בוקר טוב

רויהלה

New member
בוקר טוב

פעם ראשונה בפורום הזה, מקווה שאני כותבת במקום הנכון, אני עובדת בתל-אביב, באיזור רחוב הרצל, שוקן, כבר כמה שנים טובות . לצערי הרב בזמן אחרן יש באיזור שלנו תופעה מוזרה, הפיקוח העירוני כל פעם צובע כאן , את השפת המדרכה באדום ולבן, וכל פעם שהם מחדשים את הצבע שלהם, הם מוסיפים עוד איזור, ברחוב שלנו לדוגמא רחוב הסדנה כמעט אין לנו מקום לחנות,רחוב בר יוחאי, הם צבעו בצורה כזו שחבל על הזמן, מקומות שפשוטו לא מפריעים לאף אחד צבוע אדום לבן וכל זה למה? כדי שאנשים שלא שייכים לאיזור שיחנו לכמה דקות את המכוניות שלהם וכמבון יש כאן כל הזמן גורר של הפיקוח, בלי הפסקה, ותוך שניה מרימים את הרכבים... וכמבון שכל זה הכנסה לעיריית תל-אביב. מה עושים? למי אפשר להתלונן על דבר כזה? זה פשוט בלתי נסבל! האם אפשר לדעת על סמך מה צובעים כאן את האיזור הזה באדום ולבן? מי קובע? כמה שידוע לי כל זה צריך להגיע ממהדנס העיר,, אבל לפי מה שנראה בעין זה שצובע נראה לי שיש לו יותר מדי פחי צבע, ואומר אז מה נדפוק עוד כמה אנשים!!!!!!! אם תגיעו בבוקר לכאן תראו פשוט מרדף אחרי חניות, נוסף להכל גם חונים כאן אנשים שמגיעים לבית משפט בתעבורה ולקטינים, ומה לנו נשאר ללכת לחניונים ולממן אותם... אשמח לתגובה!

מתלהב

New member
כדאי לפנות ללשכת המהנדס ולקבל מהם

תגובה. יהיה נחמד אם תעדכני גם כאן.

למעלה