בוקר טוב

Z R u b A V e L

New member
בוקר טוב

הבוקר הראל פרוסקי בקטע חדש וזריחתי לגמרי (המצאתי מילה חדשה) har_el_prusky_-_my_shroom ועוד קטע גאוני של מגנטריקס מאותו אוסף magnetrixx_-_syntex אייי המגנטריקס האלה יודעים לעשות מוזיקה!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בפעם ה-2928282737373737374646346251451 The Muses Rapt-Spiritual Healing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הטראק הכי מרגש בהסטורייה של הטראנס (טוב חוץ מסקס סטייל של אסטריקס)

xofer

New member
בוקר טוב? ../images/Emo115.gif ../images/Emo18.gif

אני לא רוצה לפתוח פה עוד שרשור טראנס-סמים, אבל קבלו את הכתבה הזאת ב-nrg.
נתחיל בזה שאני לא מאמין אף פעם למה שכתוב בעיתון (או אינטרנט במקרה הזה) ובמיוחד לא כשמצוטטים שוטרים: שני אנשים פשוט באו משום מקום וטפטפו לו לפה 25 טיפות?? כן, בטח.
ודוקטור הופמן ירד מהשמיים ונסע מסביב למסיבה על האופניים. רובינו היינו במסיבות טבע בסופשבוע הזה ודבר כזה יכול לקרות גם מטיפה אחת, אז תשמרו על עצמכם אנשים, תיזהרו אם אתם מערבבים
ותהנו מהמוזיקה
, הטבע
והאנשים ולא רק מהסמים - למרות שכל אחד שיעשה מה בראש שלו. יאללה, שבוע ירוק לכולם והמלצה לפתיחת הבוקר: אלבום חדש ל-benza בשם retrofuturism בסגנון אוסטרליה-פינלנד קליל ולפעמים מלודי.
ושלא תגידו שלא הוספתי קצת צבע

xofer

New member
ד"א אתם יודעים פרטים על המסיבה?

רשום שעצרו DJאים...
כל פעם הם אוכלים אותה מחדש רק בגלל שהם אלה שרואים ראשונים.

y o b b o

New member
אז אם כבר...

מדברים על סמים רציתי לשתף אתכם בידע שהעביר לנו בבצפר אנתרופולוג שחוקר מסיבות טראנסים וסמים(מה שאני הולך להגיד לא הכי קשור למקרה הזה ספציפי אלה בכלליות). אז ככה ברגע שלוקחים סם ממריץ אסור להפסיק לרקוד ולהוציא אנרגיה כי אם עוצרים הסם לא עובר במערכת ואז הוא "נתקע" והמוח מתחיל להדפק. אז גם אם זה אתם שלוקחים את הסמים או מישהו שאתם רואים גם אם אתם לא מכירים אבל מזהים אצלו סימני של סמי מרץ והוא יושב או נח אז תיקחו אותו ואל תתנו לא להפסיק להוציא אנרגיה עד שהשפעת הסם תעבור(ואל תגידו לעצמכם "מה לי ולאיש הזה אני לא מכיר אותו" אתם יכולים להציל לבנאדם חיים!) כל מה שאני אמרתי פה לא המצאתי זה מחקרים שהוא הראה לנו שנעשו אז אל תקטלו אותי! כי אני משתף מידע לטובתכם
שיהיה לכם יום מצויין!

Nofale

New member
האנתתרופולוג(ים) זייני שכל

חחחחחח לא הייתי בהרצאה אבל ילדים מביצפר אחר אמרו שהיה אצלהם אחד וכזה ואמר משהו לגבי כאלה שמדביקים עליך מדבקות ל.ס.ד

y o b b o

New member
אז אתה רוצה להגיד לי שהוא עשה...

2 תארים בזיוני שכל? תקשיב הוא לא אמר לנו שום דבר על זה שמדביקים עליך מדבקות LSD לא יודע מי זה האנתרופולוג האחר שהיה בבצפר של חבר שלך אבל כנראה לא אותו אחד. האנתרופולוג הזה מגיע לבצפר שלנו כל שנה והוא גם אחלה בנאדם שאוהב טראנסים ומסיבות וגם מבין בסמים. הוא הראה לנו תמונות מכל מיני מסיבות שהוא היה בהן בהודו במערות ויערות מגניבים לאללה!!

Spiritus

New member
Cosmic Station - Ohm Vision

איזה קטע מגניב נכנס ב 4:50 ..... מקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

חנניה331

New member
האהבתי ...

מי שאמליץ לי על האלבום הזה פשוט גאון Vibe_Tribe_-_Melodrama-2004 חזק ועשה לי את היום ושוב פעם מומלץ

ZIV E

New member
אם מדברים על טראקים מרגשים אז...

קבלו
ענקית Tandu - Rodeo מלודיה מרגשת בטירוף.

למעלה