איש בקשטרים מענינים באחד מהם מצ'
מצאתי ענין מאוד אישי, ועדין לא ברור בשבילי, והכן במסגרת חפושי האבודים אחרי ניירת על פגיעה בשמיעה(שלא נמצאו עד היום)קבלתי ממשרד בבטחון "היחידה לפניות ותלונות הציבור" תשובה כתובה על גבי שחור לבן ,לבקשתך מצורף אישור אבחנות הרפאיות שנקבעו לך בצה"ל- וכך כתוב באחת מהן כתוב:"CRON.ENTERO-COLITIS עם ממצא מעבדתי,שילשןל לעתים קרבות,משקל ירוד,יציב," לא היה לי ידע עד לפני כמה חודשים במה המדובר ידעתי שהיתי מאושפז כ-1/2 שנה בסכ"ה בחדר בידוד 542 וגם באסף הרופא לאחר מכן שכן היה לי שיגלה ,סלמונלה + עוד גן חיות של טפלים, "לאחרונה" היתי אצל מזכיר המחוז השפלה מר' אלי דורי וכשראה אמר אתה יודע שיש לך גם מחלה קשה???ואז הסביר לי במה המדובר, ואכן עד עצם היום הזה אני רגיש וסובל בנושא אלי דורי ביזמתו פנה לקצינת תגמולים לברור המקרה לקצינת תביעות לברור: אמרה שבזמנו הוגש תביעה גם בנושא הזה אך נדחתה (לי לא זכור) שכן מדובר על לפני כשלושים שנה, והיתי אז במצב שבקושי ידעתי מי אני. ביקשה שאם אני יכול להמציא מסמכים שאכן אני סובל מכך כיום יתכן והנושא יוכל לעלות מחדש להכרה, לכן הקישור שלך הפתיע אותי,מה של הבנתי יש קשר או אין קשר בין המלה לשירות? אני כרגע באיסוף חומר על מצב עכשוי,יש בידי גם חומר מלפני שלושים שנה של הרופאים הצבאים משנת 74 על מצבי. משהו יכול לסייע בהבנה וזכיות בנושא? וחוץ מזה:שבת-שלום לכולנו