מה קורה נסיכה? נכנסתי עכשיו ולתדהמתי לא קרה הרבה אתמול . נחום- לתשומת לבך . לא סתם עלה הנושא של הרחבת מעגל המשתתפים.. בכל מקרה .. יום יפה לכולם וכמובן גם לך ליטל ..
אז קודם כל מצטרף לברכת הבוקר טוב שלך ליטל,אין לך בעיה עם זה נכון?? גאלה,מה קורה הכל בסדר?אל תדאגי עוד יומים שקטים,ואני חוזר לפעילות מלאה,עזרא יחזור מהמילואים,והכל יחזור לקדמותו
השינוי בשמי הוא עקב אילוצים טכניים,היו לי בעיות עם שם מהשתמש הקודם,ולמצוא שם משתמש חדש כשיש לך שם כמו משה,ועוד כהן....זו משימה כמעט בלתי אפשרית....
כן נהייה שקט, הא? טוב, השקט שלפני הסערה... 2 הופעות השבוע!!! ליטל - עוד לא שמעתי מנחום. אתם מגיעים מירושלים רק שניכם? תבואו להופעה של הדג נחש לפני? תשארו להופעה של ברי סחרוף אחרי? ומה איתך גאלה? תקפצי להופעה של עמיר? הם אמרו שהוא מתחיל בשבע וחצי בדיוק!
אני לא יודעת עדיין . אני ניראית כמו אבטיח . ולצערי זה לא בצחוק. אתמול הלכתי הרבה ברגל והיום בקושי פקחתי עיניים . כואבות לי הרגליים בטירוף. אני לא יודעת מה לעשות .באמת. אם אני מתאוששת אז סבבה .אם לא.. אז עדיף לי להסתגר.
גאלה - זה קיץ, מותר לאבטיחים להסתובב ברחובות. ליטל - איך אתם מגיעים מירושלים? אם בתחבורה ציבורית, אז אחרי ברי אני אוכל להקפיץ אותכם לתחנת הרכבת משם יש אוטובוסים/מוניות לירושלים.