בוקר טוב!!

עערבבב מעעוללללהה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

לא הייתי כל הייוום... נראלי מגילה אז זהירות
היה לי מצטיינים אנגלית (מה אני עושה שםםם
) ושחררו אותנו שעה לפני בגלל היום הורים (
) אחרי זה הלכתי לאבא שלי ראיתי תהקלטות ל השיר שלנו.. ואז.. אבא שלי הלך לראות דירות במגדלי ת"א.. מקוםם עננקק ומדהיםםם
הלוואי שהוא יעבור לששםם..
בכל מקרה אחרי זה הלכנו לבצפר ליום הורים *מתח
* הגענו בשש ורבע והיה לנו תור לשש ועשרים.. אז חיכינו.. וחיכינו... וחיכינו.. וחיכינו.. וחיכינו.. (בדרך הלכתי לטייל קצת עם אחותי בבצפר אבל איזה 5-10 דקות ככה.. לא הרבה
) וחיכינו.. וחיכינו.. וחיכינווו... בקיצור ילד אחד שהיה אמור להיות בחמש וחצי.. נכנס ברבע לשבע.. תקלטו את האיחווור
ילדה שהיתה אמורה להיות בעשרה לשש נכנסה בשבע.. ואנחנו היינו אמורים להיות שש ועשרים.. נכנסנו שבע שלושים וחמש
שעה ורבע איחוווררר
זה מלללללללאאא...
בקיצור נכנסנו.. אז היא אומרת שאני תלמידה בין היותר טובות בכתה ובלה בלה בלה בלה בלה
והיא שאלה כמה יש לי במתמטיקה אז היא ראתה 85 והיא אמרה שזה מאוד מכובד אצל המורה הזאת.. נורא קשה להגיע אצל המורה לחשבון להשגים טובים.. נורא נורא.. ואני עוברת על הציונים.. ועוברת.. ואז אני רואה 80 בהסטורייהה.. מזה התעצבנתייי.. קיבלתי במבחן 90
זה הכי נמוך שהיה לי.. נורא נורא מעצבןןן.. כל שאר המקצועות אחלה ציונים היו ליי.. והיא אמרה שאני תלמידה מעולה.. אגב היא שאלה תמורה שלי למתמטיקה איך אני והיא שאלה אותי איך היה באולימפיאדה אמרתי לה נורא קשה והיא אמרה שהמורה אמרה שאני טובה בזה רק חבל שלא התאמצתי יותר כי יכלתי להצליח בהכל.. אבל לא אכפת לי לא רציתי להגיע לשם אפילו.. ושיש לי חשיבה טובה ובלה בלה בלה טוף לא חשוב לעניינינו
בקיצור כל הדברים האלה של המורות ("את מקסימה", "תלמידה טובה" ובלה בלה בלה.. חחחח) אז הלכתי לראות איפה המורה להסטוריה כי אני לא רציתי שזה ישאר 80.. ואמרו שהיא הלכה לאירועע.. מזה הלכה לאירוועעע
חוצפפפפההה
בכל מקרה עכשיו אני כל הזמן אומרת לאבא שלי שזה לא פייר לא פייר ולא פייר ועכשיו חזרתי הביתה בדקתי תממוצע.. 93..
עלה לי ב-2 נקודות.. חחחח זה כבר טוב
וזההוו.. מחר נברר תעניין עם הסטוריההה... ולא פייר עוד משוו..
חחחח קיבלתי במבחן משווה 100 והיא הביאה לי 95
לילדה שקיבלה 97 היא הביאה מאה
ובמבחן הקודם 99 קיבלתתייי.. זה לא פייר.. 95 זה מעולה אבל בכל זאת כי זה לא הוגןןןן זה יכל לעלות לי עוד תממוצע חחחח אבל לא חשוב כברר.. אני מבלבלת לכם במח וזה כבר נהיה מגילה כמו לאדעת מה
לא נראלי שמישו קרא אבל למי שקרא אז תודה חחחחח המשך יום מקסיים

חחחח תודה מורווש../images/Emo99.gif

אני לא גאאווןן.. ממש לא חחח אבל תודה רבה בכל זאת
ותודה שקראת תמגילה (חחח זה הרבה יותר ממגילה
)

למעלה