בוקר טוב!

Ez sLeeP

New member
בוקר טוב!

(שרשור בוקר טוב? מה קרה לדיקטוטריות המשוועת שלי? נבר מיינד) בעודי למקלחת נזכרתי שהיום אני באמת הולך לבי"ס, אחרי איזה שבוע רצוף של שהייה ממסטלת בבית (?), וחודש של ON וOFF היעדרות שכזו, וכנראה שבשל זה אני ער בשעות כאלו (וכותב בפורום?). אז היום יש תעודות. השנה הראשונה שאני באמת חושש מהן. הפעם לא הכל יהיה 90+. הידרדרתי. הפסקתי להגיע לשיעורים (מישהו אמר התעמלות?). בוקר נפלא לכולנו!
נדבו'ש (מישהו יודע מה יש מחר?) דידו'ש, ענבר, שירה! היתה הופעה מדהימה בטכניון!

Sister of Night

New member
נו אז איך היו התעודות?

אני יצאתי מרוצה....מקווה שגם אתם. אחלרי 5 שנים בבצפר החליטו לשנות את התוכנה של התעודות ובמקום טבלה מעפנה בקיוטקסט מישהו אשכרה ישב ושרטט טבלה באקסל! או הקידמה!!!
סופ"ש נפלא לכולם!! אני יוצת לי לכיוון ת"א להחלקרח

Ez sLeeP

New member
גם לנו שינו קצת.

השנה לא משהו. נתחיל מהגרוע, עם קצת הסברים. התעמלות.. 45 (ציון זמני וסימבולי להיעדרות הבלתי מוצדקת שלי. יש אישורים, מפוברקים אמנם, אבל אישורים) ערבית.. 60 (המורה הקודם פשוט היה זוועה. אנחנו בדרך לשיפור. היה מבחן טוב) מתמטיקה.. 74 (אם נתרומם ל-80 עד סוף השנה יהיה טוב) כימיה מעבדה.. 80 (אבוי. איפה הדוחות שלי?) אזרחות.. 82 (מגיע יותר. חסר לה שזה לא עולה..) היסטוריה.. 83 (כנ"ל. אותה מורה..) כימיה.. 90
ספרות.. 90
אנגלית.. 90
(המבחן האחרון לא היה משהו) תנ"ך.. 91
(המורה מעוצבנת עליי) ממוצע, ככל הנראה לא משוכלל (הם טרחו להוסיף) 78.5. מה קרה לכל ה90+ משנה שעברה? בושה לאנושות. אל ירא! עוד חודשיים והכל עולה לעבר ה-90. יהיה ממוצע 85++. חייב להיות.

miki barrr

New member
נדב..יש לך תעודה ממש טובה...

לכל 90 יש לך תירוץ אחר..חח..מצחיק אתה! אני אומנם לא נופלת רחוק ממך,אבל יש לכם בטח מלא שעות לימוד,אצלנו י"א היתה הכי עמוסה...כנראה שאצלכם זו השנה,וחבל שלא השכילו אצלכם בביצפר לשנות את העומס....

Ez sLeeP

New member
י"א היתה יותר עמוסה מזו.. ../images/Emo3.gif

ומלבד ה-90ים יש כמה יותר נוראיים.

עדיין לא../images/Emo63.gif../images/Emo57.gif

מחר התעודות ופעם בעוד שהייתי מצפה לתשעיות ומאיות הפעם אני מרוצה מזה שאין לי נכשלים וכבר איכשהו לא ממש איכפת לי מהציונים כנראה שלקיתי במה שנקרא סינדרום י"ב

למעלה