בוקר טוב

בוקר טוב

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2078594,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2628274,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2408514,00.html

עָנת

New member
איש ../images/Emo51.gif

שבת שלום לכולם

ברק 188

New member
איש בקשטרים מענינים באחד מהם מצ'

מצאתי ענין מאוד אישי, ועדין לא ברור בשבילי, והכן במסגרת חפושי האבודים אחרי ניירת על פגיעה בשמיעה(שלא נמצאו עד היום)קבלתי ממשרד בבטחון "היחידה לפניות ותלונות הציבור" תשובה כתובה על גבי שחור לבן ,לבקשתך מצורף אישור אבחנות הרפאיות שנקבעו לך בצה"ל- וכך כתוב באחת מהן כתוב:"CRON.ENTERO-COLITIS עם ממצא מעבדתי,שילשןל לעתים קרבות,משקל ירוד,יציב," לא היה לי ידע עד לפני כמה חודשים במה המדובר ידעתי שהיתי מאושפז כ-1/2 שנה בסכ"ה בחדר בידוד 542 וגם באסף הרופא לאחר מכן שכן היה לי שיגלה ,סלמונלה + עוד גן חיות של טפלים, "לאחרונה" היתי אצל מזכיר המחוז השפלה מר' אלי דורי וכשראה אמר אתה יודע שיש לך גם מחלה קשה???ואז הסביר לי במה המדובר, ואכן עד עצם היום הזה אני רגיש וסובל בנושא אלי דורי ביזמתו פנה לקצינת תגמולים לברור המקרה לקצינת תביעות לברור: אמרה שבזמנו הוגש תביעה גם בנושא הזה אך נדחתה (לי לא זכור) שכן מדובר על לפני כשלושים שנה, והיתי אז במצב שבקושי ידעתי מי אני. ביקשה שאם אני יכול להמציא מסמכים שאכן אני סובל מכך כיום יתכן והנושא יוכל לעלות מחדש להכרה, לכן הקישור שלך הפתיע אותי,מה של הבנתי יש קשר או אין קשר בין המלה לשירות? אני כרגע באיסוף חומר על מצב עכשוי,יש בידי גם חומר מלפני שלושים שנה של הרופאים הצבאים משנת 74 על מצבי. משהו יכול לסייע בהבנה וזכיות בנושא? וחוץ מזה:שבת-שלום לכולנו

עָנת

New member
ברק../images/Emo24.gif

אחת הפגיעות שהיו לך בשירות הצבאי היתה קרוהן
. ברק אני מבינה שהגשת אז תביעה בגין הקרוהן והתביעה נדחתה
ברק:מהר לרופא המשפחה,ע"מ שיכתוב את ההיסטוריה הרפואית שלך
תאסוף חומר רפואי. נ.ב -קרוהן היא מחלה כרונית. האם יש קשר בין השירות הצבאי למחלת מעיים?מסתבר שכן
תודה גדולה לאיש הגשם שמעשיר אותנו,ע"י כתבות ומאמרים חדשים

ברק 188

New member
לתשומת ../images/Emo23.gif אני שואל בזהירות האם?

יש הבדל בין CROHN’S DISEASE כפי שכתוב פה , לבין CRON.ENTERO-COLITIS כפי שכתוב בניירת הפגימה שלי שלי. אבי אולי אתה יודע? בכל מקרה מחפשים את התיק הרפואי ההסטורי בגסטרו 4 חודשיים- בתחילה לא נמצא אחר הגיע ונשלח לפני הפגישה שלי עם הרופא חזרה לארכיון בטעות עוד פעם עד שמצאו אותו הבטיחו שבשבוע הבא יגיע,לא זכור לי שהתלננתי הרבה חיתי עם זה כמצב רגיל שאני רגיש ,טוב למה להקדים לפני שנראה מה כתוב בו, בכל אופן רופאת המשפחה צידה אותי במכתב שידוע לה שבמשך שנים אני סובל מבעיות שלשולים חוזרים ובעיות מעיים אבל- חומר כתוב אין לה מגלל שרק בשנים האחרונות יש מחשב ושם אין רשום על העבר שלי במשך השנים.

עָנת

New member
ברק../images/Emo24.gif

הסבר על הCROHN’S DISEASE יש פה
CRON.ENTERO-COLITIS יש שם
ברק,הכוליטיס זה דלקת המעי הגס(יש אינפורמציה גם באינפומד
צר לי שאני לא יכולה לעזור,מה שאני יכולה להציע לך:לא לוותר. לנסות למצא "מתחת לאדמה" את החומר הרפואי. ע"מ שתקבל הכרה ממשרד הביטחון
ולא פחות חשוב:תרגיש טוב

עָנת

New member
אופס הקישורים לא עברו../images/Emo52.gif

הCROHN’S DISEASE פה CRON.ENTERO-COLITIS שם

AVI359

New member
מחלת קרוהן

ברק שלום רב מחלת קרוהן נמדדת על פי סעיף ליקוי 13 (2) א..10% עד סעיף ליקוי 13 (2) ה..100% מדובר בדלקות המעיים החל בצורה קלה עד חמורה.תעוד רפואי יכול לתאר את המצב המדויק. בברכת שנה טובה אבי

ברק 188

New member
תןדה אבי, איפה ניתן לקרוא בסעיפים

התעוד הרפואי בזמנו יש, עכשוי נכתב בעצם ימיים אלו.

AVI359

New member
לברק 188

ברק שלום רב התקשר אלי מחר בשעות הצהריים 04-8539882/4 ואשלח לך את כל הסעיפים בפקס. בברכת שנה טובה אבי

למעלה