בוקר טוב

Otisco 12

New member
בוקר טוב

כולן עוד ישנות ...
אצלי בניו יורק רק תחילת הלילה זהו מחר היסטרוסקופיה, אז קצת מתרגשת אבל לפחות מחר נהיה אחרי. בעצם ניראה לי שהכי קשה יהיה לי הצום, אני ניכנסת לחדר ניתוח רק באחת בצהריים, קצת התעללות, לא? אבל בשביל לא לחשוב יותר מדי, מתחילה לחשוב הלאה אז יש לי שתי שאלות למומחיות. 1. אני על גלוקופאג' (פוליציסטית) והרופא הגדיל לי את המינון מ-500 ל-750 מ"ג כי לא היו לי שום תופעות לוואי. עד מתי אני בכלל אמורה לשתות את התרופה? האם רק עד שאני יכנס להריון
או שבאיזשהו שלב השחלות מתנהגות יפה אז מפסיקים? 2. הרופא רוצה להתחיל עם קלומיד שאני חושבת שהוא איקקלומין בארץ. לא כדאי לתת לגוף להתאושש לאחר ההיסטרוסקופיה (ניתוחית)? בכלל אני מרגישה שאני לא נותנת לגוף שלי בכלל צ'אנס לנסות ב"טבעי" אחרי "התיקונים" לפני שדוחפים לי הורמונים. אז שיהי לכן יום טוב

דנה 3 3

New member
בהצלחה

בהצלחה בניתוח. אני מקווה שיפתור את הבעיה ושלא יהיה מפחיד מדי.

פּוֹנְג

New member
בהצלחה.

לא יודעת לענות לך על השאלות מלבד העובדה שכדאי שתלכי עם התחושות שלך. אם יש לך צורך לתת לגוף לנוח ולנסות טבעי אחרי ה"שיפוצים" אז את כנראה יודעת למה את רוצה את זה - אינטואיציות. לכי על זה ובהצלחה

סנונית 1

New member
בהצלחה ../images/Emo140.gif

מרוב שתתרגשי לא תחשבי על אוכל ושתייה. אני לפני הIVF חשבתי שבלי הקפה של הבוקר אשתגע חשבתי גם לקום מאוחר. בשמונה בבוקר קמתי והשאיבה היתה בשלוש בצהריים, הלחץ עשה את שלו. אז שיהיה המון בהצלחה.

Galit29

New member
בהצלחה בניתוח

בטוח את ישנה עכשיו בשלווה. וכמו שאמרה פונג - אם את מרגישה צורך לעשות הפסקה עם הורמונים ולתת לגוף להחלים לבד - לכי על זה!

ססוני

New member
קודם כל בהצלחה ../images/Emo39.gif

אני יכולה לענות לך באופן חלקי בלבד בנוגע לגלוקופאג': עקרונית כל רופא פועל לפי השקפתו בנוגע להמשך טפול- אני נתבקשתי על ידי מספר רופאים להמשיך את הגלוקפאג' (850 מ"ג) לאורך הטפולים וכן במהלך ההריון. יש יתרונות רבים לנטילה ממושכת, כיוון שבין יתר הפעיליות של גלוקופאג', הוא גם משפר את רמת הביציות- שווה.

ססוני

New member
הבהרה חשובה../images/Emo36.gif

כתבתי שהקלוקופאג' משפר את רמת הביציות, כוונתי היא הגלוקופאג' יעיל במקרים בהם הביציות מתפתחות בסביבה שאינה מאוזנת (שחלות פולי., אינסולין גבוה ).

בולה101

New member
לא יודעת לענות

אבל חייבת לאחל לך מכאן מארצנו הקטנטונת ב
ה
צ
ל
ח
ה

14me

New member
../images/Emo42.gifלא יכולה לענות אבל..

מאחלת בהצלחה ושיעבור כמה שיותר קל

Otisco 12

New member
אני אחרי../images/Emo39.gif

הי, בנות אני אחרי, ולא היה נורא. מרוב התרגשות בכלל שכחתי שאני רעבה בגלל הצום, הרופא שלי הגיע די מהר עם עניבה פירחונית והמון מילות הרגעה, ותוך דקות הייתי בחדר ניתוח. סטודנטית צעירה לרפואה הציגה את עצמה ושאלה אם היא יכולה להיות נוכחת, ואני אמרתי לה שאם היא רק מסתכלת אז זה בסדר, והיא חייכה ואמרה שהרופא עושה הכל והיא רק מסתכלת ולומדת, וזהו אחר כך לא זוכרת כלום. התעוררתי עם כאבים של מחזור חזק אבל מהר מאד הכאב עבר עם משכחי כאבים, ואחרי שעתיים כבר הייתי בבית. אז לבנות שצריכות לעבור היסטרוסקופיה זה לא נורא. אבל לפי השיחה הקצרה עם הרופא אחרי, בעיקר עם אהובי כי אני הייתי די מטושטשת, אז הרופא עכשיו בטוח שאני בת DES, ומבנה של הרחם שלי לא כלכך ניתן היה "לתיקון", הרחיבו את צוואר הרחם אבל הרחם שלי נישאר בצורת T
(אהובי מוסיף בתוקף- T משופר!). אז זהו, לא היה נורא אבל כנראה בשבילי זה לא ממש עבד. שבוע הבא אנחנו ניפגשים איתו שוב וניראה איך ממשיכים מפה. תודה על העידוד, הוא מאד עזר
.

למעלה