בוקר טוב:)
א אני זודי New member 8/10/04 #9 האמת שזו לא המצאה שלי. אבל כבר אמרתי לקרו שהניקור זו צורת נשיקה. ואני אוהב תנשיקות שלה. אז שתהיה תרנגולת העיקר שתנקר במקום הנכון. אגב תרנגולת אדומה היא יפה מאד
האמת שזו לא המצאה שלי. אבל כבר אמרתי לקרו שהניקור זו צורת נשיקה. ואני אוהב תנשיקות שלה. אז שתהיה תרנגולת העיקר שתנקר במקום הנכון. אגב תרנגולת אדומה היא יפה מאד
א אני זודי New member 8/10/04 #5 וגם לך בקר טוב. התרנגולות העירו אותך? כך זה כשצובעים תרנגולת באדום - היא נהיית טווס. אבל הקרקרקורים שלה נשארו נעימים כמו זמיר. וגם נשארה יפה כמו שהייתה.
וגם לך בקר טוב. התרנגולות העירו אותך? כך זה כשצובעים תרנגולת באדום - היא נהיית טווס. אבל הקרקרקורים שלה נשארו נעימים כמו זמיר. וגם נשארה יפה כמו שהייתה.
O optimi10 New member 8/10/04 #19 בוקר עצוב ../images/Emo16.gif אבל אנחנו ישראלים ... בחלקת ארצנו הקטנטונת .. נרכין ראשנו לנופלים.. נחזיק אצבעות לפצועים .. למען עתידנו ,ילדינו ונכדנו.. נאמר, מחר תיזרח השמש ...
בוקר עצוב ../images/Emo16.gif אבל אנחנו ישראלים ... בחלקת ארצנו הקטנטונת .. נרכין ראשנו לנופלים.. נחזיק אצבעות לפצועים .. למען עתידנו ,ילדינו ונכדנו.. נאמר, מחר תיזרח השמש ...
ק קרוואלה New member 8/10/04 #21 זודי...... במקרה הכי טוב אני אסובב אותך ויבעט לך בישבן.... ותאמין לי הנחיתה תהיה כואבת!!