בוקר טוב!

AYELET1

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif .

גלי , שתעבור על בתך מסיבה נהדרת היום, ועליך מסיבה קלה (כל אחד ונקודת ראותו
)

הכחלחלה

New member
בוקר טוב!

תרשמי שלום לכל המצוטטים פה,אני הכחלכלה. לאחרונה בעלי ואני התחברנו לאינטרנט ומצאתי את זה ממש נחמד. סיירתי לי בין האתרים ומצאתי את הפורום שלכם,ואני ממש ציינתי אותכם לשבח. דבר כזה מאוד יעזור לי יש לי שתי ילדים: בן 16, הלומד בכיתה י"א בת 14 וחצי הלומדת בכיתה ט´ אשמח להסתכל והוועץ בכם מדי פעם, בתקווה שתקבלנו אותנו לקומונה שלכם. ~מיכל

AYELET1

New member
../images/Emo142.gif ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

הירקרק

New member
שלום לכולם ../images/Emo70.gif

אם עוד לא הבנתם אני בעלה של הכחלחלה....-הירקרק- אשמח מאוד להשתתף בפורום לייעץ ולהוועץ. שיהיה לכולם לילה מעניין -הירקרק-

גלי®

New member
היי לכולם ! עברנו את פרעה , ועברנו

גם את בת המצווה !!!! לפי עדויות הילדים היה "גדול" "מטריף""מגניב" , לפי הבת שלי היה "שווה", ולפי איך שאני מרגישה :"תודה לאל שיש לי רק בת אחת ... "

גלי®

New member
תודה לכל המברכים !!! אגב : שכחתי

לספר לכם : משלשום , המתבגרת ואני מתהדרות (כל אחת מאיתנו בשלה , כמובן! ) , בעגיל חדש בטבור ....

AYELET1

New member
תתחדשנה! ../images/Emo39.gif

ברגע הראשון, לפני ההסבר שבסוגריים, חשבתי, שאתן מחוברות עכשיו בטבורכן

גלי®

New member
תודה לאל , את שלב החיבור הטבורי

עברנו כבר מזמן ... כעת אנחנו עובדות על מערכת חמצן עצמאית לכל אחת מאיתנו ...

סליחה לשאלה, אך בשביל מה זה טוב ?

אצלך - מילא, יש מי שיראה. מי ילך להסתכל על הטבור של הבת בגיל בר-מצווה ? אולי נזם באף מתאים יותר ( אצל השבטים באפריקה שמים גם טבעת על השפה או מכניסים לשם פלטה שלמה... האם אנו חוזרים עם תופעות "תרבות" כאלה אל עידן האדם הקדמון, או הכל רק כדי להיות דומים למה שאחרים עושים ( סתם חיקוי או צו אופנה...) ?? באם אישה לא די מושכת בלי לנקב עצמה במקומות נוספים ( ולהיראות כעין שפחה מודרנית ) מאלה שהטבע כבר נתן לה ?

גלי®

New member
לא תאהב כנראה את התשובה ....

היות וקצת עברתי את גיל הלחץ החברתי , אין לי בעיה לחורר או לקעקע את עצמי בלי להתייחס לתגובות ה"בעד" וה"נגד" .. עשיתי את זה כי בא לי ... אין לזה שום נגיעה לסוגיה , האם זה הופך אותי ליותר מושכת או לפחות !!! אני מרגישה צורך אך ורק להיות מושכת בעיני עצמי ... ועם דעות נחרצות כאלו , למה אתה חושב שהבת שלי תהיה שונה ?

דווקא אהבתי את התשובה, אלא ככה :

1. לאחרונה התפוחים לא נופלים ממש ליד העץ... 2. כל זמן שאת מושכת בעיני עצמך - ניחא. אם הטעם שלך אומר מרבה חורים, מרבה אושר - גם טוב. אני מדבר כעת על הטעם "המקובל" ולא על טעם הנעורים, שאת כנראה משתדלת לחזור אליו, כלומר - במקום שהבת תהיה דומה לך, את משתדלת להיות העץ שלא רוצה לגדול רחוק מהתפוח, להיות כמין אחות גדולה של הבת ולא כאמא. שאלת אותה אם גם דעתה כזו - ואם היא מוכנה לכלול אותך לתוך מסגרת "החבורה" או הכל תוך רדיפה ( לעתם מוצלחת, ולעתים - לא כל כך...) אחר הנעורים שעברו וחלפו ? ואם בטעמי מדובר ( וקיימת סברה, כי טעמי די משובח ) נזם על הפופיק אולי יפה, אך על בת ( תלוי גם בהופעתה הכללית ) ולא על האמא... "הכל תלוי בטיב המילוי"...

vered4

New member
בת אמא וחברה

הבת שלי, 13, עדיין לא מנסה להתנתק, אמנם אנחנו לא חולקות פירסינג, אבל הרבה דברים אחרים כן. איפור, צבע לשיער, לק לציפורניים. אני לא מנסה להיות בת 13, אבל היא לפעמים רוצה לעבור את שלב ההתלבטויות המאיים שלפניה (אני גם זוכרת את עצמי ככה, רק בגיל 16), והיתה שמחה להיות מיושבת, עם ילדים. היא אפילו שאלה אותי אם אעזור לה עם הילד...(בעתיד הרחוק כמובן). אז אם לאמא לא אכפת, והיא עוד נהנית מזה, אז פירסינג משותף זה משעשע.

גלי®

New member
הדבר האחרון שאני רוצה הוא שוב להיות

בת 12 , 13 , או כל גיל נעורים אחר .... אני לא "אחותה הגדולה"של ביתי , אלא אמא שלה .... אני לא מנסה להיות חלק מהחבר´ה שלה (יש לי חברים משלי ), ולא רודפת אחרי "נעורי האבודים" (כי אני לא מרגישה רחוקה מהם כ"כ).... אגב : אני מסוג הנשים שלא יילכו לבושות בצורה מסויימת , רק כי זו האופנה ....אני גם מסוג הנשים שחושב , שאם את נראית טוב , כמעט הכל מתאים לך (וקיימת סברה כי אני נראית די טוב , לא רק יחסית ל"גילי המופלג" )!

vered4

New member
מזל טוב

אחרי הבת מצווה, חשבתי לעצמי שמזל שיש לי בת לפי הבן, וכך זה משאיר לי כמעט 3 שנים להתאושש
. אצל חברה שלי זה הפוך אז זה יוצא יותר קרוב לשנה וחצי.

למעלה