בוקר טוב

בוקר טוב

אני מנסה להבין מי בפורום זה מעונין בדו-קיום ועל כן הייתי מאד שמח לדעת אם יש פה מוסלמים ולא רק דרוזים ונוצרים מדוע זה חשוב? כי זה חשוב. ואל תאמרו לי בבקשה,שזה לא. אשמח אם תכתבו לי. בתודה. מרק.

כעת הבנתי..

מי שמחפש דו קיום בכלל זה לא המוסלמים וזה ידוע. אני גדלתי בחיפה העיר התחתית היתה נוצרית ברובה יחסים נפלאים היו. אני העברתי סדרת חבלה לסיירת הדרוזית בזמנו..בצבא אנשים נפלאים היו ופה,כנראה שגם פה רק דרוזים ונוצרים מחפשים דו-קיום.. והמוסלמים.. מרק.

B.Shokor

New member
מנהל הפורום (א-נ-י) מוסלמי \/\/\/\/

מרקי יקר, בפורום הזה יש המון מוסלמים (חלק מהם מגיבים בניקניים) וחלק אחר שרק קורא ולא מגיב מחוסר זמןןן, אבל עוקבים כמעט כל לילה אחרי כל מה שמתרחש פה. אם היו לך שאלות למוסלמים, ואם היית מחפש מוסלמים, אז אני ערבי מוסלמי.

אין לי כל שאלה ספציפית שוקור

רק ענין אותי לדעת האם רוב חברי הפורום שכותבים הנם נוצרים או דרוזים והסברתי מדוע.. שמח מאד שאתה דוקא מוסלמי. מרק

B.Shokor

New member
יותר פרטים למרק היקר..

בפורום גולשים 3 ערבים שכולנו מכירים: אני (ב.שוקר) מוסלמי ופרודוגי מוסלמי (כנראה שיש לו מבחנים ולכן לא רואים אותו הרבה בתקופה האחרונה). אליאס נוצרי יש גם עוד ערבייה שגולשת בפורום, ואם היא מעוניינת תציג עמה, זה לגבי האנשים (הערביים) שנמצאים ברשימת החברים ומגיבים להודעות שלך ושל האחרים. וכמו שאמרתי, יש גם עוד אנשים ערביים שגולשים אך לא משתתפים.

למעלה