בוקר טוב!

perhay

New member
בוקר טוב!

ימים קשים עוברים על מדינת ישראל. מאחלת לכולנו שנעבור בשלום את הימים האלה. נקווה שהמהלך הזה יצדיק את עצמו ונזכה לשלום ולשלווה שמגיעים לאזרחי המדינה.

perhay

New member
הזמנה

ברצוני להזמין אותכם למופע "סיפור סובב עולם" שיתקיים מחר, יום ד' 17 באוגוסט בשעה 20.00 במרכז הרב-תרבותי לאמנות הסיפור, תיאטרון דיוואן אל לאג'ון נצרת. למדתי בתיאטרון זה סדנה למספרי סיפורים ואני אספר סיפור יפה שבחרתי. בתכנית: עוד סיפורים מחברי הסדנה, וגם אתנחתאות מוסיקליות, גם מוסיקה ערבית, וגם מוסיקה ארגנטינאית. הכניסה ללא תשלום. לפרטים נוספים ניתן להתקשר לטל': 04-6469413. לבקש את חניתה או גסאן.

אנפה2

New member
בוקר טוב, איזה כף../images/Emo140.gif

לפתוח את הבוקר עם הזמנה לתאטרון. פרהיי , האם הסדנה או התאטרון שאת משתתפת בו מגביל לסדנת "מספרי ספורים" אשר בבית אריאלה ?. ספרי לנו קצת על הסדנה, על מנת שנדע יותר, כמו: מי המשתתפים בה, מה המטרה שלה ועוד.

boaz31

New member
בוקר טוב והרי החדשות אודות הפרי

נאבד לי איפה ששאלת אודות הפרי פסיפלורה והקישור הרי הוא כאן

יששש!! ../images/Emo70.gif אם כך היא צריכה

לצאת מיד במחולות מרוב שמחה ובמיוחד בריקוד סמבה,
הפסיפלורה!! היי, היי, לא להשתולל עד כדי כך, לא כל כך סוער, אמנם אמרו שדווקא כאשר את מתקמטת - את מתוקה וטעימה, אלא שהקמטים גם מסגירים את גילך שמשמעותו היא שצריך להיזהר עם הבריאות ולמתן את הפעילות! דווקא כאן בפורום הזה בו הקמטים מתרבים והולכים סוף סוף יצאה האמת לאור, חלק = בוסר, קמטים = מתוק וטעים! סוף סוף מכירים בכך שככל שמתקמטים יותר - טעימים יותר! את שומעת מה שאומרים עלייך, יא פסי? איזה מחמאות? הוכחה שבחרתי נכון, את גם טעימה וגם בריאה. ואם את גם רקדנית, נו, אז בכלל אין עלייך!
זה היה תשדיר חסות לפסיפלורות!!!

../images/Emo140.gifפסיפלורה, כל הכבוד, אני מצדיעה

לך(לא מצאתי אייקון מתאים, אז ציירי לך בדמיון הצדעה), רואים שהמוזה שרתה עליך, הזמיני אותה לבקרך לעיתים קרובות , והביאי אותה אלינו, נקבל אותה ב-
ו-

erika6

New member
פרהיי ואנפה בוקר טוב ויום טוב../images/Emo108.gif

ולכל חברי הפורום הנחמד שטרם התעוררו
על הבוקר לא מזיק. אנפה נקווה שנעבור בשלום ימים קשים אלה. ימים קשים לאלה שחייבים לעזוב את בתיהם, כואב הלב עבורם. וקשה גם לחיילים והשוטרים שהם חייבים למלא את תפקידם. אני מקווה שהמדיניים יודעים מה הם עושים. רק שלא ירשם בהסטורה שזה היה כשלון מוחלט וסבל מיותר לכל הצדדים למשפחות ולאנשי החוק. כולי תפילה אחת שלא יהיה שפיכות דמים.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכל דיירי ה../images/Emo82.gif../images/Emo3.gif

קודם כל רוצה לאחל בריאות לכולם. בריאות בגוף ובריאות בשכל. גם יחסים בריאים עם הזולת ועם עצמנו כאחד. מקווה שהטיול של בועז היה מוצלח. ושלכל השאר היה יום נעים. השתבשו לי קצת סידרי הזמנים, הלילה חדר אל הבוקר והערב גנב מהלילה. אתמול ב 8 בערב הייתי כל כך עייפה שנרדמתי תוך כדי שכיבה על המיטה. לא פלא, סיפרתי לכם איך סובבו אותי בתנור הגריל עד שזכיתי לסיים עם הטסט הזה. נרדמתי מוקדם והתעוררתי בשעה כמעט שלוש ומאז הגוף שלי מוחא כפיים וצועק "בוקר בוקר" מה לא עשיתי לו? והוא , הגוף לא רצה להרדם. ניסיתי להעביר את ההודעה הזו החל משעה 04:30 ולא הצלחתי, חזרתי למיטה ושוב אני פה.
בוקר טוב פורום חביב

yaely2

New member
מנהל
יש לי קשיי תחבורה אם מי מהמרכז נוסע

שלו כולם, כשהכנסתי את הודעתי היה כאן מדבר שממה, חשבתי שיש בעיה בתפוז ואני ראשונה. אם יש מישהו מאזור המרכז שרוצה לנסוע יחד לראות ולשמוע את פרהיי וגם יש לו מקום, אודה לו וגם אשתתף בדלק.
אל תגידו לא. המכונית שלי נוסעת אך ורק באזור המרכז.

erika6

New member
בועז בוקר טוב לא ספרת לנו איך../images/Emo108.gif

היה הטיול לירושלים ואיך הסתדרתם עם החום הנורא שעובר עלנו בימים אחרונים אתמול פרמטו את המחשב שלי ואינני מוצאת את הידיים ואת הרגליים יקח כנאה כמה ימים עד שאלמד מחדש מה יש בו. לכן אני גם לא שולחת תמונות אינני יודעת איפה הם. אשלח למדור לחיפוש קרובים.

erika6

New member
יעלי מה שלא יהיה אין לי כוח ../images/Emo108.gif

לעשות את הנסיעה הזאת בהלוך וחזור כך שאני מודה על ההזמנה ואולי בפעם אחרת. במקרה גיסתי גרה בנצרת

boaz31

New member
ירושליים

הייתי אתמול בירושליים בטיול:יד ושם החדש,ולפני כן באנדרטת מגילת האש ובהר הטיסים שמהווה אתר ההנצחה לחיל האויר,וב---כותל המערבי {מקום חסר כל הדרת קודש } ויש לי עוד מה לומר אבל לא עכשו הטיול היה נהדר,מענין ומעייף הנוף הנשקף מהר איתן לכוון הרי יהודה ודרום ירושליים הוא נהדר {לא מקום קדוש} ביד קנדי ספרתי לכולם סיפור שגם אתם עוד לא שמעתם ,סיפור מהחיים:: 3 עד 4 חדשים לפני הרצח של קנדי הנשיא הוצע לי לעוזי להיות הדמות שמחליפה את הנשיא במסעותיו עקב הדמיון הרב שהיה לי לפרצופו ואני שקלתי את ההצעה שהיתה כרוכה בהרבה שנויים בחיי!!! וכך זה נשאר.....

אדזה

New member
בועז

אנחנו לא מוותרים,תמונה בבקשה!!!!קנדי היה "חתיך" ממשי-ואתה יושב לך כך בשקט ומצטנע? מי,מה ואיך זה אמור היה להתבצע,האם הספיקו להדריך אותך?בקיצור ים של שאלות, ואנחנו מחכים לתשובות!!!!

boaz31

New member
קנדי

העבירי לי בבקשה את המייל שלך ואעביר לך תמונה שלי מימים אלה

אדזה

New member
קנדי

בועז ידידי, אנא עיין שוב בהודעה שלי ותראה שהתכוונתי שתשלח תמונה לכולנו,כי כל מי שלא מכיר אותך אישית ודאי מסתקרן מן האיש שדומה לקנדי,אבל אם זה לא ניתן מבחינה אנונימית שלך - אני מבקשת סליחה.בקשתי היתה ספונטנית היות ולא פעם ראיתי תמונות של ילדים ונכדים בפורום הזה,ולתומי חשבתי שזה בסדר לכולם וכנראה שזה לא בדיוק כך.לילה טוב וחלומות נעימים לך ולכל הפורום.

מצטרפת לבקשה לתמונה! ../images/Emo65.gif

הרי לא תשאיר אותנו עם הסקרנות? Please, Please, Please! תמונה! תמונה!! טוב, אז רק אם כבוד הנשיא יכול לשחרר תמונה לאומה בלי שיגלה בכך סודות צבאיים, בטחוניים, אישיים... (האמת... ככה בינינו: זה היית בעצם אתה עם מרילין? כן? לא נגלה לאיש! וגם לא לאשה! ואולי ואולי - לכן היא התאבדה כשגילתה שזה בכלל לא היה באמת הנשיא? מה שעולה כאן בפורום הזה! לא להאמין!!)

אדזה

New member
פסיפלורה

זה ג ד ו ל.כמעט וכיביתי את המחשב ופתאום גיליתי אותך,איזה יופי.מקווה שבועז מיודענו יקבל זאת ברוח טובה כי כולנו אוהבים אותו.הוא הרי בן-יחיד אצלנו ומרים לנו את המוראל עם הבדיחות.יש לו כפי הנראה עוד הוא רק צריך לשלוף אותן.

בוקר טוב! אפשר לצרף קובץ כאן

אני יודעת שבתי הצעירה שהיא משתתפת מאד פעילה בפורומים שלה שקשורים לילדים, הריון, הנקה וכו' שולחת תמונות כל הזמן וכולן שם מפרסמות תצלומים של הילדים. אם אינך יודע איך - אשאל אותה.

למעלה