בוקר טוב

odedee

New member
יש לי למסור לה מסר מאד אישי

כך שאני מבקש שתפנה את המסך עבורה ולא תקרא, זה לעיניה בלבד. מסר אישי פראו יקרה, אני מאד מודאג. נראה לי שהד"ר מאבד את הטאץ', לקח לו שעה שלמה לזהות ציור ידוע, וגם זה רק אחרי שהבת עזרה לו. אם הוא כבר בשלב שהוא מפלבל בעיניו אולי כדאי שיראה איש מקצוע טוב. הפרס, אגב, יהיה הציור הראשון. ליתר דיוק, מה שמצויר בו. כלומר הפירות. אני מקווה שאת מבינה שזה פרס יקר ערך ואני סמוך ובטוח שתתייחסי אליו בהתאם.

כמובן שלא העזתי לקרוא את המסר הפרטי

אבל, זה לא היתה שעה ואת הציור היכרתי רק לא זכרתי ואני לא מרגיש טוב ויש לי פתק מההורים וגם זה לא היה בחומר ולא הודעת מראש על המבחן ואני מנקה את הבית לפסח וכואב לי הראש

odedee

New member
כמובן, לרגע לא חשבתי אחרת.

בהזדמנות הבאה שאתה מרגיש טוב והבית כבר נקי, אולי נעבור לציורים למתקדמים. עד אז, לילה טוב מסן פרנסיסקו.

מאקי

New member
עודדי.. נרשמתם לפסטבל הבירה???

12 באפריל בסן פרנסיסקו לידיעתכם....4154413400 הטלפון לפרטים.. ו...חג שמח

odedee

New member
לא

זה בכלל ב-24 לאפריל ולא ב-12. אני לא ממש אוהב בירה. נראה. אבל תודה על הטיפ!

מאקי

New member
לא נורא

תנסה אתה בגיל שמותר להתחיל ואם תרצה יש פסטיבל קשיו (תולענה)שהתחיל אתמול נגמר מחר בבליז קפיצה קטנה ממך....... ו23 מתחיל הג'אז בניו אורלינס אז בילוי נעים וחג שמח או שמא אומר חגים שמחים

הסירו דאגה מלבכם- הכל טוב

האישה שאיתי אינה מתעקשת לרחוץ את גופה בבריכה מקודשת היא לא בשבילך,כך אמי ממלמלת ואבא אומר שרזה היא כמו שלד אבל היא אמיתית יותר מכולנו זו אהבה כמו בזמנים לפני שנולדנו רק אני יודע האישה שאיתי אינה מתעקשת שבכל לילה אקטוף לה עוד ורד האישה שאיתי היא פרי גן העדן בנשמתי כמיתר היא רועדת החברים הם עושים לה עיניים והאויבים מרימים שתי ידיים היא תעטוף אותי רכה ומבושמת ואחר כך בגופה אותי היא מחממת ואני לוחש לה האישה שאיתי היא פרי גן העדן מתליקה על פני כמו מים על אבן לאישה שאיתי כל כולי התמכרתי והיא גם זרעה בשדות שחרשתי בבוקר אני מתעורר רק אליה בחושך אני מגשש אל שפתיה אני שלה עכשיו וכל מה שהיה לי החברים,הכלבים,הזיונים,המשחקים על הכל ויתרתי מסכן חואניטו לאישה שאיתי כל כולי התמכרתי אך אל תגלו לה את מה שאמרתי אל תגלו לה את מה שאמרתי מחליקה על פני כמו מים על אבן

alexit

New member
אני מתנצלת בפני קנגה ורו.לא היתה

שום כוונה לפגוע באף אחד. אני מבינה שעברתי את גבולות הטעם הטוב. סליחה,סליחה,סליחה.

odedee

New member
גם אני. ../images/Emo52.gif

גלשנו והגזמנו. לא היה בדל רצינות בדברים, וצר לי שפגעתי. סליחה.

למעלה