* *אונסת* שירלי אנחנו חייבים את המצלמה שלך ליום שלישי!(מחר!) חן לא מצא מצלמה כדי להעביר את הקלטת למחשב! ומחר אנחנו באים אליו(אני וענת) להתחיל לערוך!! זה ממש חשוב! יש סיכוי שאתה מעבירה אלינו את המצלמה?

lily kane

New member
כתבת את ההודעה עכשיו אז

תתקשרי אלי בזה הרגע לנייד או לבית (אני לבד בבית) נסכם את המצלמה בטלפון אבל מהר כי אני צריכה לצאת.. כן הם זונות מחר יום העבודה האחרון יאי חובקים אותי חזק מחבוקת בכיף אמממ אני לא בטוחה שזה אונס...נו טוב חפיף

למעלה