בוקר טוב

נחלוואי

New member
בוקר טוב

אחרי 28 יום מקוללים בג'נין ואז בשכם חזרתי סוף סוף הביתה! שישרף הצבא שתשרף המסייעת שיישרף כל בה"ד 1 וביסל"ח

a n n a18

New member
בוקר טוב גם לך..

קמת על רגל ימין הא?...

נחלוואי

New member
לא קמתי ממש... ../images/Emo3.gif

הגענו ב-4 מפעילות וכבר ב-5 יצאתי הביתה... קיצר, חרא של יום וחרא של חודש... נמאס לטחון כבר נמאס!!!!!

נחלוואי

New member
תמיד סופרים את החפש"ש

ומבחינתי אנחנו כבר שנה וחמש בצבא... ואל תשביזו!!!!!!!

נחלוואי

New member
חחחחח פלוגת משימות

מארב 100 מטר מהגדר לא נחשב משימה אמיתית אתה יודע... ועוד חיים בסרט- יוצאים לי עם מדונות ומצנפות למארב של 4 שעות... איי גדוד 50...

כנראה שמאז שעזבתם זה

טיפל'ה השתנה, וכבר הספקנו לעשות מספיק דברים שלא קשורים למארבים מאה מטר מהגדר ,אבל עזוב , אתה המומחה כאן כמו שאני רואה, ועם כל הדיבורים שלך על ה"גדוד הצהוב" אני רואה את השנאה שלך לפלוגה של עצמך, ופשוט מרחם עליכם, שככל מה שאתם מדברים עליו בפלוגה שלכם, זה כמה בייצ'ר דפוק, המפל"ג זבלים , והסגל אפסים, אז תתרכז בעצמך קצת ותפסיק לזיין את השכל. ולגבי המדונות והמצנפות, תאמין לי , שזאת תהיה הבעיה שלנו, לפחות אנחנו לא ישנים בעמדות/ לא יודעים באיז עמדה אנחנו נמצאים/ עומדים שלוש שעות בעמדה עם קשר תקול בלי להודיע לאף אחד/ הולכים למבתר 3 דרך הכביש כדי שכל הפלשתינאים יראו/ מתייחסים לבנישים שלכם כמו לזבל עופות ועוד כלמיני דברים שרק מוכיחים כמה אתם פלוגה של סמרטוטי רצפה.. אפילו חבר'ה טובים אצלכם כמו שטרן הצלחתם לדכא לרמה שהם רק רוצים לברוח מהפלוגה..

ולגבי הפלוגת משימות

מיום רביעי, כשעזבתם, אנחנו הפלוגת משימות של החטמ", אז תאמין לי שאני חושב בדיוק כמוך שהמארבים מונפצים, אבל זה לא מה שאנחנו עושים עכשיו...

נחלוואי

New member
ואללה

ואללה אחי כן סמרטוטים או לא, הפעילות המבצעית שלנו בשנה האחרונה עולה פי 15 מיליון על שלכם... תזכיר לי רגע איפה אתה היית כשאני עשיתי מעצרים במ.פ ג'נין? ומה בדיוק עשיתם כשאנחנו עשינו מעצרים ברטוב בבית לחם? ואללה אחי אפשר לראות בבירור שקצין אחד הורס פלוגה שלמה... כי עובדה שלפני שהוא הגיע זאת הייתה אחת המסייעות הטובות בצה"ל- טחינה מושלמת ופעילות מבצעית מדהימה. ועכשיו הכול נהרס. בקשר לעמדות- ואללה צחוק צחוק אחי אבל בפלוגה שלנו לא שמרנו ככה כבר יותר מחצי שנה, ומתייחסים לבנישים כמו זבל עופות? שהם מסתובבים על מד"ס כל היום ולא עוזרים לנו לקפל אף ארוחה ולא שוטפים אפילו תמגורים שלהם ואנחנו מתייחסים אליהם גרוע? אל תדבר בלי שאתה יודע בסדר... ואין מה לומר, הח'ברה אצלנו בפלוגה הם הח'ברה הכי איכותיים שתמצא היום, ועובדה שכמה נהלים הצליחו להרוס פלוגה שלמה. אבל אל תדאג אחי, אם יהיה מבצע בג'נין אתה יודע למי ייתנו אותו... :)

אני שמח

שאתה יודע בדיוק מה הפלחוד עשו בשנה האחרונה, אני לא נוהג להתגאות בפעילות מבצעית של הפלוגה שלי, מה לעשות שחינכו אותי לשמור על קצת צניעות, אם אתה רוצה , שלח לי הודעה פרטית ואני אביא לך רשימה של מבצעים שלא מביישים שום פלוגה בצבא ובטח שלא את "פלס"ר מסייעת השנאה העצמית 931" כפי שאתה מגדיר את הפלוגה שלך , יש מספיק סיפורים לספר לך על מה עשינו בזמן שאתם כבשתם את הכור האטומי באיראן , כששלדג תופסים לכם כוח חילוץ (משהו כזה, לא?) .. ולגבי למי יתנו מה, נחיה ונראה, בסדר?

למעלה