אשתורי , אהבתי ,תודה
E emmy5 New member 2/5/05 #16 חוול'ה,מוזיקה מקסימה אבל .. זה חלק מהמחזמר... תהני ,בכרוב נביא עוד חלק נגמר החפש ,אני כבר יוצאת לעיסוכים שלי ..בוקר מקסים
חוול'ה,מוזיקה מקסימה אבל .. זה חלק מהמחזמר... תהני ,בכרוב נביא עוד חלק נגמר החפש ,אני כבר יוצאת לעיסוכים שלי ..בוקר מקסים
נ נֵנָה New member 2/5/05 #17 ../images/Emo42.gifבקר אור ויום נפלא לכולם../images/Emo24.gif ברוכה השבה יעלי וברוכים כל הנמצאים. אני היום ממהרת כרגיל אל בתי. בדרך לשם עושה קצת קניות ובערב יוצאות למסעדה לבלות שיהיה לכם יום שמח ועליז מקווה להתראות מאוחר יותר
../images/Emo42.gifבקר אור ויום נפלא לכולם../images/Emo24.gif ברוכה השבה יעלי וברוכים כל הנמצאים. אני היום ממהרת כרגיל אל בתי. בדרך לשם עושה קצת קניות ובערב יוצאות למסעדה לבלות שיהיה לכם יום שמח ועליז מקווה להתראות מאוחר יותר
B bimbo. New member 2/5/05 #27 ננה'לה, אני שמחה שאת מוצאת ../images/Emo42.gif זמן גם לעצמך בין כל המטלות שלך. תהנו ותעשו חיים
ל לאה שלום New member 2/5/05 #24 אממי ולכל החברות/ים בוקר טוב, היה לי כמה דקות נכנסתי להגיד בוקר טוב , להתראות יותר מאוחר, כי התינוק שלי קם, ואני הולכת אליו, בידידות
אממי ולכל החברות/ים בוקר טוב, היה לי כמה דקות נכנסתי להגיד בוקר טוב , להתראות יותר מאוחר, כי התינוק שלי קם, ואני הולכת אליו, בידידות
E emmy5 New member 2/5/05 #14 סבא אורי ובימבו , עבודה מקסימה אתה ממש גאון, בימבו , לא היה יכול דבר יותר יפה מזה .. לשניהם ,הרבה בריאות עד 120
סבא אורי ובימבו , עבודה מקסימה אתה ממש גאון, בימבו , לא היה יכול דבר יותר יפה מזה .. לשניהם ,הרבה בריאות עד 120
ה המקוריתmisu007 New member 2/5/05 #19 אממי אני כאן כמעט כל יום אבל מאחר ולאכותב הרבה לא מרגישים אותי יום טוב
ל לאה שלום New member 2/5/05 #32 בימבו צהרים טובים, תפתחי את הכרטיס שלי, תמצאי שם את הכתובת לאתר שלי באינטרנט, שבו אני מציגה את תמונותי, תהני. בידידות| חיבוק|
בימבו צהרים טובים, תפתחי את הכרטיס שלי, תמצאי שם את הכתובת לאתר שלי באינטרנט, שבו אני מציגה את תמונותי, תהני. בידידות| חיבוק|
P pazi66 New member 2/5/05 #33 מאמר חובה לכל החברות שלי בפורום../images/Emo41.gif הכנסו וקראו את המאמר...מאד..מאד מענין
ל לאה שלום New member 2/5/05 #34 פזי, שלום לך, חפשו אותך, כבר דאגנו לך, העיקר שעכשיו אתה איתנו, ושהכל חזר למקומו בשלום. קראתי את המאמר שהמלצת עליו, תודה, בידידות
פזי, שלום לך, חפשו אותך, כבר דאגנו לך, העיקר שעכשיו אתה איתנו, ושהכל חזר למקומו בשלום. קראתי את המאמר שהמלצת עליו, תודה, בידידות
P p a l o m a New member 2/5/05 #37 ../images/Emo106.gifלאה יישר כוחך.. גם יפה וגם אופה.. נכנסתי מיד לאתר שלך .אוףףף.. אני מקנאה בך למרות שכתוב בתורה שאסור לקנא..
../images/Emo106.gifלאה יישר כוחך.. גם יפה וגם אופה.. נכנסתי מיד לאתר שלך .אוףףף.. אני מקנאה בך למרות שכתוב בתורה שאסור לקנא..
E emmy5 New member 2/5/05 #38 פלומה ,שלום לך ...היום יהיה לך ... הכבוד להכיר יעלי בשמלה הכחולה ...שחיים לוי שמר עליה במנעול ובריח ...רציתי למדוד אותה ,אבל הוא אמר לי שאני חייבת לעשות דיאטה .. היום יעלי קבלה את השמלה שלה בחזרה .. כולנו מחכים לספורים שלה מהטיול ..אולי גם איזה מתנה קטנה ...אולי גלידה הטובה מי רומה ..
פלומה ,שלום לך ...היום יהיה לך ... הכבוד להכיר יעלי בשמלה הכחולה ...שחיים לוי שמר עליה במנעול ובריח ...רציתי למדוד אותה ,אבל הוא אמר לי שאני חייבת לעשות דיאטה .. היום יעלי קבלה את השמלה שלה בחזרה .. כולנו מחכים לספורים שלה מהטיול ..אולי גם איזה מתנה קטנה ...אולי גלידה הטובה מי רומה ..
מ מנורה New member 2/5/05 #39 לאה ../images/Emo47.gif../images/Emo106.gifעל הציורים פזי ../images/Emo45.gif על המאמר המענין. המשך ערב נעים אני הולכת למסיבת הפתעה של ידידה טובה שלי שהיגעה לגבורות.
לאה ../images/Emo47.gif../images/Emo106.gifעל הציורים פזי ../images/Emo45.gif על המאמר המענין. המשך ערב נעים אני הולכת למסיבת הפתעה של ידידה טובה שלי שהיגעה לגבורות.
ח חונה לרגע New member 2/5/05 #18 רצף שירי ארץ ישראל ../images/Emo104.gif ואם פזי הביא כבר את הרצף - לא נורא