בוקר טוב

keren1

New member
בוקר טוב

אנחנו כנראה נוסעים לארבעה ימים באמצע ינואר לבודפשט....אני יודעת שזה שיא החורף באירופה ושיהיה קר מאד!!! בכלל אפשר להוציא את האף מבית המלון בתקופה זאת? האם נוכל להסתובב ולראות קצת את העיר? או שזה חלום? ומה האלטרנטיבות לבילוי בעיר בתקופה הזאת... מרחצאות? תודה K

יוליקה

Member
מנהל
גם בחורף ניתן להנות

אני חגגתי יום נישואין בשיא החורף בבודפשט. התלבשתי קצת יותר חם, ואם לא יורד גשם ניתן לטייל אפילו לאורך הדנובה. כשיורד גשם ניכנסים לשוק המקורה או שמתיישבים במסעדה טובה. תבלי ותהני.

jimi2

New member
הצעות לבילוי

קרן שלום נכון להיום מזג האוויר בבודפשט אינו קר במיוחד ומתאים לטיוליים בעיר. במקרה של מזג אוויר קיצוני תמיד ניתן לעבור לפעילויות אחרות כמו מוזיאונים, מרחצאות או סיורים כאלה ואחרים כגון בניין האופרה, בית הכנסת הגדול השוק המקורה וכ'ו. ישנם המון פעילויות לעשות בכל מזג אוויר אבל מה שבטוח שאין שום צורך להשאר במלון בגלל זה, בודפשט היא עיר מדהימה ביופיה, עם המון אפשרויות. כמון שיוליקה אמרה במקרה של גשם חזק באמצע טיול בעיר (מ שלא קרה בינתיים החורף הזה) ניתן להיכנס למסעדה או לבית קפה ולהעביר את הזמן בכייף. הצעה נוספת לי אלייך היא להביא גם בגדים ארוכים אבל קלים, הבניינים בבודפשט מחוממים ובכל מקום שיושבים ניתן להוריד שכבה אחת (או שתיים). במידה ותהיי מעוניינת לפרטים ספציפיים או מקומות טובים שקרובים למלון אשמח לענות שיהיה לכם טיול מהנה ג'ימי

reuven4u

New member
מרחצות החמים הם ה-דבר בחורף לדעתי

אפילו בבודאפשט יש כאלה, יש אחד אפילו בלי גג,(ב-liget) זה ממש חוויה לשבת בבריכה עם מים חמים (יש גם חמים מאוד) ולאות את השלג והקפור מסביב)

B T1

New member
הבריכה עם מים החמים ב-liget

נדמה לי שעל שמו של:Szechenyi

agibagi

New member
מרחצאות, מומלץ מאוד

בליגאט תחנה אחרונה עם המטרו הקטן, קוראים SZECSENYI בצד של בודה, יש אחד בשם GELLERT, ממש יפה מפבנים. כמו שכתב ג'ימי אפשר לבקר במוזאונים ליד ככר הגיבורים או ליד הפרלמנט, אפשר להכנס לסיור לראות את הפרלמנט מבפנים. כמוון בתי הקפה המורסם ZSERBO או אני ממליצה אחד בשם אירופה קרוב לגשר מרגרט בצד של פשט, עוגות משהו משהו. יש כמה קניונים נחמדים אחד ליד תחנת רכבת NYUGATI קוראים לו נדמה לי WESTEL אחד בתחנה אחרונה של מטרו מס' 2 בצד של בודה קוראים לו MAMMUT ועוד אחד ובצד השני תחנה סופית של פשט גם מטרו מס' 2 כדי ללכת לאופרה או לאופרטה , נדמה לי בקפה ZSERBO היו גם ערבי אופרטות , לא זול אבל כדי, או במקום שקוראים VIGADO לא לשכוח את בית הכנסת הגדול, הכי יפה באירופה ! יש גם מוזאון השואה. מסעדה כשרה ליד בית הכנסת, טובה ונקיה. העיקר שתהני בזמן הקצר שלך. נסיעה טובה ובילוי נעים

טומי*

New member
צילום אויר מהפארק העירוני../images/Emo26.gif

שבקדמת התמונה הבניין היפיפי של המרחצאות, מאחוריו הלונה פארק, וגן החיות של בודפשט

siofok

New member
פעם הייתי שם עם קבוצת בני נוער

הגענו בשעה 5:30 בבקר והיה נפלא

sabajakov

New member
בדוכנים של נותני שרותי תיירות גם

חוברת בשפת הקודש "טור בודפשט" עם כל הדברים הראויים, מספרי טלפון, כתובות וכדומה.

למעלה