בוקר טוב

בוקר טוב

פתחתי את עיני עם זקפה אדירה. בראש התנגן לי גרפיתי שראיתי לפני הרבה שנים בהרצליה, "תנוצל זקפת הבוקר" אני בעצלנות מה מעביר את ידי לצידה השני של המיטה והיא ריקה.... מאוכזב משהו קם ומתחיל לחפש אותך בבית.... מוצא אותך מול המחשב, הכותונת מופשלת יד אחת על המקלדת, המצלמה, מכוונת כלפי מטה והיד השניה, חופרת, חוקרת את נבכי קודש הקדשים שלך. עמדי בצד, כולע אומר תשוקה. מתלבט לשניה האם להמשיך את מה שהתחלת או אולי לחפש לי פתרון חלופי. חזרתי לחדר.... מהחלון הספקתי לראות שלא רק אני רוצה לנצל את אותה תחושת חשק של בוקר אלא גם השכנים שלנו, משמיעים אנחנות ומעירים את כל השכונה.... התיישבתי מול המחשב.... נכנסתי לצ'אט.... בניק חמים וחביב..... ופניתי אלייך..... התעוררתי, אני חם.... המתאימה לך צרפתיה והפה שלך ישאר משוחרר.... ואת... בתגובה מעניינת.... אצלי צרפתיה הולכת במשחק לשונות.... לא רוצה את הפה משוחרר.... השיחה המשיכה במשחק של רמזים, עד שהצעתי לך.... בריגוש אדיר בלי שבני הזוג רואים.... שנפתח מצלמה? אמרת שהמצלמה אצלך עסוקה.... ואמרתי שאני מוכן לחכות.... לא יודע מה גרם לך לאשר את המצלמה כל כך מהר.... אבל כשראיתי את פי הבאר.... שאני מכיר בו כל קפל וקמט במצלמה מולי.... הפכה אותה הזדקרות מה של בוקר למשהו שאיני מכיר..... תיארתי לך את מה שעשינו בלילה הקודם.... כיצד אני יורד בליקוקים קטנים לאורך גופך.... כיצד אני מתעקב על כל פטמה... אני מקליד ביד אחת.... היד השניה מחבקת את איברי... עולה ויורדת.... ואני שומע אותך נאנחת חרישית... שלא להעיר את בני הבית.... ואני ברשעות מה שואל.... ואם בעלך יתעורר? ואת בלי להתבלבל עונה אנחנו נשלח אותו לאשתך.... ואנו חוזרים.... אני כבר מגיע עם הלשון לשפתייך התחתונות.... משחק ומלקק.... יד אחת עדיין מועכת שד ויד שניה מטיילת על התפר הדק בין פי האהבה שלך לאותה דלת אחורית שמעולם לא היית מוכנה לפתוח.... אני מתאר לך כיצד אני מחדיר את הלשון לאותו חור אסור... אני שומע אותך נאנחת.... כן... כן... בעדינות...... שואל אותך מה את עושה עכשיו... ואת מתארת כיצד אצבע אחת נכנסת לתחת.... ואני רואה מולי את היד השניה נכנסת למערה האהובה עלי כל כך.... אני מרגיש כיצד מתחילים בי הקיבוצים המוכרים.... וכיצד עוד מספר שניות אני הולך להתיז.... את עסיס אהבתי אלייך.... אני כותב לך..... אני חייב זיון עכשיו..... אני מרגיש שאני מתפוצץ.... ואת.... אני לא רגילה לכאלה מילים..... אם תרצה אותי.... תצטרך למצא אותי..... ואני..... אני חייב לנתק אשתי התעוררה..... ואת.... חבל... רציתי שתגמור.... קמתי בשקט מהכסא.... בדרך ראיתי את השכנה אוספת את נוזלי בן זוגה מבין שדיה וטועמת אותם.... וכך בצעדים חרישיים הגעתי אלייך מאחור... מכסה את שדייך בכפות ידי... בואי... אני אומר.... אני חייב אותך עכשיו.... שיהיה לכולנו בוקר נפלא

וכמובן התיקונים הנדרשים

שנפלו בלהט התשוקה.... גרפיתי = גרפיטי עמדי בצד, כולע ... = עומד בצד, כולי.... אנחנות = אנחות קיבוצים = קיווצים

MM זו אני

New member
וכמו שאומרת אומלטה(ארץ נהדרת)

בוקר טוב,בוקר טוב (תכפיל ב700) אחל'ה בחל'ה. סורי זה בהשפעת החיוך שעל על פני כשקראתי את זה בוקר טוב! למרות שכבר ערב!

למעלה