בוקר טוב

סמסרה1

New member
לציוני השפוי

שלום, תודה על התייחסותך. במקרה שלנו, לא יכולתי לעזור לבני , מכיוון שהוא לא שיתף פעולה וטען שהוא בסדר. והוא לא היה במצב של אישפוז בכפיה לצורך איבחון למרות ששקלתי בזמנו לעשות זאת בהמלצת ובהנחיית פסיכיאר. אך לא עשיתי זאת. ואכלתי את לבי לראות חמד של בחור, יוצא יחידת פלס"ר, יפה תואר והולך ונגמר ואני כאמא נותנת לזה לקרות. בכל אופן ברגע שהוא פנה אלי וביקש עזרה מיד נפגשנו עם אחד הפסיכיאטרים הידועים ויש תרופות, הרופא רצה מאוד דוקא לתת זריקה אך בני סרב. האם יש צורך בתרופות לעולם ועד? בני לוקח זיפרקסיה כבר כשלושה שבועות ויש שיפור. אך הדרך עדיין ארוכה.

צריך להתמיד בטיפול

כן סמסרה,יש ליטול את התרופות כל הזמן.מחלות נפש זה דבר כרוני-לכל החיים ועדיין לא נמצא המרפא הטוטאלי להן.

magy

New member
ואני אמרתי:"אתם צריכים כדורים"

סמסרה,אני גם סרבתי בכל תוקף לקבל טיפול תרופתי.אני התחלתי עוד בשנת 96,טיפול בהלידול,שדרדר באופן דראסטי את בריאותי.ראייתי טושטשה ונזקקתי למשקפי קריאה,ישנתי איזה 20 שעות ביום והיו לי "יציאות"(קיבה)דמיות. אמי נאבקה ברופא שיפסיק את התרופות.רק משנלקחתי(בכפיה)לאשפוז,וזה לא היה ארוע טראומטי עבורי,התחלתי אט אט במשך הזמן לעכל את עובדת היותי גבר שנפגע בנפשו,חלה ושיהיה עליו ליטול תרופות לכל ימי חייו.למזלי לא התנגדתי,לא נקשרתי,לא קבלתי נזעי חשמל,רק שאל אותי הפסיכיאטר בביה"ח מה אתה בוחר,כדור או זריקה,ולמרות הנסיון המר מ-96,בחרתי בכדורים.יש לי לשמחתי חיים,חיים די מלאים ואני בהחלט במגמה קדימה.

magy

New member
בגלל שלא יצאתי מהמערכת

מישהו בבית כתב תחת הניק שלי...... אני מדגישה...... ההודעה אינה שלי......

סמסרה1

New member
to magy

בקשר לכדורים, היום ישנם כדורים שלא היו פעם. למשל הכדור זיפרקסה, שהוא טוב מאוד. הוא לא נכלל בסל הבריאות אך אין לו תופעות לוואי פרט לרצון יותר לישון ולאכול. אבל, יתר התופעות שיש לכדורים של פעם אין לו. הזריקה, שרצו לתת לבני, נדמה לי, אני לא בטוחה, שזה משהו שנקרא כמו רספידל. לדעתי, ואני מקווה שאני לא מקדימה מדי לשמוח, אני רואה שיפור אדיר במצבו של בני. כמובן, שהדרך עדיין ארוכה.

סמסרה יקרה :)

אוייייייייי אנשים אנשים תמיד שופטים אותך גם אם את הכי בסדר (כאלו אנחנו שיפוטיים מלידה) עצוב לי לשמוע ששפטו אותך בלי להכיר כי לדעתי פעלת נכון יש דברים שהם לא בגדר יכולתינו לטפל בהם, אנחנו לא רופאים לנו אין את הכלים הדרושים לטפל בבעיות נפש כאלו או אחרות. מי הם אותם אנשים שיבואו להגיד לך שאינך מתאימה וראויה להיות אם?!? אין להם כל זכות שבעולם לבוא ולעשות דבר כזה.... אין הם יודעים באיזה מצב את.... בבקשה ממך על תקחי את זה באופן אישי כי זכותך המלאה להכנס לפורום ולעלות את תחושותייך מחשבותייך ולבקש את עצתינו כי בגלל זה ורק בגלל זה יש את הפורום הזה!!!! (רק חבל שאנשים לא נכנסים לפה יותר) . תראי גם ההורים שלי אישפזו את אחי בכפייה - זה הופך אותם לאנשים רעים?!?!? יש למישהו את הזכות לבוא ולשלול להם את "תעודת ההורות" בגלל שהם כבר לא יכלו יותר לטפל בו... בגלל שמצבו היה קשה.... בגלל שכבר אי אפשר היה.... כל כך הכעסת אותי שנעלמת מהפורום בגלל אנשים שמרשים לעצמם לרדת עלייך בצורה שכזאת. מה לעשות שבנך צריך מסגרת שתוכל לענות לצרכים שלו?!?

סמסרה1

New member
רויטל

היי זה לא היה רק אחד שאני זוכרת היטב את הכינוי שלו אלא כמה כאלה עשו בי לינץ'.

למעלה