בוקר טוב

בוקר טוב

הבוקר מהלך דין ודברים עם חברה היא "זרקה" לי שחברה (אחרת) שאנחנו מאד קרובות, לא אמינה ושאני אזהר על מוצא פי כי הולכת רכיל. זו חברה שלי של שנים, ואני בתחושה לא נוחה. קשה לי עם גילוי חוסר האמינות מחד, וללכת לפתוח מריבה בגלל חברה שלישית אולי מיותר??!! מבקשת לשאול את הקלפים האם עלי להפסיק לסמוך על חברתי, האם היא שופכת את דמי? כיצד לנסח?

ליאת39

New member
גב' מרגרט...

שאלה לי אלייך, אם החברה היא חברה של שנים, האם באמת תקחי ברצינות דברי רכילות של אחרת??? לפני שתשאלי את הקלפים, הייתי מציעה לך כצעד ראשון לשאול את חברתך, בנועם, בדיפלומטיות על מנת לא לעורר מריבות מיותרות. אם היא חברה טובה, אל לך לחשוש לשאול ולבקש כנות. בהצלחה!

אכן זו חברה של שנים

אך אני חוששת ששאלה כזו שלי עלולה להביא למריבה גדולה יותר. אם אני מאמינה בה או לא כרגע אני לא יודעת, די מבולבלת ולכן רוצה להתייעץ עם הקלפים.

צ ל י ל 8

New member
עקרונית הסכמתי עם ליאת39

אבל אם את מתעקשת.... נשאל: מה עליי לדעת על חברותי עם X (זו שאת חוששת לה)? 5 קלפים+קלף סיכום

גב

New member
שלום לך גב' מרגרט../images/Emo24.gif

בגלל שזו חברה של שנים, אני ממליצה על פרישה קלטית (אם אין לך קלפים, אז בלינק שבראש העמוד - באתר של אורי רז). את השאלה תשאלי לגבי מצב היחסים בינך לבין חברתך בחצי השנה האחרונה ובחודשיים הבאים (הקלטית מראה קלף עבר וקלף עתיד, ולכן רצוי לתחום את השאלה, במקרה זה, גם לגבי העבר).

למעלה