בוקר טוב :)

ה מ ש י ח

New member
בוקר טוב :)

כשאני מחברת את הכלי נגינה שלי למחשב הם יורדים בטון וחצי מהצליל האמיתי שלהם ואני צריכה לערוך מחדש את כל המנגינה בשביל שיצא כמו שצריך. אני לא יודעת איך מתקנים את זה... למישהו יש רעיון למה זה קורה ואיך מתקנים את זה? תודה :) המשיח

HeavenlyB

New member
נתקלתי בזה לא מזמן

אצל מישהו שאני עכשיו נותן לו תמיכה טכנית. צריך להגדיר בקיובייס את הדרייבר הנכון של הכרטיס קול. מאוד חשוב. גם אם זה כרטיס זול, הגדרה לא נכונה יכולה לגרום לזה.

ה מ ש י ח

New member
תודה!!!!! תודה!!!!!!!! תודה!!!!!!!

הגדרתי מחדש וזה מושלם!!!!! תודה !!!!!!!!!!
אז מה אם נסחפתי, אתה יודע כמה זמן הבעיה הזאת תיסכלה אותי? אין לך מושג!!! ושוב תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HeavenlyB

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

ואף פעם זה לא מוגזם מידי לחיבוק
טוב, כמעט אף פעם

ה מ ש י ח

New member
די די

אתה לא יודע איזו הקלה זו להפסיק להלחם בתוכנה הזאת וזה רק לשנות את ההגדרות.. הפתרון היה לפני כל הזמן הזה.. גם הפורום היה לפני כל הזמן הזה בלי שידעתי על קיומו. לא משנה .. חג שמח ושוב תודה!
טוב, כדאי שאני אפסיק עם החיבוקים האלה או שהחבר שלי יתחיל לתהות.

איזה קטע ציטטי שיר של מאיר אריאל

ז"ל ובסוף שינתי כי זה היה קטע נשי. שמח בישבילך שמחה שאתה שמח. הו לואיז הו לואיז הו לואיז הו לואיז הו לואיייייייייייייייייזזזזזז הו לואיז הו ברנרד הו ברנרד הו ברנרד הו ברנרד הו ברנרד הו ברנרד אז שרתי לך שיר סליחה.

ה מ ש י ח

New member
אה, וסתם לא נעים לי שהתפרצתי ככה:

היי! אני המשיח, בת 19 מחיפה, חיילת, מנגנת על חליל צד בערך 11 שנים, וגיליתי את הקיובייס לפני כשלושה חודשים ומאז אני מכורה.

למעלה