בוקר טוב

babywishing

New member
זה בגלל שלא ניסית ../images/Emo25.gif

הלכת ישר על מכות
מתגעגעת מאוד

תמר27

New member
בייבי ? ../images/Emo11.gif בייבי ! ../images/Emo98.gif

שפשפתי ת'עיניים, חשבתי שאני לא רואה טוב ................. בייביוישינג החמודה, איזה יופי לראות אותך פה לפעמים.

sab sab

New member
יווווו, איזה כיף כש אתן קופצות ל

ביקור
, בייבי באמת התגעגענו

עבריה*

New member
../images/Emo140.gifתודה רבה ... הבנתי הכל

איזה תשובות, אחת אחת הבנתי הכל הכל .. (כמעט..) לא תיארתי לי שכולכן כל כך מבינות , תודה תודה ושוב תודה בקיצור הלך לי השירשור על פורום חברתי מעניין קצת פחות (רק קצת קצת) שיהיה לך יום נעים ותמשיכו בתמיכה הנרחבת שלכן

גונאלית

New member
מצטרפת גם לשאלה אודות גלולות

היום הגעתי למרפאה והייתי אמורה לקבל הוראות הזרקה לקראת הפריה מספר 2 אבל הם נדחו הפרופסור אמר לי שעוד לא בייצתי וזה גם לא כל כך נראה באופק אז הוא נתן לי מרשם לגלולות בשם יסמין כדי לסדר את העניינים וכדי שאוכל בעוד שבועיים להתחיל עם הדקא. שאלתי- האם משהי מכירה את הגלולות הללו? מה מרגישים או לא מרגישים בלקיחתם?

תולו

New member
גלולות מדהימות

בתקופה שעוד הייתי תמימה וחשבתי שחייבים גלולות כי אחרת נכנסים להריון, אלה הגלולות היחידות שהסתדרתי איתן. הן מ ד ה י מ ו ת - בלי תופעות לוואי לחלוטין. הן גלולות מה- new age, חדשות בשוק ומומלצות מאד.

נועם@בת

New member
אלו גלולות למניעת הריון

מטרתן לייצב את רמת ההורמונים כדי להתחיל את הדיכוי מרמת הורמונים נמוכה. לאחרונה זה טרנד כזה שבועיים גלולות לפני טיפול, וכנראה שיש לפרוטוקול הזה הצלחה לא רעה.
נועם

גונאלית

New member
תודה על התייחסותכן המהירה

ונקווה בעזרת ה' שאכן לפרוטקול הבא שלי תהיה הצלחה.

יועל

New member
אני מכירה את הפירוגינובה

אני יודעת שהפירוגינובה הם כדורים שעוזרים לבנייה של רירית הרחם. כשאני עברתי החזרה של מוקפאים הרופא אמר לי לקחת 3 כדורים ביום החל מהיום ה-12 למחזור. מעניין אותי אם את גם לפני החזרה?

עבריה*

New member
לא אני לא לפני החזרה

והאמת היא שנראה לי קצת תמוה לקבל את הכדורים האלה מה גם שאני אמורה לקחת אותם מהיום השישי - ועכשיו שאני מסתכלת על הדף בכלל לא כתוב לי מתי אני אמורה להפסיק. מה שכן - עוד חודש של מעקב זקיקים.

תמר27

New member
באמת תמוה

את לא מקבלת יחד איתם עוד משהו, כמו איקקלומין ? כי הכדורים האלו, מטרתם לעבות את הרירית (אסטרוגנים) א-ב-ל אם זה לא למוקפאים, כלומר אם רוצים זקיקים - צריכים לשלב איתם עוד משהו. אם לוקחים רק אותם אז רוב הסיכויים הם שבכלל לא יהיה ביוץ באותו חודש. את בטוחה שזה לא יחד עם איקקלומין ???

תמר27

New member
אוי כמה שאני טמבלית ../images/Emo163.gif

סליחה סליחה סליחה. ככה זה כשקוראים רק את התגובה האחרונה. עכשיו אני רואה שאת לוקחת אותם יחד עם משהו שמקביל לאיקקלומין. אז אין מה לדאוג, זה הגיוני ומקובל. מאחר ואיקקלומין ידוע כמשחית ריריות, אז הרופאים הטובים משלבים יחד איתו תמיכה לרירית. סליחה שהייתי כ"כ טפשה קודם. בהצלחה.

עבריה*

New member
רופאים טובים ?

אז מה להשיג מזה ? שהברירת מחדל שלי שלי פה היא רופאה טובה?

למעלה