בוקר טוב

ezraz

New member
בוקר טוב גם לך ולכולם

איך את מרגישה היום? אני מקווה שיותר טוב מאתמול. שיהיה לכולם יום טוב. שהבוקר יאיר לכם עיניים שתוכלו לישון שנת צהריים ושיהיה לכולם כיף בין הערביים. יום טוב מעזרא!

בוקר טוב לכולכם

וליטל...סחתין על החתימה החדשה..

gala21

New member
בוקר טוב לכולם ( גם לך ורד)

בטח אתם תוהים ... ובכן אני קצת מתחנפת . הייתי גועלית אליה ואני מתקנת :) נשיקות לכולם

ezraz

New member
ורד את סלחנית משהו

גאלה-זוכרת שלפני כמה ימים אמרתי שאת קוטלת ושאלת אותי "קוטלת- מואה?" נשמה אבל אנחנו סולחים לך על הכל. תראי את ורד, סלחה לך עוד לפני שהתנצלת.

ו ר ד ב

New member
מי

מי אמר לך שהיא לא התנצלה אתה לא יכול לראות את ההודעות שלי באישי אם אני לא טועה

ezraz

New member
ההיפך הוא הנכון

כולם יכולים לראות את ההודעות, אבל בפורום מאתמול בשעה 20:30, כולל ההתנצלות וכולל הסליחה. גאלה נשמה, אין עלייך, את יכולה לקרוא לי עזרוזה אם את רוצה

ו ר ד ב

New member
כנראה

כנראה שאתה טועה עזרא הייתה עוד הודעה חוץ מההודעה שנכתבה בפורום הכול נשכח ונסלח

ezraz

New member
ורד אחותי

את לוקחת את הדברים ברצינות יתרה מדיי הבוקר. שיהיה לך יום נפלא!

gala21

New member
את לא טועה.

אישי זה אישי. ועזרא דרלינג- כנראה שאתה צודק ואני קצת קטלנית.. אבל רק לפעמים זה בורח לי. בלי כוונה!!!

ezraz

New member
גאלה אל תשתני לנו

שימשיך לברוח לך, אל תשתני לנו פתאום. עד שהתרגלנו... דרך אגב, את יודעת מה קורה עם תמר? לא שמנו ממנה כבר כמה ימים. לגבי יוון היא דיברה על סוכות כמדומני, נכון? תמר האחת - שובי הבייתה (או לעבודה).

gala21

New member
אתה צודק. אני לא יודעת איפה היא.

היא חסרה לנו !!! קבלו פנייה נרגשת - תמרה חיזרי אלינו.. אנחנו אוהבים אותך!! אולי אני אמרתי משהו לא יפה? ( אני כבר לוקחת אחריות..:)) חוץ מזה - לגבי הפה הגדול שלי. אני חייבת להשתנות .. לא כולם מבינים את השטויות שלי.

ezraz

New member
אל תמהרי לקחת אחריות

יכול להיות שהיא כן נמצאת איתנו רק שהיא עם הכובע השפם ומשקפי השמש ואנחנו פשוט לא מזהים אותה
נכון שלא כולם מבינים ברגע הראשון, אבל זה חלק מהכיף. בטח מכירה את המשפט שעדיף הבוץ הכי מגעיל על הפנים מאשר השקר הכי קטן מאחורי הגב. אני מעדיף שפשוט תגידי מה שבא לך וזהו כי זו תהיה האמת.

gala21

New member
אתה מדבר בשמך..

ואני מאד מבינה למה אתה מתכוון. אבל - יש אנשים שנפגעים והדבר האחרון שאני רוצה זה לפגוע במישהו. דרך אגב הפתרון פשוט מאד. אני אקרע את כולכם חוץ מאת ורד. מה דעתך?

ezraz

New member
מקובל עליי הפתרון

אם את מרגישה צורך לפרוק את יכולה לקרוע אותי במסר, אם זה יעזור לך להרגע. אני חושב שעכשיו שהתוודת "שלום, אני גאלה ואני אוהבת לקרוע אנשים" ("אוהבים אותך, גאלה") גם ורד תקבל את זה באהבה. מה שלום הקטנה? (כמעט נפלט לי "עודית", מזל שעצרתי את זה בזמן).

gala21

New member
עזריאל..

נראה לי שאתה יותר מסוכן ממני.. ( ובאמת טוב שלא נפלט לך עודית ) האמת שאני מרגישה דווקא בסדר ביומיים האחרונים וזה אכן מפתיע . בעברי נהגתי לקרוע אנשים ( זה משהו מהעבודה ..) אבל כמו שאתם רואים השתניתי ואני אדם טוב יותר , רגיש יותר וכולי וכולי פפפפפפפפפפפ אני נישמעת אמינה? אני מצפה לתשובה כנה.

ezraz

New member
עזריאל? לא נעלבתי

סתם סתם, קחי את זה בהומור. לגבי יותר מסוכן ממך, את לא מצפה שאני אפליל את עצמי עכשיו בשידור, נכון? אבל יש בזה משהו. שמח לשמוע שאת מרגישה בסדר. למה את כותבת "בעברי"? אלא אם לפני 12 שעות נחשב לעברך. בטח שאת נשמעת אמינה, אבל בשבילנו את תמיד היית טובה ורגישה (ואני תמיד הייתי דביק כמו עכשיו? איכס). ספרי קצת על גבי, איך עבר לה החג? יש קנאה לקראת המתחרה הצפוייה לה לפקוד אותה בקרוב?

gala21

New member
למה שתעלב ..

האמת שיש לי תיאוריה שלמה על היעלבויות. אבל זה לא הפורום..:) לא משנה ... גבי נשמה . היא לאט לאט מעכלת . בתחילה היא הייתה עויינת אבל בימים האחרונים היא ממש מנשקת לי את הבטן כל הזמן. כאמור.. זה הופך להיות מוחשי היא רואה את הבטן גדלה .( והיא גדולה !) אז.. בתור אדם ריאלי אין לה אלא להשלים עם המצב. בטוח שיהיה לה קשה . היא רגילה להיות הסטארית . אבל היא תתמודד היא היא ילדה נבונה.

למעלה