בוקר טוב

blackwedding

New member
בוקר טוב

קרני שמש ראשונות חודרות לחדר, עוד יום מתחיל..., אני פוקח את העיניים הנפוחות מחוסר שינה, מביט בך, בדיוק כמו לפני שעה-שעתיים- אולי יותר?!, מביט בך, מלטף את שיער שלך, כבר אמרתי לך שאני אוהב אותך?! לא מספיק, אז הנה אני לוחש לך את שלושת המילים הקטנות האלה שאומרות כל כך הרבה, לוחש, אבל את.. עמוק בשינה, מחייכת את החיוך החמוד הזה.... אני מסיר מעלינו את השמיכה, מביט בגוף שלך, מביט ומתחרמן... רצית שאפסיק "לעשות איתך אהבה", שאזיין אותך, שאשלוט בך, ממממ....... אני?! חשבתי לעצמי, לא יודע לשלוט, גם לזיין, אני לא משהו.... אני יודע להיות א-נ-י .... מביט בך ישנה, כל כך שלווה, עדינה.... מלטף את הלחיים שלך, מעביר יד לאורך זרועותייך שיודעות לחבק, לפנק... מרגיש את העור שלך, מריח אותך, הבושם שלך מהול בריח של זימה.... היד שלי עוברת על הצואר שלך, על הכתפיים, מסביב לזוג גבעותייך, מסביב לפטמות שלאט לאט מתנפחות ומזדקרות... את עדיין ישנה את שינת היופי שלך בשקט ובשלווה, עד שאני צובט את פטמותיך, צביטה כפולה, את גונחת, מתפתלת וממשיכה לישון, כאילו לא קרה כלום, ברגע שהאצבעות שלי מתנתקות... אני לש את השדיים שלך, לא עומד בפיתוי ומוצץ את הפטמות, את מתפתלת ונאנח לך, ככה מתוך שינה.... הידיים שלי עוברות על הבטן החמה שלך, משייטות ברכות, מסובב אצבע סביב הטבור; השפתיים שלי עוברות מיד אחרי האצבעות מנשקות.... היד גולשת למפסעה החלקה , מניח את הפנים שלי עלייך, מריח אותך, מסניף את ריח התשוקה שלך, כמו נרקומן בקריז... הלשון שלי מתחילה לטייל לכיוון הדגדגן, נגיעה קלה גורמת לך לרטוט, נגיעה נוספת סוחטת ממך גניחה.... הלשון מטיילת על השפתיים של הכוס שלך, עדיין רטוב מאתמול... מפסקת קצת וגולשת פנימה, את כבר גונחת ברצף, מתמתחת לאחור, תופסת את המזרון בחוזקה, מתפתלת.... הלשון מסתובבת בתוכך, מעבירה בך גלי חום, מעירה את יצר החרמנות.... את מתפתלת, גונחת את שמי ואני בשלי... מזיין לך את הכוס עם הלשון, האצבע אחת מגרה את הדגדגן..... האורגזמה מגיעה, עוד לפני שהצלחת לפתוח את העיניים..... אני מתרומם, מנשק אותך, את פותח את העיניים, מבט של טירוף חושים כמעט ובולע אותי, את מתרוממת מעט, הפה שלך מול הזין הקשה שלי , מלקקת את הכיפה, את הטיפה השקופה.... לאט לאט את מכניסה עוד ועוד מכניסה את הזין שלי לפה שלך, מוצצת בתאווה, מכניסה ומוציאה, היד שלך עוקבת אחרי השפתיים, עוברת לאורכו של הזין שלי, הלשון משתפשפת על הכיפה, יד אחת מעסה את הביצים שלי והיד השנייה יורדת לכיוון פי הטבעת שלי, אני מתפתל ונאנח, קרוב כל כך לאיבוד עשתונות... האצבע שלך מטיילת על החור, לאט לאט חודרת פנימה, אני גונחת, זועק חלקי מילים, הברות לא ברורות.... האצבע כבר כולה בתוכי והזין עמוק בגרון שלך; את מזיינת אותי בתחת ואני מזיין לך את הגרון, עוד שנייה אני מתפרק, כבר לא מחזיק מעמד ופורק לתוכך מטען של תשוקה, מטען של אהבה.... את בולעת הכל, צמאה אחרי לילה ארוך.... אני כמו שיכור מתפתל, גונח, כבר שכחתי ממזמן מי אני ואיפה אני נמצא.... את משכיבה אותי על המיטה, מלטפת את ראשי, "בוקר טוב, חמוד", אומרת ומעניקה לי נשיקה קלה על הלחי...... באמת שיהיה בוקר טוב....

הלו...

מה זה? שניים ברצף?! אהבתי התחרמנתי אוי גמירה על הבוקר הכי טוב בעולם! אתה מפתיע לטובה תמשיך כך ישר כוח!!! מלאך באפלה

למעלה