בוקר טוב אביב שמח לכולנו עם סופשבוע של פריחה מדהימה (כיף לגרים בעמק ובטבע)
ד דר קיינס New member 26/2/04 #1 בוקר טוב אביב שמח לכולנו עם סופשבוע של פריחה מדהימה (כיף לגרים בעמק ובטבע)
A alexit New member 26/2/04 #4 תודה על התמונה המדהימה ושיהיה לכולם בוקר נהדר. (דרך אגב אתה תמיד מוזמן לעמק).
נ נירהמ1 New member 26/2/04 #6 ../images/Emo39.gifוזריחה של wan - כפי שצולמה בביקורה האחרון בארץ. תראו איזה צלמת מוכשרת היא. התמונה צולמה מחלון חדרה בבית הוריה שבנגב המערבי.
../images/Emo39.gifוזריחה של wan - כפי שצולמה בביקורה האחרון בארץ. תראו איזה צלמת מוכשרת היא. התמונה צולמה מחלון חדרה בבית הוריה שבנגב המערבי.
נ נירהמ1 New member 26/2/04 #9 ../images/Emo39.gifוגם משהו קטן ליד...../images/Emo25.gif סופלה שוקולד הולך? (הוא לא שלי - אז לא לבקש מתכון!!). שיהיה לכולנו יום נעים וטוב!
../images/Emo39.gifוגם משהו קטן ליד...../images/Emo25.gif סופלה שוקולד הולך? (הוא לא שלי - אז לא לבקש מתכון!!). שיהיה לכולנו יום נעים וטוב!
נ נירהמ1 New member 26/2/04 #13 איזו מקסימה - דומה לשלי כמעט../images/Emo39.gif שתי טיפות מים. גם לי יש זאבה עם אותם צבעים והבעה, שלי רק צעירה יותר.
איזו מקסימה - דומה לשלי כמעט../images/Emo39.gif שתי טיפות מים. גם לי יש זאבה עם אותם צבעים והבעה, שלי רק צעירה יותר.