בוקר טוב!!!

בוקר טוב!!!

בוקר טוב לכולן!
בעלי יצא מקודם לעבודה והוא כנראה יסגור היום כמה עסקאות גדולות (הוא איש מכירות). הלוואי שהוא יצליח! לפני שהוא יצא הוא אמר שיש לו הרגשה שיהיה לו היום יום טוב
. אז הלוואי שכך יהיה... ובינתיים, עד שאני אתחיל לעבוד, אני תקועה בבית עם כביסה, ערימת גיהוץ ולחמניות שוקולד-צ'יפס שאני רוצה לאפות...

מה קורה איתי? שומדבר מיוחד...

אין לי מושג מתי אני מתחילה לעבוד כבר- אני צריכה לעבור בשביל זה קורס של 3 שבועות בחברה ובגלל שזה יצא לי על סוף הלימודים אמרתי שאני אצטרף לקורס הבא, ואין לי מושג מתי זה יהיה. בינתיים אני משועממת, ורובצת כל יום בימים האחרונים (חוץ מהיום) אצל ההורים שלי... אה, ולגבי האוטו- קיבלנו לחתונה, אם את זוכרת שסיפרתי פעם, את האוטו הישן של סבא שלו. כעיקרון כשקנינו את האוטו החדש אז התכוונו למכור את האוטו הישן לאיזה משפחה, אבל בינתיים רק הבאנו להם אותו והם עוד לא שילמו (זה מכרים שלנו), אז לקחנו אותו בחזרה, אבל לא נראה לי שנוכל להשתמש בו כל כך, כי קשה לאוטו "לסחוב" בעליות בדרך ליישוב... והוא בולע דלק...

לא עשיתי... ../images/Emo3.gif

אני מתעצלת לנסוע עד לקופ"ח... אבל בעוד בדיקה ביתית יצא לי קו מאד מאד מאד חלש, ככה שממש אין לי מושג...

jesenia

New member
את מה-זה מזכירה לי את עצמי ../images/Emo13.gif

גם אני, מתעצלת בכל הקשור לקופ"ח. בגלל זה אני קובעת תור לרופאה על הבוקר, לא אוכלת ומתאפקת עם הפיפי של הבוקר, רק ליתר ביטחון...

jesenia

New member
לא מדד!

אני הייתי בהריון כמעט חודשיים, ולא שמתי לב.

jesenia

New member
וואו זה נשמע רע

התכוונתי שכמעט חלפו חודשיים עד ששמתי לב :)

ברצינות?? ../images/Emo2.gif

אבל אצלי הדימום הזה לא נגמר, ועוד התוצאה של הבדיקת דם מיום רביעי שעבר היתה נמוכה (26), ככה שרוב הסיכויים שההריון לא נקלט. ואם כן- נגלה את זה בעוד חודש... אבל לא נראה לי.

כשתראי את היד שלי תביני... ../images/Emo5.gif

כל ה"שחי של המרפק" כמו שקראתי שקוראים לזה איפהשהוא, נהיה אצלי סגול- חום וגם מעל למרפק. יום אחרי הבדיקה לא יכולתי ליישר את היד. אין לי מושג מה האחות הזו עשתה, אבל נראה לי שהיא קרעה לי בדרך כמה ורידים שם... לא נראה לי שהיד שלי תוכל לסבול עוד בדיקה... וגם לא בא לי עוד דבר כזה ביד השניה... זה לא שאני מפונקת או משהו. מה שכתבתי זה סתם תירוץ (אם כי אמיתי לגמרי) פשוט רוב הסיכויים הם שאני לא בהריון. אם היתה לי קופ"ח פה קרוב ברור שהייתי עושה בדיקה, אבל לא שווה לנסוע במיוחד כשאני יודעת כבר מה תהיה התוצאה.

אנילה1

New member
יעל, חוץ מזה לא יפה להסתובב עם

ידים סגולות שחורות וצהובות. עוד יחשבו שאת מזריקה לעצמך סמים.
אם את בהריון אז תדעי בסופו של דבר. את צודקת גם אני לא הייתי משתדלת כל כך אם קשה לך להגיע לקופת חולים. מה יכול להיות כבר, או הריון או לא. אין חצי הריון.

sovlanit

New member
יעל,וואו

שיהיה בהצלחה ושתמיד תמיד תזכי לבשר ולהתבשר רק בבשורות טובות . א מ ן!
שמחתי לקרוא.

איזה כייף ממש אשת בית את , ונשמעת

אשת חייל. יאללה בהצלחה עם הלחמניות שוקולד. וביתר התחומים. שיהיה לך יום טוב סיגל.

למעלה