בוקר טוב

דרו

New member
בוקר טוב

מזמן לא נכנסתי... ניסיתי להתרגל שוב לחיים ללא בן זוג...לעיתים קל יותר - לעיתים פחות. השבוע סוף סוף גמרנו את ענייני הדברים המשותפים שעדיין היו בינינו - ואני מקווה שלא תהיינה סיבות לפגישות או שיחות יותר מכיוון שזה ממש לא עשה לי טוב - הוא - כל פעם שנפגשנו - סיפר כמה אוהב אותי - וכמה רוצה לחזור - אבל מה, ואתם הרי זוכרים את הסיפור - אני יודעת שאסור. אני במעין תהליך גמילה - אולי כי אני לא מאלה שנפרדים בקלות. יש כאלה בכלל? ביום שבת יצאתי לבליינד דייט לראשונה מאז המון זמן... לא משהו - אבל גם לא נורא... חוששת לעיתים מה'לבד' הזה - שרק לא ימשך לעד.. כבר שכחתי איך מתידדים עם אנשים - למרות שלכאורה אין לי בעיה עם זה - התחלתי לצאת לריקודי עם - ואני פשוט...נגמלת. עכשיו קצת בוקר קשה... אבל יעבור, נכון?

בטח שיעבור דרו

כל אחד עם הקצב שלו העיקר שאת נמצאת כבר במקום אחר צועדת לקראת החלמה מהכאב גמילה היא לא דבר קל והלבד? אל תחששי ממנו יש בו גם צדדים יפים הביטי בחצי הכוס המלאה זה בכולופן מה שאני עושה

דרו

New member
ניצתי

אני יודעת...אני יודעת.... נשאר לו ולי עוד דבר אחד לסיים - הדירה השכורה שגרנו בה, הורי ערבים לה - וכבר חודש וחצי הוא מבטיח שיעביר ערבות למישהו אחר...אז אתמול (לבקשת אבי) התקשרתי לעורך דין שמטפל בדירה ההיא וביקשתי שיפנה הוא אליו ויבקש שיבוא לסיים את העברת הערבות לנציגיו, ושיאמר לו שאני אשלם את שכר הטרחה - רק שיעשה זאת כבר. אחר כך חששתי שמא הוא יעלב שפניתי לעורך דין לעשות זאת, אבל...אני לא יכולה יות רלפגוש אותו או לדבר איתו...הצהרות האהבה שלו רק מבלבלות אותי ןומכניסות אותי למבולקה... כאילו לרגע פורצץ המחשבה הזו שאם הוא אוהב אולי כדאי ואם לא חבל... אבל אני יודעת! הייתי שם ! אין הוא מסוגל לאהוב ממש...לא מתוך מתן כבוד לאחר... ורק צריך להאמן שיגיע האיש הנכון - אולי רק כשאני אהיה נכונה. זהו בינתיים - בעיניים כבדות לי אבל אני צריכה לעשות המון דברים - אז אכנס שוב אחר כך. שיהיה יום טוב.

דרו

New member
ניצתי

אני יודעת...אני יודעת.... נשאר לו ולי עוד דבר אחד לסיים - הדירה השכורה שגרנו בה, הורי ערבים לה - וכבר חודש וחצי הוא מבטיח שיעביר ערבות למישהו אחר...אז אתמול (לבקשת אבי) התקשרתי לעורך דין שמטפל בדירה ההיא וביקשתי שיפנה הוא אליו ויבקש שיבוא לסיים את העברת הערבות לנציגיו, ושיאמר לו שאני אשלם את שכר הטרחה - רק שיעשה זאת כבר. אחר כך חששתי שמא הוא יעלב שפניתי לעורך דין לעשות זאת, אבל...אני לא יכולה יות רלפגוש אותו או לדבר איתו...הצהרות האהבה שלו רק מבלבלות אותי ןומכניסות אותי למבולקה... כאילו לרגע פורצץ המחשבה הזו שאם הוא אוהב אולי כדאי ואם לא חבל... אבל אני יודעת! הייתי שם ! אין הוא מסוגל לאהוב ממש...לא מתוך מתן כבוד לאחר... ורק צריך להאמן שיגיע האיש הנכון - אולי רק כשאני אהיה נכונה. זהו בינתיים - בעיניים כבדות לי אבל אני צריכה לעשות המון דברים - אז אכנס שוב אחר כך. שיהיה יום טוב.

למעלה