בוקר טוב!! בהצלחה לכל הנבחנים ולכל החולים תהיו בריאים! זה שירשור הבוקר טוב השני שלי!! יום טוב!
י יעל 13 New member 12/4/05 #1 בוקר טוב!! בהצלחה לכל הנבחנים ולכל החולים תהיו בריאים! זה שירשור הבוקר טוב השני שלי!! יום טוב!
K Koala Girl New member 12/4/05 #4 ../images/Emo26.gif http://www.nrg.co.il/online/1/ART/920/410.html
ח חולת פדריקו המושלם New member 12/4/05 #3 בוקר מעולה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif בהצלחה לכל הנבחנים חולים...תרגישו טוב..! זהו אז שיהיה לכולם יום טוב...
בוקר מעולה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif בהצלחה לכל הנבחנים חולים...תרגישו טוב..! זהו אז שיהיה לכולם יום טוב...
H Honey432 New member 12/4/05 #6 בוקררר טוףףףףףףףף../images/Emo42.gif בעעעע איזה חום...והייתי מהבוקר בחוץץץץץ לא הלכתי לבצפר כי.........לא בא לי. אז עשיתי את עצמי הולכת לבצפרר..וסתם הייתי בחוץץ פייייייי אתם פשוט לא מבינים....איזה חוםםם
בוקררר טוףףףףףףףף../images/Emo42.gif בעעעע איזה חום...והייתי מהבוקר בחוץץץץץ לא הלכתי לבצפר כי.........לא בא לי. אז עשיתי את עצמי הולכת לבצפרר..וסתם הייתי בחוץץ פייייייי אתם פשוט לא מבינים....איזה חוםםם
נ ניליוש New member 12/4/05 #9 צהריים טובים../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif לכל הנבחנים איך היה כל החולים איך אתם מרגישים יעלוש שרשור בוקר טוב שני יופי צהריים טובים לכולם
צהריים טובים../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif לכל הנבחנים איך היה כל החולים איך אתם מרגישים יעלוש שרשור בוקר טוב שני יופי צהריים טובים לכולם
ח חופיתוש של הפורום New member 12/4/05 #11 צהריים טובים לכולם....!!! ../images/Emo13.gif וואי איזה יום מעייף היה לי היום.. הפסדנו הרבה שיעורים איזה כיף... היום במגמת תאטרון הייתי צריכה לשחק זקנה... וואי איזה מצחיק זה היה אתם הייתם נקרעים..
צהריים טובים לכולם....!!! ../images/Emo13.gif וואי איזה יום מעייף היה לי היום.. הפסדנו הרבה שיעורים איזה כיף... היום במגמת תאטרון הייתי צריכה לשחק זקנה... וואי איזה מצחיק זה היה אתם הייתם נקרעים..
א אביחי 33 New member 12/4/05 #12 חח חופיתוש.. באמת מענין לראות.. אותך בתור זקנה ... המשך יום נעים אביחי
מ מורושה הממושה New member 12/4/05 #14 ../images/Emo113.gifצהריים טובים../images/Emo70.gif חרא של יום
מ מורושה הממושה New member 12/4/05 #16 ../images/Emo113.gifאני מעדיפה לדבר על זה בנפרד תתחברי לאיסיקיו