בוקר טוב

בוקר טוב

הבעייה שלי נשמעת לי יותר מתאימה לפורום הזה ולא לפורום חלומות,אני מקווה שתצליחו להבין את ההסבר:) לפעמים, אני חושבת שזה קורה בעיקר כשיש לי נדודי שינה אני כול כך עייפה שאני נרדמת,אבל אני מאוד מפחדת להרדם ואז נוצר מצב כזה (אני חושבת!!) שהפחד העצום שלי מהירדמות משפיע עלי ממש חזק, ואז כשאני נרדמת אני מנסה בכוח להתעורר, אבל אז קורה מצב שאני כאילו "ננעלת" זאת אומרת שאני אומרת לעצמי שאני חייבת להתעורר שאני חייבת לפקוח עיינים ולהזיז את הידיים ולהדליק את האור, אבל שום מזה אני לא מצליחה לעשות,אני מרגישה שהכול שוקל טונות, שהעיינים שלי לא יפתחו לעולם ואני מאוד מודעת לזה שאני חולמת. מצד שני אני גם שקועה בחלום כלשהו, זה יותר כמו סיוט לא משנה על מה לפני יומיים זה היה על פורצים בבית, פעם זה היה על יצורים על טבעיים שהיו בחדר שלי, ואני מרגישה את הפחד מחלחל בי לתוך הגוף! לפני יומיים שזה קרה לי הייתי מודעת לזה שאני צריכה להתעורר וידעתי שאם אני אצעק אני אתעורר,אז צעקתי אבל מאוד חלש ולא התעוררתי מזה ואז חלמתי שאימא שלי לידי ושאני רוצה להושיט לה יד אבל לא מצליחה,אבל בגלל שאני יודעת שהיא לידי אני הרבה יותר רגועה ואני יודעת שהיא יודעת שאני יותר רגועה ועומדת להתעורר בכול רגע, ואז פתאום התעוררתי מהצעקות שלי"אימאא". עכשיו רציתי לשאול למה בעצם זה קורה ? והאם זה התפתחות כלשהי של חלום צלול? שיהיה לכולם יום טוב:)

roger4x4

New member
חלום צלול זה לא

אבל את מתקרבת מאוד אם הבנתי נכון (קראתי ברפרוף). מה שהרגשת (ותקווי שכן) היה שיתוק שינה. זה השיתוק שקורה בזמן שאת יושנת, כדי שאת לא תתחילי ללכת באמצע החלום שלך. וכול הדברים האחרים שקרו לך כמו פורצים וכו', זה חלק מהשיטה לייצר חלומות צלולים בשם WILD. זה (כמעט) נורמלי לגמרי וזה יכול לקרות לכול אחד גם בלי כוונה. ולגבי כול הצלילים והמראות, אלו פשוט הדברים שבתת מודע שלך. אם את רוצה להמשיך, אז תקראי על השיטה בקישור. ואם את לא רוצה להמשיך (אני ממליץ להמשיך
) אז אל תבצעי את מה שכתוב בקישור. אבל כדאי לך להמשיך כי חלום צלול זה כיף

BlueNosE

New member
את יכולה לפתח מזה חלום צלול

תתאמצי לחשוב על משהו לא הגיוני שאת מרגישה שאת חולמת ואז נניח אם תחלמי על פורצים אז תסתובבי אליהם ותגידי להם שאת לא מפחדת מהם. ואם זה מפלצות אותו דבר.. תדמייני שיש לך רובה ביד שיכול להשמיד הכל, תכווני אליהם ותהרגי אותם.. או כאלה דברים.. זה יכול לעזור..

silverhawk

New member
שלום לך../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום!
החלק הראשון של דברייך נשמע כתיאור של שיתוק שינה, ובקשר לכך אני יכול להרגיע אותך - זהו דבר טבעי לחלוטין אשר קורה בכל לילה בזמן השינה (למרות שבד"כ את לא מודעת לכך). ניתן להתעורר ממצב כזה (אני מצרף לינק למקרה דומה שהיה לי אשר מתאר מספר שיטות לעשות זאת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=27&msgid=38286665 ), אך עדיף להשתמש בו על מנת להגיע לחצלול. בנוגע לחלק השני, הוא נשמע יותר כחצלול. האם חלמת באותו זמן? אני ממליץ לך לעבוד על בדיקות מציאות - זה יעזור לך לאושש את הידיעה כי את חולמת וע"י כך לנווט את החלום בייתר הצלחה.

למעלה