בוקר טוב

liran1231

New member
בוקר טוב

2 דקות יש לי רק כי יש המון עבודה אבל אני מוסר לכם את אהבתי ואת הבוקר הכי מקסים שיהיה לכם : ללוטוסית לאהובת השומר לאילנית נרקיסטית מרסל עדן אדווש דושי לדים דים לאטלנטה המקסימה שלא יוצא לי אף פעם להיות אצלה בבלוג כי אני עובד לשאולי התותח ולליאור בקיצור אוהבת אתכם בוקר טוב .

edenfellous

New member
../images/Emo24.gifנשמה שלי בוקר טוב../images/Emo25.gif

בוקר נפלא שיהיה לך

gal1121

New member
בוקר טובבבבבבב../images/Emo20.gif

לירן שיהיה לך בוקר טוב
ומקסים
ועבודה נעימה.
אילנית

edenfellous

New member
לירן נישמתי טעית חחחחחח כנס להודעה

נשמה עם אתה רוצה להגיד לנו אבל למה לפני כולם בפורום אתה רוצה לספר לנו משהו שלא ידענו אז כולנו במסנג'ר אוזןקשבת עם אתה מתכחש אז סבבה אבל אתה אוהבת אותנו? אוהבת? סתם כפרה זה טעות שלך סולחים לך מאמי . אבל זה היה קורע מצחוק

איזה השקעה....

פששששששש לירן איזה השקעה על הבוקר להיכנס לאחל לכולנו בוקר טוב איזה מאמי.... יש לי בגרות היום לא יכלת להגיד בהצלחה ככה אולי אני לא ייכשל.. סתם מותק... יום טוב לכולם.. ודבר איתי בערב... ואל תשכח לחייך... ביי אדוו'ש (כן יש לי שם חדש) נ.ב לירן מה הכוונה אוהבת אותכם????? יש משהו שאנחנו צריכים לדעת???

lotusit

New member
יום נעים

עכשיו נכנסתי לפורום וכבר צהריים. אבל בכל מקרה, יום טוב לכולם. "אין לנו על מי לסמוך, רק על מלבורו לייט" לוטוס

כברלא בוקר כבר ערב

אבל לירן נשמה שיהיה לך המשך ערב מופלא נשמה שלי ומאמי העיקר עבודה אותי אתה יכול לראות מתי שרק תרצה במסנג'ר אוהבת דניאל כהן אטלנטה

למעלה