בוקר טוב

brozky

New member
בוקר טוב

אנשים בוק ר טוב לכם לכל הקיבוצניקים היפים מה נשמע ומה הולך

MsUnderstood

New member
בוקר של סיום הכיבוש../images/Emo13.gif

קצת מחשב לנוח וניבי ויכוחים זה
אולי גם פה נתחיל עם זה???

oripollak

New member
אויי נו באמת?!?

"בוקר של סיום הכיבוש"!?!?!??? זאת נקודת התחלה של ויכוח?? מה דעתך על "בוקר של גירוש בני-אדם מביתם"?? או על בוקר של "חוסר דמוקרטיה במדינת ישראל"??? בבקשה לתבגר...

MsUnderstood

New member
אויש תירגע

אני אמרתי שזו התחלה של ויכוח?! נו באמת.. תאמין לי שיש לי מספיק מקומות להביע את דעותי האישיות(*אהמ*מנהלתפורוםאקטואליהלנוער*אהמ*) מה לעשות בקרוב יגמר הכיבוש.. והתכוונתי ויכוחים בכלליות לא על זה.. למה אחרים לקחו את זה בצחוק ואתה לא?

oripollak

New member
סתם בגלל שהחיוכים שליד ההודעה שלך..

טוב צודק... אבל החיוך הזה שבכותרת שלך ממש ממש הרגיז אותי!! גם אם הייתי הכי שמאלי שיכול להיות לא הייתי שמח בימים אלא גם אם הייתי חושב שהגירוש הזה זה אחד הדברים הטובים ביותר שקרו למדינת ישראל בזמן האחרון לא הייתי מחייך ככה. ועוד קוראים לכם "יפי נפש"!?!?!?? "מצפון נקי"??!?!?!?!?? איך אפשר לחייך בזמן שאלפי משפחות מגורשות מהבית שלהם אחרי כל כך הרבה זמן שהם שם?!!?? אז אולי זה צעד הכרחי שצריך לעשות אותו, אבל עם עושים אותו עושים אותו עם כאב!! לא עם חיוך... נגיד שאת חו"ח חולה, יש לך דלקת בתותספן (אפנדצית), שהרי זה איבר שאף אחד עדין לא יודע מה הוא עושה ובשביל מה הוא קיים, אז את עוברת ניתוח ומוציאה את האבר הפגום, אבל אני לא חושב שאת תיהיי עם חיוך על הפנים בזמן שהרופא יחתוך לך את הבטן!! סליחה על הבוטות בהודעה הקודמת ובזאת פשוט זה ממש ממש כאב לי... יום טוב (אך עצוב), אורי.

OMER G17

New member
כי מסתכלים לטווח היסטורי...

אני משתתף בצערן של המשפחות שנאלצות לעזוב את בתיהן..אבל יידאגו להם לתנאים..ותסתכל על זה מלמעלה בסרגל הזמן...יציאה מרצועת עזה..זה שווה את זה!

MsUnderstood

New member
אורי..

אני אמרתי שאני שמחה?! אולי היה אתמול משהו שמח בשבילי ושמחתי בגללו ולא בגלל ההינתקות.. אני לא שמחה לאיד,ממש לא. אפשר לשמוח,אפשר לחייך...הפעם לא בטוח בדיחה..גם בשואה סיפרו בדיחות. בניתוח אתה מורדם,לפחות ברוב ניתוחים,ככה שאתה לא יכול לחייך בידיעה שאתה מחייך.. ובכלל ההשווא ההזו לא טובה לדעתי

moriabar

New member
הייתי היום בגוש!!

בס"ד וחבר'ה,מי שלא היה שם שלא ידבר בעד הפינוי...

MsUnderstood

New member
את מוזמנת להיכנס לשירשור בסרוג

שבו אמרתי את דעתי על הדברים האלו.. אני לא הייתי שם למרות ההזמנות הרבות שקיבלתי(כולל לפני מספר ימים) ועדיין אני יכולה לדבר בעד הפינוי. לא צריך לחלות בסרטן כדי לדעת שהוא עושה רע נכון? (לא,אני לא משווה אותם לסרטן)

moriabar

New member
ובכן...

בס"ד אני לא חושבת שזה נכון להשוות את מפעל ההתנחלויות לסרטן או נמק,כמו ששמעתי לא פעם...

MsUnderstood

New member
אני אמרתי שאני לא השוואתי אותם..

נראה לי שאת מודעת לזה שאני מכירה מתנחלים..

MsUnderstood

New member
את מתבקשת לחזור להודעה ולראות

מתחת למשפט הזה את הסוגריים.. כתבתי את זה כי זו דוגמא..

בוקר מצויין ../images/Emo122.gif

פסיכומטרי פסיכומטרי פסיכומטרי. גועל נפש. שיהיה יום טוב

למעלה