בוקר טוב!

אדזה

New member
אנפה

כל הכבוד לך ולאחותך שאתם מטפלות כך באמא.היום ביקרתי קשישה בת 84 שגרה לבדה בדירתה אומנם יש לה מטפלת זרה אבל ללא השגחה של בני משפחה מסורים.לפני שבוע היא הובהלה לבית חולים מפני שסבלה מהתיבשות,שהתה שם 4 ימים וכשעמדה להשתחרר נפלה מן המיטה בלילה ושברה את היד ונחבלה קשות בצידי הגוף.היה רחמנות להסתכל עליה.והאישה הזו לא היזילה אפילו דמעה אחת,אני הייתי זאת שכל הזמן עמדו לי דמעות בעיניים על כך שיש אנשים שפוטרים עצמם ע"י עובד זר וסומכים עליו ומודים לאלוהים שהם לא צריכים להתעסק כל כך הרבה עם הקרובים שלהם.האם לכך בדיוק התכוון "המשורר" כשאמר:אל תשליכני לעת זקנה?

אנפה2

New member
אזדה, כל הכבוד לך

שאת מקיימת מצוות ביקור חולים, אני לא אישה דתית, אך אני יודעת שזו מצווה גדולה.

sitvaniyot

New member
בוקר טוב חברים יקרים...

כל הכבוד לכם שאתם מתכננים טיולים ונסיעות קרובות ורחוקות. אני, תלויה בנכדים ובשעות העבודה. נשמע משעמם? אבל ממש לא כך. אתמול בערב נהניתי מאד מהסטודנטים שלי. אנו לומדים איך לקרוא טקסט אקדמי, ולקראת סיום קורס הקיץ (נותר עוד שבוע) אפשר היה ממש לראות בגישתם לטקסט ולנושא איך ממש נפתח להם הראש. רוב הפעמים כשאנו מלמדים ממש לא רואים את התהליך שעובר הסטודנט, ונראה שהעבודה מתבזבזת, אבל הפעם קראנו מחקר והחברה שאלו את כל השאלות הנכונות. סוף סוף יש תמורה למאמץ שהיא מעבר לשכר.

yaely2

New member
מנהל
לסיתווניות וכולם בוקר טוב ../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך על העברת החומר ועל הערכתך לסטודנטיים. אני שוב מבקשת שימו לב לתאריך והשתרשרו רק לתאריך של אותו יום. כל השתרשרות אחרת מקשה על חברינן.

yaely2

New member
מנהל
הפעלנו את המיזוג, אפשר להיכנס

לכל החוששים ממזג האוויר החם, פה בפוזום המזגן עובד אפשר לכתוב בקרירות ובשקט. קדימה

חיניה

New member
בילוי עם נכדים לאדזה ואחרים

בית ראובן פתוח בין 10-17 אפשר לברר בדיוק באינטרנט. זה מתאים אפילו עד גיל 15 כי זו פעילות מסביב לתמונות. בית בן גוריון פתוח כנל.אפשר לסייר איתם במוזיאון הארץ ולפעמים יש פעילויות לילדים במוזיאון תא (צריך לברר מראש).יש סרט יפהפה על פינגווינים "הקיסרים" או משהו דומה. אני הולכת עוד מעט. יש פעילות בקניון ארנה בהרצליה. אפשר סתם כך לטייל ביפו +\- שוק הפשפשים ונווה צדק.ישנו מוזיאון המדע בחיפה + נסיעה ברכבת ובכרמלית.אני חושבת שבינתים זה מספיק.אז בילוי נעים. א שכחתי אפשר גם לבקר ביקב ראשון אבל צריך להזמין מראש. בהצלחה

erika6

New member
בועז אנחנו רוצים את הסיפור../images/Emo108.gif

ועוד על ירושלים

yaely2

New member
מנהל
שלום אריקה, הירגזי הרגיז אותי ../images/Emo10.gif

אדזה

New member
חיניה

תודה לך חיניה.אני מקווה לבקר בחלק מן המקומות אותם הצעת,נראה מה תהיה ההתרשמות של החמודים שלנו.אדווח לאחר מכן.כרגע אנו עוסקים בעבודות יד שונות עד שיימאס.

../images/Emo13.gif../images/Emo140.gifשלום חברים וחברות יקרים שלי

הגעתי לא מזמן הביתה, לאחר שמאתמול בצהרים הייתי מחוץ לבית בלי נגישות למחשב, עוד לא הספקתי לקרוא את כל הודעות, אעשה זאת בניחותא, כי שי המון הודעות חדשות, אז קודם כל רציתי רק להגיד שלום,ושמאד הייתם חסרים לי.

אדזה

New member
יעלי

בבקשה,בבקשה איזה שיר יפה שאת יודעת לכתוב.מה קרה הלכה המוזה,החום כבד אבל הלב קל,אז נא לא להתעצל ולגשת למלאכה,אני מבינה שלאריקה יש קשיים בהעברת קבצים,אם לך אין נשמח לראות משהו יפה.תודה

yaely2

New member
מנהל
אדזה, אנא ממך פרטי והסבירי. ../images/Emo168.gif

yaely2

New member
מנהל
פסיפלורה נפלא../images/Emo140.gifאהבתי את החידוד

אדזה

New member
פסיפלורה

היי פסיפלורה,עכשיו אני יודעת למה אני תמיד רואה את חצי הכוס המלאה-כי אני לא גבוהה.תודה על ההבהרה.

למעלה