בוקר טוב

בוקר טוב

אכן אנחנו בתקופת החופש. כולם עסוקים לתכנן כיצד לבלות. במקומות העבודה יוצאים לחופשה מרוכזת והילדים בכלל. פעם היו אומרים: אחריי! עכשיו אומרים: אחרי. אחרי הקיץ, אחרי החופש, אחרי החגים. אם נוסיף לזה אחרי החורף אז אי מתי?

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב כוללם בוקר טוב יצחק../images/Emo24.gif

מה אפשר לאחל ביום קיץ שכזה? אוי
ראשית, בראשית - בריאות.
שבנשמה יהיה חם ובגוף קריר,
והעיקר שנחשוב צעיר, "אני מרגיש כמו בן עשרה," זו סתם הצהרה כשאדם נגרר אחרי דעת החברה. היום התרכזתי במחשבה בריאה ואוסיף גם בריאות לכל מטרה למחשב שיפעל, לפיס שיוגרל ליחסים טובים גם עם ניסים ומזל בריאות במגעינו עם החברה הסובבת, ולוואי שתהיה הגונה וחושבת

yaely2

New member
מנהל
היום התאמצתי קצת לכתוב לנו נחמד

נכנסתי שוב ואני רואה את הודעתי בצד בסתאאאאאם

אפרופו משהו נחמד -

אני רוצה לשתף במשהו שאני מתפעלת ממנו. אני חובבת ריקודי עם מאז ימי נעורי, גם השתתפתי בזמנו לתקופה קצרה בלהקה של יואב אשריאל ובמשך שנים כששמעתי מוזיקה של ריקודי עם - היה קורה לי משהו שלא שלטתי בו, פעימות לב מואצות וכו'; המוח היה מתחרפן לי. אחד הסימנים שיש לי שהזדקנתי הוא שחדלתי להגיב כך. כבר כמה שנים שאני שומעת בשלווה את המקצבים. בימים אלה המצב הוא שאני די 'חלודה' ואינני שולטת בריקודים רבים כי היתה לי הפסקה של כמה וכמה שנים וכעת אני מתכוונת לחזור ל'אהבתי' זו. אני אוהבת את שירי ארץ ישראל, את הקצב. זו כמובן גם פעילות גופנית פאר-אקסלנס שאני כל כך זקוקה לה (כמו כולם). התעמלות משעממת אותי. אני מחכה לאוקטובר כדי לחזור בצורה מסודרת לחוגים של מתחילים כדי להשלים ריקודים חדשים. מכיוון שנודע לי ממקורות מוסמכים שרקדנית מקצועית כבר לא אהיה
, אגלה לכם סוד שמצדי אני מוכנה לכל החיים להישאר בחוגי מתחילים אם יש צורך ולא לעבור לחוגי המתקדמים. ובינתיים, עד אוקטובר? ובכן במוצאי שבת יש הרקדות (ריקודי עם) בחופי בת-ים וראשל"צ, כמדומני שיש גם בת"א וסביר שיש בעוד מקומות בארץ - ואני נהנית מאד לרקוד שם. ולכאן רציתי בעצם להגיע: כשיש ריקוד שאינני יודעת אותו, אני עומדת בצד ומתבוננת ברוקדים. מי הם הרוקדים? יש פה ושם גם כמה צעירים, אבל רוב הרוקדים הם גברים ונשים בגילאי 40 - 50 - 60 ומעלה עם כרס, יש רבים עם שיער שיבה, גברים עם קרחות, ממש לא חתיכות ולא יפיופים, בלי יומרות, פשוט אנשים שאוהבים לרקוד. אני ממש מתפעלת מהתופעה הזאת שנראית לי כל כך ישראלית במובן הטוב של המלה! זה כל כך יפה בעיני… יש רבים שמתקהלים מסביב לרוקדים, הרבה הבזקי מצלמות, יש תיירים רבים שעומדים להביט בתופעה הזאת. אני יודעת שבכל העולם אנשים אוהבים לרקוד, (יש משהו קדום בהבעה עצמית באמצעות ריקוד) ובכל זאת כמדומני שבעולם המערבי לא רואים סתם כך אנשים שרוקדים בחוצות. האם נתקלתם במשהו דומה בחו"ל?

erika6

New member
פסיפלורה ממש לא נתקלתי בתופעה../images/Emo108.gif

זו. אני אינני רוקדת. לפעמים במיוחד בחורף, אני מגיע לימה של ראשון. מתבוננת ברוקדים ושומעת מוזיקה ישראלית. כמה זה מחם את הלב, נדמה לך לגרע שכל עם ישראל חברים. זה נותן לי ספוק והרגשה נהדרת. אני חוזרת הביתה מאושרת וחושבת שיש עדין ישראלים אוהבי המולדת.

sitvaniyot

New member
כן, ועוד איך..

ארגנטינה-בואנוס איירס, זוגות רוקדים טנגו ברחובות. ברזיל - חבורות רוקדות קפוארה ברחובות, ובמיוחד בימי ראשון. סין - בבוקר עושים התעמלות בוקר, אבל בערב רוקדים ריקודי זוגות מערביים. תיאילנד - בנקוק גן המלכה. גם התעמלות וגם ריקודים. איתיופיה-רועים חוגגים ורוקדים, ממש לא הצלחתי להבין מתי הם בוחרים לעשות זאת. השבטים הנודדים, רוקדים בערב סביב המדורה. יופי של חויה למי שתופס ערב כזה. ובטח יש עוד מקומות שנשמטו מזכרוני, אבל אנשים בהחלט רוקדים ולא רק במועדונים.

אדזה

New member
פסיפלורה

אני כל כך מסכימה איתך,כל פעם שאני נתקלת באיזה מופע של ריקודי עם זה מוביל אותי לארץ ישראל הטובה והישנה,זאת תופעה מקסימה שיש לנו בארץ,אבל נתקלתי בכך גם בטיולי לרומניה,היה ערב יום ראשון ואנחנו נקלענו לתוך מופע רחוב של ריקודי העם שלהם על כל גווניהם,תלבושות,שירה,ריקודים ונגינה, הם נשמעו ונראו כמיטב האומנים שלהם,הם היו כל כך רציניים כאילו שעמדו על הבמה הכי מפורסמת בבולשוי,זאת חוויה שקשה לשכוח אותה.צילמנו והצטלמנו איתם בלי סוף מבלי שהתבקשנו לתרום משהו.כמה זה יפה.

izuizu1234

New member
פסיפלורה רוקדת סמבה

שלום לך . אני בדרך כלל התנזרתי לאחרונה מלכתוב בפורומים .ואני לא מתכוון לשנות את החלטתי אלא למקרים מיוחדים במו מקרה זה . פשוט דיגדג לי את האצבעות מאחר ואני רוקד ריקודי עם ורציתי להגיד לך "היי" צירפתי לך קישור לאתר שבו תוכלי לצפות בריקודי עם כאוות נפשך. תבחרי מהרשימה את הריקוד הרצוי . גלגלי את הדף עד לתחתית ואז תוכלי לצפות את הריקוד וכן לששמוע את המנגינה . אז בהצלחה

אדזה

New member
איזואיזו

לפעמים לא צריך לומר את המילה-מרגישים אותה.טון דיבור חם ורך אומר הכל-נכון-ניחשת?אהבה:ואני לא שכחתי שקיבלת אותי בחום ואהבה לפורום.על זה נהוג לומר:זכרתי לך חסד נעורייך:אני לא משתתפת בפורומים אחרים מפני שאין לי זמן מיותר,אשמח אם גם אתה תתמקם פה ונוכל להנות מתרומתך.WELCOME IZUIZU-ברוך בואך

erika6

New member
איזו תמיד יש לך מקום בבית../images/Emo108.gif

לא כל כך צפוף פה,מצטרפת לברכה של אדזה

izuizu1234

New member
תודה-אדזה ואריקה- אני מעדיף

להיות אורח בלבד בלי התחייבויות .

תודה רבה - אבל איני מצליחה לפתוח

את הריקוד! יש רשימת שירים, נכון? כשאני לוחצת על שיר פעמיים, הוא מחליף צבע ו..זהו! לא קורה דבר!
איך פותחים את השיר שאני עומדת עליו?? אם תצליח להסביר לי איך, זה יהיה חלום! אני מודה לך גם כך על הכוונה הכל כך טובה!

למעלה