בוקר טוב!!!!

מיקה86

New member
בוקר טוב!!!!

אז תודה דבר ראשון לכל מי שאיחל לי להרגיש טוב:)) אני לא יכולה להגיד שאני בסדר עכשיו,אני קצת מסובבת מאתמול ועדיין חולה,אז הכל ביחד.... בכל מקרה יצאתי אתמול!! והיה ממש ממש כיף ורן....כן אלכוהול חופשי כל הערב!! שתיתי 2 רד בול+וודקה 1 וודקה+תפוזים ו 4 טקילות וא השתכרתי!!! אח,איזה כיף זה לדעת לשתות. רק מה חברות שלי היו שפוכות כאילו הן נרדמו באמצע המסיבה (לפחות אחת מהן)עם הסיגריה ביד...זה היה עצוב קצת... בכל מקרה אני חוזרת למיטה,בתקווה שאני לא אקיא לילה טוב לכולם.

*superstar*

New member
ככה את לא מזמינה גם אותי? לא בסדר

מיקה.. לא בסדר. שמחה שנהנית

כן..

פעם הבאה אני ודיד שם! .. אלא אם כן את ממש מתביישת להיות איתנו בחברת אנשים.. יצורים שכמונו.. *משפיל את הראש בעצב ומזיל דמעה*

Stillwater

New member
שמחה שנהנת.....אוחחחחח...

עד שאני כבר יוצאת שישי אחד (ויוצאת בכלל) זה מתפקשש... אח שלי וחברה שלו (או יותר נכון ארוסתו למי שעוד לא סיפרתי) הזמינו אותי לסרט בסינמה סיטי. קודם לא היה כרטיסים לסרט שרצינו, אז קנינו לסרט אחד אבל הקופאית לא אמרה לנו שבשורה 2 זה פשוט בלתי אפשרי לראות! (יש בתי קולנוע שזה אפשרי, לא הכי נוח שבעולם, אבל אפשרי) אז עוד בזמן הפירסומות ביקשנו להחליף מקום, אבל זה לא היה אפשרי, אז הם הביאו לנו כרטיסים לאמצע שבוע! חוצפה...אנחנו קנינו בשישי, למה לאמצע שבוע? אז חברה של אח שלי רבה איתם, וזה לא עזר! אז נסענו... רצינו ללכת לאיזו מסעדה כזאת של שוקולד אבל אח שלי ראה את התור בכניסה וכבר לא הייתה לו סבלנות אז הם החיזרו אותי הביתה! טוב, נו... בפעם אחרת!

מיקה86

New member
בר שוקולד?!

בהרצליה?! איך לא שמעתי עליו?? ענתי אני מצטערת שלא הלך לך אתמול.... תמיד יש עוד סוף שבוע:) רן ועדי ברור שהייתי לוקחת אתכם,אבל זאת הייתה מסיבה סגורה כך שלא היה ביכולתי להכניס אנשים... אולי רק אחד מכם בתור בן זוג....אבל אז הייתה נוצרת התלבטות קשה בין עדי כבת זוגתי או רן.... מממ...

אז..אז..

אני לא יכול לעמוד בלחץ של הלבטים האלה שלך קחי את עדי גם ככה אני בסוף מפסיד תמיד מפסיד *פורץ בבכי ויוצא בהתרגשות מן הבמה*

מיקה86

New member
אני מתגעגעת לשירה...

וראיתי עכשיו "מה עובר על גילברט" אז חשתי צורך לשתף..... או כמו שבן אדם חכם אמר פעם:"אין כזה דבר יותר מדי ג'וני דפ" (באנגלית זה נשמע יותר טוב)

מיקה86

New member
אתם מעמידים אותי במצב קשה...

מצד אחד עדי נעלבת מצד שני רן בוכה.... זה לא נחמד נעשה ככה אני אלך עם רן ונשים את עדי בתיק ואז שכבר נהיה בפנים נוציא אותה וככה כולם ירוויחו.... אם כבר מדברים על תיקים,לחברה שלי גנבו את הפלאפון (שוב) והכסף אתמול במסיבה, באסהההההההה.

למעלה