בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב

אז ככה מי היה לנו כאן בשבועות האחרונים ? סידי הגיע מדי יום לאמר כמה מילים גילי נכנסה ואמרה מילה או שתיים ובת הים נכנסה לספר שבמזל טוב ילדה ריקי הפתיעה בגדול והממה את מרין ליאור 30 הופתע ונכנס להתקפה יהודה של ניקולי החליט שאם כולם כאן אז למה לא ? ולקינוח נכנסה מאו יין שמרוב התרגשות רק ליאור 30 וניקולי (זאת אני)..ואם אני לא טועה גם ג'ס.. קיבלוה כאילו קבלו איזה צ'ק. ומי נעלמה לנו הפעם ? נופר ! ועד שתמצא האבידה שיהיה לכם יום מוצלח

ניקולי

New member
כי

לא הבאת תיבה...בכדי לשים את הצ'ק אז איך את רוצה לקבל את הצ'ק ?

GALI02

New member
באתי לומר כמה מילים../images/Emo8.gif

אז מה את רוצה שאומר?! אני חושבת שאני אתחיל ב- מה נשמעעעעעעעע? קטן כזה. ומה חדש? ואספר לכם שביום ראשון אני טסה עם חבר שלי לרודוס
לחגוג לשנינו את היומהולדת ו....זהו לבינתיים ורק שתדעו שאני נכנסת לכאן כמעט כל יום אבל לא תמיד יש לי מה לכתוב

ניקולי

New member
גילגולה ../images/Emo24.gif

חחחח זה כאילו קראתי לך להכנס.. איזה יופי לכם ראשית לא ידעתי שיש לך חבר מזל טוב ודבר שני איזה יופי שאתם נוסעים תהנו לכם מאחר וביום הולדתך (שזה בעוד שלושה ימים) לא תהיי כאן זה הזמן בעצם לאחל לך וגם לחברך ..... יום הולדת שמייח
שתהיי מאושרת כל חייך שתמיד תדעי לבלות, ולשמוח ושלעולם לא תזכי להיות עצובה מזל טוב

GALI02

New member
תודה ממי. המומולדת דווקא מחר ../images/Emo13.gif

הברכה שלך מקסימה! תודה!

ניקולי

New member
מרינושקה ../images/Emo24.gif

מזל טוב נשמתי לכניסתכם ל
החדש...
מקווה שדרככם תהיה מאורת.. ויהיה לכם הרבה
(אור) ב
לי אין כל בעיה לבוא אליך למפגשון.. בתקווה שמישהו יוכל לבוא לאסוף אותנו (כי אין לנו
) משמע אין לנו איך להגיע... אוהבת ניקול (
)

למעלה