בוקר טוב....

lily kane

New member
חוויות מהלייב אקשן

יש לי חצי שעה היום אז אני יתמצצת ויקווה שהשאר ירחבו 1.ko,ko...ko 2. ראמן= טעים!(אבל גם פיצה) 3.זה לא כיף לנקות ביתT_T והכי חשוב! קיבלתי המון חיבוקים*_*!!!יאי!!!

Nora Shu

New member
חוויות לייב אקשן!!../images/Emo20.gif../images/Emo78.gif../images/Emo177.gif

היה פאקינג מעולה! עד שכולם הגיעו ביומשישי היה כבר מאוחר [אשמתו של חן, שרצה לבזבז 65 שקל על מונית וליעעעת שהייתה חייבת לטחון צ'יפס במקדונלדס: טוב, נו די, היא אישה, היא חייבת לאכו. ושרון שהחליטה לדמם ליד האסלות בשירותים
], ועד שהגענו הכלב של שירלי כבר היה עד כדי כך מחורמן שאנס את ליעעעת וחן במשך הערב.
ליעעעת מיד נכנסה לרוח הבמאות שלה, וישר תקפה את אור [AKA מתנחל-סאן]. ובשלב מסויים היא ניסתה גם להיות מפקדת צבאית. זה גם עבד לה. O0 נארוטו הכין את הבליטה במכנסיים, סאסקה וסאקורה נאבקו בג'ל חורחובה לערסים מתקדמים בכדי להעמיד לסאסקה ת'ספייקים. מתנחל-סאן קרא בתורה, בזמן ששירלי רבה עם התחפושת שלה [והיא גם ניסתה להכריח אותי ואת ליעעעת לתפור לה את התחפושת = הסיבה שהכל יצא לה מוזר הפעם.
]. כשסוף-סוף התנתקנו מהמזגן יצאנו לחצר האחורית של שירלי לחזרות... וכמובן, שכולם חזרו מתים, מיוזעים ומוכים נפשית.. טוב, וגם פיזית. *שיעול*ליעעעעת*שיעול* אבל בסופו של דבר הצעקות של ליעעעת היו יותר משימושיות, ויצאנו מהצילומים מסופקים, עם מחיאות כפיים ועוד לפי התסריט שכתבנו מראש. אחרי שכמעט גססנו מרוב רעב, יצאנו מחופשים לרחובות צורן לאכול פיצה. הערסים התחבאו [ספק אם זה היה בגללנו, ספק בגלל שעדיין היה שמש בשמיים], והורים החביאו את הילדים שלהם מפני היצורים המשונים *אנחנו*. ישבנו, אכלנו פיצה [ושרון דרשה תוספת זיתים, כי היא אישה
], התחלקנו לשני שולחנות: שולחן הלובשי-היטאי-אטה, והשולחן של הלוזרים-בלי-היטאי-אטה *שיעול*שירלי,אור,שרון*שיעול*. חזרנו הביתה וליעעעת ניסתה לדחוף בצל לטארו בעיניים למען סצנה מרגשת במיוחד, אך רק סיפור על חתלתול שהלך לאיבוד סיפק ת'סחורה. XDDD עבדנו עד מאוחר בלילה והלכנו לישון כשהתרנגול המטורף של השכנים צווח עלינו [ובעקבות הצווחות שלו תהינו אם בא לנו לאכול עוף למחר
]. למחרת קמנו [הרוב קם ב11, ורק שירלי ואור היו חלוצים וקמו מוקדם. *שיעול*מטורפים*שיעול*] והגרון של ליעעעת היה מוכן ומזומן. הצילומים זורזו למען עזיבתו המוקדמת והלא-מתוכננת של אור, אז חיש מהר צילמנו סצנת פרומו לסדרת-בת של הטלאטאביז [ג'ל חורחובה לערסים מתקדמים של פיליפה יז מוי כיף!] וישבנו לאכול ראמן טעים במיוחד. סיימנו לצלם את כל הסצנות שתיכננו, בתרועה גדולה ומחיאות כפיים, וישר קפצנו על ספות וזרקנו כריות [גם הדגנים] אחד על השני מהתרגשות קלה. צפינו, הובכנו, בכינו, הובכנו, ופלאפי המסכנה כמעט נפגעה עקב נפילת ראש... כמעט כמו הראש של ליעעעת [ראו ערך הפיספוסים שצולם]. זהו. נטשנו כולנו את הבית המבולגן של שירלי ונסענו לרכבת. אוהבות את כולכם, ענת וליעעעת. [הסרט עצמו יועלה לפורום מתי שחן יסיים לערוך וכאלו ויבוא עם כמה הפתעות קטנות ומבדרות.
] השחקנים שהשתתפו: נארוטו - שרון, 'טיפש', סאסקה - ענת, סאקורה - ליעעעת, נג'י - חן, אורוצ'ימארו - שירלי, טן-טן - טארו-צ'אן, ומתנחל-סאן - אור. פקאצות אוטיסיות וג'ל חורחובה לערסם מתקדמים איז מוי כיף!!!1111

SasuNaru

New member
אוקי...X3

טיפש היה פשוט סגידעעע!!!! ןמה אם קטעי היאוי המהוללים שלי?!הא?הא? ג'ל לערסים מתחילים-נו כיף!!אחד111

JeeChan

New member
אממ בוא נראה חוויות

אור עייף אז בקצרה. נסעתי לנתניה, פגשתי את ליאת ושרון ^^ הגענו למקדונלדס פגשנו את ענת ^_^ הגענו לצורן לבית של שירלי לאחר שנהג אוטובוס נחמד עזר לנו :) פגשתי את טארו ואת חן ואז את שירלי D: ליאת הייתה קשוחה בהוראות הבימוי, אבל זה מה שרציתי ^^ בימוי קשוח זה בימוי טוב. היה המון צחוקים והמון פאשלות, אני איש של המון טייקים ויצא לי די קשה לעשות את מתנחל סאן. בלילה הלכנו לאכול פיצה והיה כיף, עד שגיליתי ששכחתי את התיק שלי בפארק, ולמזלי חזרתי ומצאתי אותו. נשארנו עד 5:30 בבוקר וזה גורם לשיחות הזויות על ג'ל חוחובה וסיפורי ערסים S:
התעוררתי מוקדם, אני איש של בבוקר :) ותוך כדי זה אנשים ניצלו את חוסר היותי מודע להיותי ער, ושמו ג'ל חוחובה עליי ואני רקדתי את ריקוד הטלאטאביז וצילמו את זה. הייתי צריך ללכת בהתראה מוקדמת, אז צילמנו מהר את הסצינות שלי. אכלתי ראמן טעים והלכתי. היה מאוד מאוד כיף, שירלי תודה רבה על האירוח והיה לי מאוד כיף להיות עם כולכם. ולכל שאר חברי הפורום, חכו ותראו מה יצא :)

Hikaru

New member
ניהיהיהיהיהיהי חוויות~! ^o^

אז ככה....... היום התחיל טוב ויפה: בדיוק ביום חמישי באו אליי 10 חברים לישון, אז...יצא שישנתי משהו כמו שעתיים @_@ אז, חצי מת, אני מגיע לתחנת רכבת......ומגלה ששכחתי חצי תחפושת בבית... חחחח כמובן שנלחצתי כמו לא יודע מה כי מדובר ביום שישי והרכבות לא ממש נחמדות ביום הזה ~ניא~... אז הזעקתי את אמא טה טה טהההההההההה!! והיא הביאה לי את שאר התחפושת XD! וזה קרה בשניה שהרכבת הגיעה לתחנה, אז רצתי כל עוד נפשי בי לרכבת ולא איחרתי אותה.
הגעתי לתחנת הרכבת, הזמנתי מונית, ומסתבר שהנהג היה ערס. אז כל הנסיעה הייתי צריך לסבול את המבטא הערסי שלו, וגם הייתי צריך לשלם על זה 64 שקל @________@ והוא נהיה ממש עצבני כי הוא לא הכיר את צורן ולא יכולנו להסביר לו איך להגיע לרחוב של שירלי XD! הגעתי למצב שאמרתי לו 'בסדר בסדר תוריד אותי במרכז המסחרי וזהו' והוא לא רצה! זה היה מטריד!
בסוף איכשהו הגעתי לרחוב של שירלי, שם חיכתה לי...טאדה...שירלי! ^O^ הגענו לבית שלה, והדבר הראשון שראיתי זה את אור מושפל על ידי ליאת! או מיי גאד זה היה טוב XDDD!! 'מי אתה???' 'מתנחל סאן!!!' 'לא שמעתי!!!' 'מתנחל סאן!!!!!!!!!!!!!!' חחחחחחחחחחחחחחח ביצענו כמה סצנות (כשרות לפסח
) מצחיקות עד דמעות!!! בערב יצאנו לאכול פיצה, ישבו לידנו איזה זוג, שלא יכלו להוריד מאיתנו את העיניים XD ואחרי כמה דקות הם הסתלקו בבהלה
אחרי האוכל הלכנו לפארק מגניב וכולם התפזרו ועשו דברים מוזרים על המתקנים של הגן שעשועים @.@ במשך הלילה התחלקנו ל-2 קבוצות, הבנותשהלכולחדרלרכלכאילושיואואואואואואו
ו..אלה שדיברו על האנימה החדשה שאנחנו הולכים ליצור איכשהו תוך כמה שנים! XD הדיבורים נמשכו עד בערך 5 בבוקר <בשלב מסוים עזבתי כבר את השיחה על האנימה והלכתי לשכב שם על הספה @_@> ב5:30 הלכנו לישון. טוב זה כנראה היה כבר ב-6, פשוט ליאת חטפה קריזה על השעון שהיה בחדר והוציאה לו את הבטריות :X ענת השתעשעה הרבה עם האור של החדר ושיגעה את ליאת...גם שרון עשתה את זה כמה פעמים XD התעורננו ממש מוקדם (11?), כל אחד עשה מה שהתחשק לו עד שהתחלנו שוב בחזרות ובצילומים. זה היה לפעמים מעיק, אבל עשינו זאת ^_^ בצהריים שירלי הביאה לנו ראמן טעיםםםםםםםםםםםםםםםםם לאכול!! ואפילו הביאה לי מנת ראמן לשמור לגל (Galmon) שאמור לבוא אליי ולאכול אותה!! חחחחחחחח לקראת הערב צילמנו כבר את הסצינה האחרונה וחגגנו את הסיום בצפייה בכללל הקטעים שצילמנו, ורובם משפילים אך משעשעים
הזמנו מונית וחזרנו הביתה ברכבת <התייבשתי בתחנת רכבת 40 דקות אבל זה כבר לא קשור :( > היה ממש כיף, מי שלא בא הפסיד!
תודה רבה רבה לשירלי שאירחה אותנו באופן מושלם ^_______________^!! ~נננננננננננננייייייייייאאאאאאאא~! ~מסתכל על ליאת~ XD

Hikaru

New member
~מתגנב מאחורי ליאת~

ננננננניייייייייאאאאאאאאאאא XXXDDDDDDDDDD!!

SasuNaru

New member
יופי..שכחתי לרשום חוויות XDD

טוב אז אני התעוררתי לשמחתי בבוקר..כדי ללכת לעבודה של ליאת ולעשות לה את כל העבודה >.< נסענו ברכבת ,אני וליעעעעת, ופגשנו ששם את אור. לא היה לנו מושג לאיפה אנחנו נוסעים באוטובוס אבל הגענו למרכז..שהיה להם שומר זקן שבקושי היה מסוגל לפתוח את הדלת[מה היה קורה אם היה מחבל..הוא היה מתמוטט עליו?] אכלנו צ'יפס..יאיי...ואז ענת הגיעה..ואכלנו גלידה וסיפרתי להם על החלום האירוטי שלי עם איצ'יגו XDD הגענו לבית של שירלי בכיף וסבבה....וחן איחר!!גרררר פה התנחלנו לה בסלון...וראינו את הכלב המסטול שלה שחושב 'תצמו חתולה. החלפנו את דעותינו על ג'ל לערסים...ולשירלי היה של מתקדמים!! פעם שעברה היה רק מתחילים. אני הכנתי את המפשעה המעגניבה שלי -וחן פחד ממני XDD. הלכנו לצילומים....ליעעעת התעללה באור..ואחר כך גרמה לחן להראות עומו עם הנפות שיער XD[אבל הוא עדיין בישי
] אמממ...הגענו לקטע שכולנו נוטפים מים...חזרנו לבית של שירלי...ו...שכחתי את הקטע הזה... ואז אור פתח את המנגה שלו ובטעות היה בפנים תמונה של איצ'יגו השקסי!! שהזלתי עליה ריר במשך כל הערב והלילה. אז הלכנו לאכול פיצה...הורים וילדיהם התרחקו במהרה מהפריקים...אני אכלתי עם איצ'יגו פיצה עם ז-י-ת-י-ם כי זה טעים לי!!בואהאהאה ואז הלכנו לגן משחקים מת...כולם דיברו ואני התחלתי לחשוב!!לחשוב!! ושכחתי מה חשבתי אבל לא נורא...ואז התחלנו לחזור הביתה בעשר בערך..ואז הפקאצות התחילו להגיח מכל מקום! ברגע שחזרנו לבית של שירלי..מישהו שכחת את התיק שלו בגן משחקים!! אז אני ואור היינו צריכים לחזור ולהביא אותו... וקפצנו בכל מקום שראינו כלב....פראנויה!! הגענו לגן הזה...חזרנו... בדרך חזרה ראינו ערימות של פקאצות וערסים!!אחד על השני!!! ושעברנו שם עם התחפושות שלנו כולם שתקו...ואז שהלכנו התחילו לדבר..כן..נחמד XD אמממ...ישבנו כל הלילה..אכלנו חטיפים....הכלב ניסה לאנוס את ליעת... ודיברנו על תוכנית אנימה על ערסים! ופיצוחי ססון!!וסמי חורחובה! בבית הספר לערסים ופקאצות מתקדמים! אמ...ואז הלכנו לישון....בערך..~__~ ואז התרנגול המניאק מתחיל לצפצף בבוקר!! אז התעוררנו...גם בערך... אז...הלכנו לצלם קטעי יאוי מטורפים XDD וכמה נפילות כואבות שלי X: וליאת נתקעה בקיר XDD אור החליט שהוא חוזר מוקדם!!אז עשינו את כל הקטעים שלו. מתנחל-סאן ~_~ אממ..אכלנו ראמן...עשינו פוזות...דיממתי לי בשירותים...וענת צחקה עלי בגלל זה
אזזזז.....ראינו הכל בטלוויזיה! ופלאפי נפלה נפילה מסוכנת וחטפה זעזוע נוח!!כמו ליעעת! ואז חזרה לעצמה....ואז ראיתי את טיפש הסגידעעע שהיה אני!! להיות טיפש זה כואב >.< ואז ברכנו מהבית של שירלי...מאוד מבולגן... ונהג מונית צעק עלי!! חוצפה! ודיבר אלי כל הנסיעה..ולא התייחסתי אליו..וכולם חשבו שהוא מדבר לעצמו. בתחנת רכבת מכונת כרטיסים התקיפה אותנו עם העודף שלה. ונסענו ברכבת...ולא היה איפה לשבת. וחזרנו הביתה

SasuNaru

New member
אה ושכחתי

שאכלנו פיצה...הראתי את סדיגתי לאיצ'יגו.... צרחתי וקפצתי וניסו לגנוב לי את איצ'יגו!!אבל הם לא יצליחו!!בואהאה ואז קפצצתי לי וצעקתי איצ'יגו הוא בישי סגידתי שלי!! ואז הם לקחו אותו ממני TT.TT

Hotaru

New member
היה כל כך כיף!!!

טוב,קודם כל הלכתי עם אבא שלי והוא קנה לי ולאחיות שלי דברים לבצפר…ואזואז.. אז הוא הסיע אותי לנתניה,והוא היה ממש רע…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא היה כל כך רע שצרחתי עליו ואנשים שמעו אותי בטלפון….וזה היה ממש מעצבן… אבל מהר מאוד הכל הסתדר בגלל החברים שלי שעזרו לי למצוא את הבית הנכון והכל ^O^~~ אני אוהבת אותכם אנשים ^^ ואז כולם הגיעו לביתה של שירלי….וניסו להכניס את אור לתפקיד המתנחל..וליאת צעקה עליו המון…..וזה היה משעשע….ואז חן בא ואמר שעלה לו המון כדי להגיע לבית של שירלי במונית.XD..מסכן ._. ואז היו מלא צחוקים בסצנות והכל.^^….והייתה סצנה שאמורה להיות עצובה ו.ו….וטןטן לא הצליחה לבכות על נג'י .____. ולי תמיד אומרים שאני כל כך רגישה!ושאני בוכה מהר… =O…..ולא הצלחתי לבכות..XD.. אני חושבת שבסוף יצא טוב……נראה לי… ._.;; טוב אחרי הסצנות יצאנו לנו בצורן ואכלנו פיצה ^^….ואנשים הסתכלו עלינו מוזר XD….בטח חשבו שאנחנו מאיזה כת או משהוXDDDDDDD….עם ההיטאי-אטה..וכן כל האלה עם ההיטאי-אטה ישבו להם בשולחן אחד והאחרים בשולחן השני ^^..זה יצא במקרה. ואז הלכנו לגן שעשועים =O ~~~ו.ו…והיה כיף שם..והתנדנדתי.. ._. והלכתי בסיבובים עם ליאת על משהו ואמרנו "ברווז ברווז" ס_ס….עד שמישהי תתעייף וניפול =O. ואז חזרנו לנו לבית של שירלי…והתעסקנו עם ג'ל חוחובה ודיבורים על ערסים מתחילים וכאלה XD…. ואז הלכנו לנו לישון ב5 וחצי לפנות בוקר עם קריאות של תרנגול מוזר._____. וקמנו לנו בסביבות 11…^^….ואני הייתי עייפה .____________. וגם חן היה עייף,וסאקורה וסאאסקה צילמו סצנות ואז חן נרדם -.-….ואני גם נרדמתי X_X.. ואז הם העירו אותי ^^…ואז הם העירו את חן,אבל הם צילמו אותו ישן,הוא כזה מאמי שהוא ישןXDDDDDDD... אחרי זה אכלנו ראמן ^^.והיה מאוד טעים~~~~~~~~~~~~~~ ואז המשכנו בצילומים של הלייב אקשן…וסיימנו הכל ^O^ … והערה שאני צריכה להגיד – ליאת צ'אן במאית כל כך טובהההההה ואני שחקנית כזאת גרועה ==;…. ו.ו…..והיה לי כל כך כיף בלייב אקשןןן אני כל כך מתגעגעת לאנשים משם ^^… ואחר כך…ישבנו לראות את מה שצילמנו בטלוויזיה ואני ראיתי חלק בגלל שאבא בא לקחת אותי מוקדם ^^ אבל ראיתי מספיק בשביל לצחוק.וגם ראיתי את מה שצילמנו במילא אחרי כל סצנה. וזהו ^^

Nora Shu

New member
מאעעעמי, תביאי לי שיפוד!!

כתבת כל כך הרבה!! קבלי ח"ח עם ג'ל חורחובה לערסים מתקדמים!
אבא שלך כל כך מפחיד!! XDD

SasuNaru

New member
אה!!נזכרתי!!

slap slap slap!! clap clap clap!! slap slap slap!! clap clap clap!! clap clap clap!! slap slap slap!! wheeeeeeeeee1!

sasuke girl

New member
slap slap slap!!

slap slap slap!! clap clap clap!! slap slap slap!! clap clap clap!! clap clap clap!! slap slap slap!! wheeeeeeeeee!

למעלה