בוקר טוב!!! בוקר טוב לכולם או למי שלפחות ער בשעה הזאת.... אוהבת אותכם!
H hadar2827 New member 14/6/04 #1 בוקר טוב!!! בוקר טוב לכולם או למי שלפחות ער בשעה הזאת.... אוהבת אותכם!
L lollapalooza New member 14/6/04 #2 תסתכלו רגע בשעה של ההודעה אני לא מאמינה שאני ערה קמתי ב- 11 בבוקר אה בוקר טוב.
N not myself anymore New member 14/6/04 #3 בוקר אור מי היה מאמין שאני אתעורר אחרי עדסיט הגיעו ימות המשיח (אני ער כבר שעה וכבר הספקתי לתכנת למוות עדסיט מתי נראה אותך מחוברת לאיסיקיו /מסנג'ר?
בוקר אור מי היה מאמין שאני אתעורר אחרי עדסיט הגיעו ימות המשיח (אני ער כבר שעה וכבר הספקתי לתכנת למוות עדסיט מתי נראה אותך מחוברת לאיסיקיו /מסנג'ר?
L lollapalooza New member 14/6/04 #4 ../images/Emo12.gif תומר אני המומה מעצמך../images/Emo70.gif איך זה שקמת לפני אגב, זה לא שהתעוררתי מעצמי, זה הטלפון אני עייפה מדי מכדי לדבר אבל אני באייסיקיו.
../images/Emo12.gif תומר אני המומה מעצמך../images/Emo70.gif איך זה שקמת לפני אגב, זה לא שהתעוררתי מעצמי, זה הטלפון אני עייפה מדי מכדי לדבר אבל אני באייסיקיו.
M meshka New member 14/6/04 #5 בוקר טוב! (החלפתי ניק) זו אני, מש, (mesh33) ונמאס לי שכל הזמן חושבים שאני בת 33!!!!!!!! אז הנה אני, בניק חדש. בוקר טוב לכולם! ומה אתם מתלוננים???? אני ערה משש בבוקר!!!! ככה זה כשיש מכונות ובגרויות... או!! נקמת הטרקטור מופיעים בבי"ס שלי ב18!!!!!!
בוקר טוב! (החלפתי ניק) זו אני, מש, (mesh33) ונמאס לי שכל הזמן חושבים שאני בת 33!!!!!!!! אז הנה אני, בניק חדש. בוקר טוב לכולם! ומה אתם מתלוננים???? אני ערה משש בבוקר!!!! ככה זה כשיש מכונות ובגרויות... או!! נקמת הטרקטור מופיעים בבי"ס שלי ב18!!!!!!
A A N I g M A New member 14/6/04 #8 תתחדשי!=] ...גרר ברר אצל כולם מופיעים ורק אצלנו לא.. ושילמנו בתחילת השנה! עושקים אותנו! (מאיפה זה בא...?)
תתחדשי!=] ...גרר ברר אצל כולם מופיעים ורק אצלנו לא.. ושילמנו בתחילת השנה! עושקים אותנו! (מאיפה זה בא...?)
Ƒ ƒorev€r MaRy New member 14/6/04 #7 בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif אני ערה משבע והיו לי שתי בגרויות באורך כולל של 6 שעות או משהו כזה. כיף
בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif אני ערה משבע והיו לי שתי בגרויות באורך כולל של 6 שעות או משהו כזה. כיף
J josie1986 New member 14/6/04 #11 כן כן, את לא היחידה!! המשולש הזה במבחן, יימח שמם!! אני ד"א, ערה כבר מרבע ל-6. ידעתי שעשיתי טעות...