בוקר טוב

limilu

New member
בוקר טוב

בשעה טובה החלטתי (בעודי עובדת בספריה בכל יום שישי, מוחעחעחע) להתחיל לקרוא את רומח הדרקון. אני חושבת שגדיל חמוד. נכון שאת גאה בי, נופי?

limilu

New member
חזרתי מהגלריה

ומה שהבנתי משם שגדיל הוא קטן חמוד ופרוותי. לא! זה לא אמור להיות ככה! בע! רררר *בוכה*

Nurmidor

New member
גדיל קטן וחמוד...../images/Emo140.gif

אני לא כל כך סגורה לגבי הפרוותי... האם יש להסיק מכך שגדיל הוא הגירסא המהלכת לפרבי?

limilu

New member
לא, איכה. פרבי לא חמוד.

התכוונתי שהוא לובש חולצה פרוותית ומכוערת שכזאת- בכל התמונות! בלע! האם הקנדר הזה חסר כל חוש סגנון? פרווה זה אאוט כבר שנים! יאא...

LuLuLu iT

New member
אלוהה.../images/Emo13.gif../images/Emo48.gif../images/Emo136.gif

ברוכה הבאה וכל זה
שם, גיל ושאר פרטים שוליים..?

limilu

New member
היכונו-

שם: לימור. גיל: 13 שאר פרטים שוליים: אפילו עוד לא סיימתי את הספר הראשון. *נסקלת*

LuLuLu iT

New member
לא רוצה להיות מגעילה,../images/Emo48.gif../images/Emo136.gif

אבל רצים פה המון המון המון ספוילרים. כשאנחנו פעילים וכל זה
(נוור.) אבל עדיין, הייתי ממליצה לך לסיים את הספרים ורק אז לחזור לכאן.

limilu

New member
אל תדאגי, אני מתה על ספוילרים ../images/Emo3.gif

חוץ מזה, אני במילא לא אבין כלום. פשוט נחמד לראות אתכם ככה (כמעט כמו בפראצ'ט הזקן והטוב
נו, אתם לא קוראים פראצ'ט? אניוואן?) אני אסתדר, אל תדאגו.

Witch Child

New member
אני קוראת פראצ'ט!!!

אני סוגדת לטרי פראצ'ט!!! טרי פראצ'ט הוא האלוהים!

וואלה?!

למה אפחד לא אמר לי!?!?##^$%*%# ואני כבר חשבתי לתומי שעמר הוא האלוהים..

טעות!!!

דיוויד אדנגסי הוא אלוהים ב- 998% (ה- 2% הנותרים הם של אורסון סקוט קארד שהוא demigod [לפחות ככה אני חושב שכותבים את זה...]) |סוגד| |סוגד|!!!

Rogue Angel

New member
הייייייייייייי!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה... וגדיל באמת חמודי!!!!!!!!!!!!!

limilu

New member
אז- הדמויות שאני מכירה בינתיים-

ומה אני חושבת עליהן. גדיל "אה, זה היה שלך?" קוץ-רגל: "אוּ, מה זה? זה כל כך יפה! חייב... לגעת... לראות... את... זה..." *בזזט* "אאו." אני כה חמוד ופרוותי ואין לי חוש סגנון. אני גם נורא נמוך.
רייסטלין (אגב, לא שמעתי את שם המשפחה שלו): "הו, אני כה קשוח ואפל. אני מרושע וזדוני אבל אני בכל זאת עוזר לאנשים האלו כי הם חברים של אח שלי *שיעול שיעול שיעול* אני בכלל לא חתיך וכוסון ואני משתעל כמו אישה זקנה." פאנגרל: "יו, זה רייסטלין! רייסטלין, תעשה לי ילד!" רייסטלין: *בורח בצרחות* הממם... מי עוווד... תניס: אני בכלל לא שולת (וגם לא שולט), ואני המנהיג למרות שאני ממזר בכלל. אני זקן. כע. מאוד לא
חלמיש: הממם. לא. לא נחמד. סהר-פז: השם שלה נשמע הרבה יותר טוב בעברית. GOLDMOON? מי-נהר: _______. באמת! קרמון: נו, אני נחמד ואני עוזר לאח שלי כי אני אוהב אותו או משו, לכו תבינו אותי. בלע. עד כאן בהתרשמות מהדמויות. איכה פיכה.

למעלה