בוקר טוב

lilend

New member
בוקר טוב

גיליתי את הפורום הזה לגמרי במקרה ואני מאוד מאוד מאוד שמחה על קיומו. אני מבקשת את עזרתכן בנושא בגדי ים. אני מחפשת בגד ים במידות גדולות וגם אביזרים נלווים (לונגי, חצאית, פאראו וכו')כי סתם ככה ללכת עם בגד ים בלי כלום מעליו אין לי אומץ. אני רוצה לדעת על חנויות ספציפיות באיזור השרון כי ממש אין לי כוחות נפשיים להכנס לחנות עם בגדי ים במידות רגילות ושוב לצאת בוכה.... תודה מראש.

missxl

New member
יודעת שיש חנות באזור התעשיה בכפר

סבא. אם זה מספיק "שרוני" בשבילך אברר את השם.

החורזת**

New member
דפדפי קצת בדפים האחרונים, היו

לא מעט שירשורים בנושא בגדי הים, כולל המלצה על חנות בשוק בצלאל וחנות באיזור בית רומנו.

liorag

New member
בשוק רמלה-לוד בנתניה - בדוכן שאנטיה

שלום, לפני שלושה שבועות בעלי ואני פתחנו דוכן בשוק "רמלה לוד" באזור התעשיה בנתניה. בתור אישה גדולה שמתי לעצמי למטרה שאצלי בדוכן יהיו בגדים גם בשבילנו הגדולות. זה לא פשוט להשיג, אבל כבר יש לי מה להציע: חולצות, טוניקות, שמלות, מכנסי דייגים, חצאיות דייגים, ג'אלביות, שארוולים ועוד. אתמול כשקנינו סחורה חדשה לסופ"ש הקרוב בעלי (שהוא רזה, צעיר ויפה....) כבר השתגע ממני איך אני משגעת את היבואנים שיביאו לי סחורה. הוא אמר לי, ליאורה אל תשכחי שיש גם אנשים רזים וקטנים ..... בקיצור בנות ובני השרון, בואו לשוק בנתניה ביום שישי, או לשוק בטירה ביום שבת, ואשמח אם תגידו לי שאתם מהאתר. כאשר נישאתי השנה נעזרתי המון בפורום הנהדר הזה. מקווה שתגיעו, אשמח לתגובות ואמשיך ללא לאות לחפש לנו בגדים גדולים. כל הבגדים מהודו, תאילנד ושאר מדינות המזרח, במחירי שוק. CU ליאורה נ.ב. אני עוד מעט אעלה שרשור חדש ואספר על ה"שאנטיה".

למעלה