בוקר טוב ויום נפלא:)
L L M A E New member 8/9/04 #5 לא..כאילו גע גע גע כזה... גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע
לא..כאילו גע גע גע כזה... גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע גע
מ מיואשת3 New member 8/9/04 #9 מי ישן.... בשעה כזו?...<חוצ ממני> ומי עובד על מי בדיוק. ובאמת תשירי משו לפחות לא ישעמם לי
L L M A E New member 8/9/04 #10 ואהה ושכחתי... להוסיף..נלחמים בווירוסים ובטרוג'ן אחד שמעצבן אותי במיוחד...:\ לשיר? אין בעיה! יש לי וירוס קטן במחשב להלהלהללהלהלה וגם סוס להלהלהללה
ואהה ושכחתי... להוסיף..נלחמים בווירוסים ובטרוג'ן אחד שמעצבן אותי במיוחד...:\ לשיר? אין בעיה! יש לי וירוס קטן במחשב להלהלהללהלהלה וגם סוס להלהלהללה
L L M A E New member 8/9/04 #14 שאני אבין.. זה היה שיר? ישששש קטלתי אותו!!!! אוחחח כמה שאני טובה) להלהללהלהההההה
מ מיואשת3 New member 8/9/04 #15 בטח שיר... רק ששכחתי מי שר אותו. ולמה אפ אחד לא מעיר את טאק? שתכין לנו קפה. ולמה חם לי? ולמה הארנק שלי התרוקן? ואי כייף לילל ולא היה לי ספק שאת טובה
בטח שיר... רק ששכחתי מי שר אותו. ולמה אפ אחד לא מעיר את טאק? שתכין לנו קפה. ולמה חם לי? ולמה הארנק שלי התרוקן? ואי כייף לילל ולא היה לי ספק שאת טובה
L L M A E New member 8/9/04 #16 אמממ... נחמד לדעת שלא רק לי יש בעיה עם הזכרון טאקקקקק תתעוררי ותכיני לה קפה פווווווו מקווה שהפוווו עזר לך אולי בגלל שרוקנת אותו? גמלי לא היה ספק וחוץ מזה תייללי חופשי)
אמממ... נחמד לדעת שלא רק לי יש בעיה עם הזכרון טאקקקקק תתעוררי ותכיני לה קפה פווווווו מקווה שהפוווו עזר לך אולי בגלל שרוקנת אותו? גמלי לא היה ספק וחוץ מזה תייללי חופשי)
מ מיואשת3 New member 8/9/04 #17 ../images/Emo4.gifמי רוקן.... הוא התרוקן מעצמו. פתאום ככה בלי התראה מראש. אגב תחשבי על זה טוב גם זו אהבה. אהבה בין ארנק לאישה. ונשים מתות על הארנק שלהם<במיוחדשהוא מלא>
../images/Emo4.gifמי רוקן.... הוא התרוקן מעצמו. פתאום ככה בלי התראה מראש. אגב תחשבי על זה טוב גם זו אהבה. אהבה בין ארנק לאישה. ונשים מתות על הארנק שלהם<במיוחדשהוא מלא>
L L M A E New member 8/9/04 #18 את מתכוונת... חיות על הארנק שלהן אוקיי אני אחשוב על זה! אישה..ארנק..כסף..יש מלא כסף..לקנות..אי..אי בודד..אי שלי ורק שלי... מיואשת יקירתי הגעתי למסקנה שאת צודקת...
את מתכוונת... חיות על הארנק שלהן אוקיי אני אחשוב על זה! אישה..ארנק..כסף..יש מלא כסף..לקנות..אי..אי בודד..אי שלי ורק שלי... מיואשת יקירתי הגעתי למסקנה שאת צודקת...
L L M A E New member 8/9/04 #20 אם תהיי... ילדה טובה אני אזמין אותך לבקר אותי אני רעבה:\ אולי תכיני לי משו?