בוקר טוב

queenforaday

New member
בוקר טוב

אז אולי אני אכתוב פה מעכשיו, נחמד פה אני ממש אוהבת את סאונדגארדן ואליס בעיקר
ויהיה מגניב

RaSTA La Vista

New member
ברוכה הבאה

ניסיתי לשמוע עוד להקות ונתקעת רק על סאונדגארדן ואליס, או שלא? : )

queenforaday

New member
אכן.

ניסיתי ועוד ניסיתי. אני ממש לא תקועה על שתי הלהקות האלו, פשוט שאר הלהקות הן לא מה שהייתי קוראת לו "גראנג' קונבנציונלי"

George W Bush

New member
באמת?

ומהו בדיוק "גראנג' קונבנציונאלי"? אנא האירי את עינינו

queenforaday

New member
ובכן

"גראנג' קונבנציונאלי" הוא שם כולל ללהקות שמזוהות עם הז'אנר- כגון סאונדגארדן ואליס המצוינים לעיל, ובתוספת נירוונה, פרל ג'אם, סטון טמפל פיילוטס [שלוש להקות שאני לא אוהבת], מאדר לאב בון, גרין ריבר, מאדהאני, מלבינס, טאד, סקרימניג טריז וכדומה. שאר הלהקות שאני שומעת לא נכללות בסגנון הזה, ולכן לא הזכרתי אותן [לעת עתה].

G4rfi3ld

New member
יפה אמרת!

טאד הם סבבה, לדעתי. ואת אוהבת גם את פיית' נו מור, נכון?! :) ואת לא חושבת שהם גראנג', נכון?! למה אין פורום בתפוז לפאטון או לפיית' נו מור?

queenforaday

New member
טאד הם די סבבה באמת

ואני ממש אוהבת את פיית' נו מור, ונדמה לי שאני מכירה אותך מפורום פיית' נו מור בהייד פארק. ואני לא חושבת שהם גראנג' כי אין שום דבר שיכול לקשר אותם לגרנאג' (חוץ משנות פעילותם) אז זין. ואין פורום בתפוז לפאטון או פיית' נו מור כי כנראה אין מספיק אנשים שמעוניינים בכך, ובכלל, אם תסתכל בהייד פארק כל הפורומים מתים.

G4rfi3ld

New member
אל תגידי מתים!

תגידים לא פעילים באופן יומיומי. מה הכינוי שלך שם? דווקא יש מלא מעריצי פאטון, מסתבר, אבל אולי מספיק מה שיש בהייד פארק באמת.

queenforaday

New member
הפורומים האלה לא "לא פעילים

באופן יומיומי"... הם "לא פעילים באופן שוטף"... לא שאני באה להעליב את כבוד הפורומים. פורום זה אחלה. פשוט זה דבר שדורש השקעה... אבל זה לא משנה כרגע. הכינוי שלי שם זה מיידן (אני לא אוהבת את איירון מיידן. ממש לא
) אבל לא כתבתי שם יותר מדי, דווקא בזמנו כתבתי כמה דברים בפורום פאטון.

stone cold jane

New member
פאלומה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מתה עליך ילדה!!! המממ לא הבנתי מה היה ה"זין" בהודעה שלך, כאילו, איזה צירוף מיקרים מוזר זה שיש מישי שמדברת כמוני... ואז כתבת שאת מיידן וזאת את :)) ברוכה הבאה לפורום חמודה!! ואני צריכה לדבר איתך!!! והכנתי חומוס :)))

queenforaday

New member
ג'ייני

תודה. ואת לא בבית או בפלפאון. וחומוס זה אחלה. ולמה יש סמיילים של פסח?! יש עוד איזה חודש!

למעלה