בוקר טוב

איה22

New member
בוקר טוב

שלום, אני חדשה כאן אז ישלי שאלה קצת טיפשית, יש כאן אוהדים של מכבי תל אביב?

שלום שלום.......

ישנם כאן אוהדי מכבי (אני, רועי, ועוד כמה נכבדים), אוהדי הפועל ת"א (קוסטדינוב, חזיר בר) ואוהדי קבוצות נוספות.....

חזיר בר

New member
דרך אגב,

אתה יודע שאני קונה מנוי להפועל ת"א כדורסל? אני עדין לא מאמין על עצמי שאני קונה מנוי לקבוצה בלאומית ב´, אבל למען הקבוצה.. בטח קוסטדינוב יצחק עלי כי יש לי הרגשה שהוא מהמסתדרים באוסישקין שתמיד מצליחים להשיג כרטיס.

יודע צדיק נפש בהמתו ../images/Emo13.gif

אני נראה לך כמו בן אדם שהיה מוכן לתת לשאול כסף? מנוי חינם דרך מקורבים אחי

חזיר בר

New member
לפעמים זה נדמה לי

שפרט לי ולעוד כמה אנשים,כולם מקורבים למישהו באוסישקין. מדהים, לא נורא, אני אקנה מנוי,אין ברירה

ייתכן מאוד שאתה צודק

ובכל אופן,תמיד יש באזור של אוסישקין איזה מישהו שמחלק כרטיסים לפני ההתחלה של המשחק,ככה שאני לא הייתי ממליץ לך למהר מדי לקנות מנוי

חזיר בר

New member
אני יודע

וניצלתי את העניין הזה לא מעט פעמים אבל אין לי כוח להסתבך עם לחפש את אותו מישהו כל הזמן,אז אני פשוט אקנה מנוי וזהו.

ייתכן מאוד שאתה צודק

ובכל אופן,תמיד יש באזור של אוסישקין איזה מישהו שמחלק כרטיסים לפני ההתחלה של המשחק,ככה שאני לא הייתי ממליץ לך למהר מדי לקנות מנוי

דווקא השנה

להפועל יהיה הרכב שחקנים טוב ומעניין, אבל היריבות שלה לא נראה לי שיעוררו עניין.... מה ששיבק אמר, על כך שהפועל ת"א היא המכבי של לאומית ב´, עורר אצלי קצת גיחוך, אבל זה אולי נכון - אני לא רואה קבוצה שתעמוד ממש מול הפועל ת"א, למרות אייזנברג.... להפועל ת"א תהיה השנה קבוצה טובה, טובה מאוד אפילו במושגים של לאומית ב´ ואולי אפילו לאומית א´, כך שאולי יהיה מה לראות שם... אבל בכל מקרה, המבחן האמיתי שלה יהיה אם וכאשר הם יעלו ללאומית א´

אתם סתם מזלזלים ביכולות של שאול

שאול זה עילוי בתחום הרס טוטאלי של קבוצות. אתם יכולים לתת לו להיות היו"ר של הלייקרס ולשים אותם בליגה הקפריסאית ואתם תראו איך תוך מקסימום 4 ששנים הוא יוריד אותם לליגה השניה בקפריסין ויחסל את הקבוצה מבחינה כלכלית. מישהו פה באמת יופתע אם גודס שוב יפצע לתקופה ארוכה או אפילו יפרוש במהלך העונה? מישהו פה באמת יופתע אם שיבק יכנס לעימות עם שאול ויעזוב במהלך העונה? מישהו פה באמת יופתע אם הפועל שוב תצליח לירות לעצמה בדיוק מפתיע ברכה כמו שהיא עשתה אינספור פעמים בעבר? יש רק דרך אחת להביא לשיקום של הפועל,והיא ששאול יעזוב את הקבוצה. שום הישג לא יהיה שלם כל עוד הוא אוחז במושכות. יוחזר שאול לקול השלום לאלתר-לא רוצים אותו בתוך המים הטריטוריאליים שלנו.

חזיר בר

New member
לפעמים זה נדמה לי

שפרט לי ולעוד כמה אנשים,כולם מקורבים למישהו באוסישקין. מדהים, לא נורא, אני אקנה מנוי,אין ברירה

בוודאי

שכחתם אותי... ודרך אגב- אין לי מושג איך לא פרסמתי את זה עד היום....!! יש לי אתר ממש מושקע על מכבי ת"א ...בכדורסל כמובן... הוא לא בHTML והוא על שרת דפוק והעיצוב לא משהו....אבל האתר מושקעעעע אז לכל אוהדי מכבי עלית ת"א, כנסו!!

למעלה