בוקר טוב

aLMa35

New member
בוקר טוב

אני מבקשת עזרתכם... יש לי ידיד אדם נחמד מאוד רגיש ..מערכת היחסים ביננו היא ידידות לשמה אומנם התחילתה הייתה מן התלהבות אחד מהשני עם צפיות לכוון רומנטי.. אך לאט לאט הקשר הפך ליותר ידודותי ומבחנתי אני מאוד רוצה לשמור על הקשר במסגרתו הנוככחית ..ידיד שלי עובר תקופה קשה מבחינה כלכלית ..ועוד כמה צרות ..אחרות ..הוא חיי לבדו, אני לא יודעת אך לדבר אותו ואך לעודד את נפשו..לפעמים מילה קטנה שאני אומרת גורמת לו להפגע ולהעלב ממני...אני צריכה להיות מאוד מחושבת ולבחור את המלים שלי בכדי שלא יפגע.. ולצערי אני לא מצליחה במשימה הבלתי אפשרת ...ונדמה לי שאתמאל הוא נעלב ממני!!! עשיתי שתי פרסות: האם --שבע חרבות X --יום הדין נעלב--שלוש חרבות ממני-- אהבים סיכום--אס החרבות פרסה שניה אך--מלכת הגבעים עלי--מלכת המטות להתנהג--שמונה מטות עם X --שמונה מטבעות בכדי שלא יעלב--שמונה חרבות סיכום --תשע מטות

יגאלרון

New member
חרב פיפיות,,,../images/Emo36.gif,,,,,,,../images/Emo26.gif

בוקר טוב אכן,,, ידידך מבולבל ונפגע קשות מהדברים או מהמעשים שקרו אמש. ידידך אדם רגיש להפליא. ידידך עצוב על הדברים שקרו לו איתך אמש,ומה שאת צריכה לעשות,זה לחבק אותו ולתת לו אמונה בתמיכתך,וזה כל מה שהוא רוצה,תמיכה והבנה כי שיברון ליבו ירפא ברגע שתראי לו את חיבתך הרבה לאדם שבתוכו. את זו שבחרת את הידידות הזו עם אותו אדם רגיש ופגיע,ולכן רצוי מצידך יותר תמיכה וחיבוק של האדם שבתוכו. זאת ידידות אמיתית והרי לזה את מתכוונת,לא? לסיכום פריסה זו ולהבנת הפריסה הבאה בהתנהגותך,עלייך לדעת שקלפי החרבות מאזנות או מזווגות בין אש למים ולכן הפריסה קשה בשל המחשבות וההשערות שגורמים לעיכובים והפרעות ביצירת קשר מחבק ואוהב כמו שידידי אמת עושים. קבלי את המצב דרך סדרת החרבות שמסמלת חרב פיפיות שחודה הכפול משני צדיה נתקעת גם בך וגם בידידך,ולכן את חייבת,באם תרצי להמשיך ידידות זו,להיזהר ולהתנהג ברכות ובהבנה. הסדרה של החרבות מציינת בנוסף את כל הקשור בדיבור ובתקשורת,לכן יש צורך לדעת להיות רגיש כלפי הזולת. בהצלחה לידידות אמת. אמון בין ידידים יוצרת קרבה. יגאל רון

aLMa35

New member
תודה...../images/Emo140.gifחבריה

כמו שציינתי קודם שהקשר הוא ידידות של אמת... העניין שאני יותר יוזמת ויתר מתקשרת אילו ...בהתחשב במצבו.. שוקלת את מילותי,כי אני מודעת שהוא אדם מאוד רגיש ופגיע.... לפעמים אני מפקששת ואז יש קצר בתקשורת...ולוקח לי ימים עד שאני מצליחה לתקשר איתו כי אז הוא מסרב לדבר איתי... ואז אני שואלת את עצמי אולי הקשר הזה חשוב רק לי...אולי זה לא הדדי.. למרות בימים רגילים ורגועים....התקשורת בנינו היא נפלאה והיא זורמת.. ממש תענוג..... האם הידידות אתי חשובה לו באותה מידה שחשובה לי???

טורנדו1

New member
אלמה יקרה../images/Emo141.gif

לפי מה שאת מציינת שבימים רגילים יש בינכם תקשורת יפה וזורמת,ולפי הפריסה שיצאה לך,ניראה לי שכן הידידות בינכם כן חשובה לו.את פשוט צריכה להיות סבלנית כלפיו ולהבין אותו,אל תנטשי אותו עכשיו חבל כי זו ידידות יפה,תני לו לעבור את המשבר הזה והכל יהיה בסדר.שיהיה לך שבוע מבורך.

aLMa35

New member
למרות שהשם שלך סוער אבל את

נשמעת לי אדם מקסים והכי רגוע......
תודה טורנדו1

טורנדו1

New member
תודה לך אלמה../images/Emo140.gif

כל עוד לא מעצבנים אותי אני לא סוערת,ותודה לך גם את התחברת לי כבן אדם רגיש במיוחד,ואל תתיאשי יהיה בסדר,ומה שתעשי יאמר לזכותך.

טורנדו1

New member
אלמה שלום../images/Emo140.gif

אתייחס קודם לפריסה הראשונה שלך:אין ספק אתמול שהוא ניפגע ממך והעמיד פנים שלא קרה כלום,הוא פשוט טיפוס שלוקח המון ללב,הוא צריך לשבת לעשות חשבון נפש עם עצמו,מפני שהוא רק יזיק לבריאות שלו בקצב הזה,הוא סומך עלייך מאד יותר מכל אדם אחר,מה שאת צריכה לעשות זה המון שיחות הבהרה איתו,כדי שהוא יסלול לעצמו דרך שתהיה נכונה ומועילה

טורנדו1

New member
הפריסה השנייה../images/Emo24.gif

הוא כרגע נמצא במצב של הסתגרות,ותפקידך בתור ידידה טובה הוא לקחת את המוט ביידיך ולפעול לטובתו,הוא צריך המון שיחות נפש,ושירגיש שיש איתו מישהו לידו,ושהוא לא לבד,תעשי מאמצים להשקיע כי אחר כך הוא יעריך זאת מאד.אם להגיד לך שמצבו טוב עכשו אז ממש לא.תעזרי לו,וניראה לי שרק לך יש את כוחות הקסם לעשות זאת,מאחלת לך המון סבלנות וסובלנות.מקווה שעזרתי

למעלה