בוקר טוב!

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

BiGuy3000

New member
*מרים יד*...../images/Emo3.gif

לא הברזתי בדיוק, אני חולה, אבל אמא שלי לא מוכנה להשאיר אותי בבית... אז אני נשאר בבית על דעת עצמי
אני לא במצב ללימודים...

יערה13

New member
אני לא הברזתי....

יערה תלמידה טובה ומצטיינת בכיתה... חחחחחחחחחחח
אבל ברצינות אני נחשבת לאחת כזו...

LCA

New member
חס וחלילה!

לא נשלחתי על ידי המורות!!
אני מטעם התלמידים שרצו להבריז אבל אף פעם לא עשו זאת!!

LCA

New member
תאמין או לא

לא הברזתי אף פעם משיעורים
. היה פעם אחת, שבדרך לבית הספר נפלתי ונקעתי את הרגל, אז קמתי, עשיתי אחורה פנה וחזרתי הביתה... פה מסתכמת ההברזה שלי... אבל משום מה, המורות תמיד העדיפו את אלה שהבריזו משיעורים ועשו בעיות על פני!!

flowers girl

New member
אני חולעעעע../images/Emo184.gif

כבר מלא זמן אחרי שכתבת את ההודעה הזו, אבל רק עכשיו האחיות ה"נחמדות" שלי החליטו לפנות לי את המחשף.. אני חולעע.. זה היום השני ברציפות, היה אמור להיות לי יום הורים היום אבל אני לא הולכת. אני מנסה ללכת היום יחפה על הרצפה, לצאת החוצה, לפתוח חלונות וללכת עם בגדים קצרים באותו זמן, כדי לא ללכת גם מחר לבצפר (ימי רביעי הם הימים הכי גרועים)

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif אבל נעה....

לא יצא לנו להציג את "שיר הקיא"!!!.... (קטע מהמחזה "שיץ" שאני ונעה עובדות על בדרמה.) בכל מקרה, אני אבקש ממיקי לצלם גם לך ואני אביא לך כשתבריאי. אגב - החלמה מהירה!!! אבל את אכן צודקת - ימי רביעי זה זוועה....

flowers girl

New member
תודעעע..

ואת האמת, חשבתי על זה, ורציתי לבוא רק בשביל זה, אבל אז חשבתי על זה שוב והגעתי למסקנה שמיקי תצררררחחח עלינו כי לא עבדנו על זה, לא משנה שהייתי חולה ובלה בלה.. לא משנה, בכל מקרה.. חדשות משמחות-
אני מאה אחוז לא הולכת מחר לבצפררר
וויייייהיייייי

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif הו וול....

אבל מיקי צילמה לנו את זה, ואני מופתעת לומר ש..... אני זוכרת את כל המאכלים בע"פ!!!!! הבה לך: "היום אכלתי ארוחת בוקר הכוללת מה? ביצה, עגבניה, מלפפון, בצל, גבינה צהובה, שמנת, דג מלוח, לחמניה, חמאה, צ'יפס כמובן, דבש, עוגה, קפה ואבטיח עם בננה ותות." ולא - לא העתקתי את זה מהדף!!! יאיי - הצלחתי לזכור את זה בע"פ!!! יאיי!!!!! אבל את באה מחר לבצפר??? מתגעגעים אליך!!! נ.ב. החלמה מהירה....

flowers girl

New member
ואיך אני אמורה להאמין לך..

שלא העתקת מהדף
אה
חח סתם מאמינים לך.. תרגעעעעיייי
(שלא תשבי עלי או משהו, בתוקף תפקידך כשפרכצי) תודה רבה על ההחלמה המהירה, אם תהיה מחר סופה על הבוקר אני לא אבוא, כי זה ממששש לא בריא לילדה בתהליכי החלמה, אבל אם לא תהיה סופה אני אבוא.. עכשיו כולם ביחד איתי
-הלוואי שתהיה סופה מחר בבוקר- -הלוואי שתהיה סופה מחר בבוקר- -הלוואי שתהיה סופה מחר בבוקר-

BiGuy3000

New member
כנ"ל../images/Emo70.gif

אולי אני אצליח לשכנע את אמא שלי להישאר, ולסחוט אישור למחר...

MiSsY 100

New member
אני איתכן כי ממש אבל ממשששששש

לא בא לי תנ"ך ספורט והיסטוריה לא בא לי ואם אני לי ילך אז אני יהי משוחררת עד יום ראשון (אני לא לומדת בימי שישי)

BiGuy3000

New member
איתכן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif איתכן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

זה אני, או שיש פה בדיוק שני בנים
ועד היום היה רק אחד
איך הסתדרתן
ומכיוון שאני בשכבת גיל של חלק נכבד מחברי הפורום, זה מתאים...
אבל ברצינות, למה אין פה אנשים (אנשים, הכוונה, זכרים, גברים, נערים, ילדים וכו'...
)

LCA

New member
גיא!

שאלה מצויינת!! אתה מוזמן לספר לחברים שלך על הפורום... מה, אין להם בעיות עם ההורים?

MiSsY 100

New member
יוווווווו בן אדם סורייייייייייייייי

לא ידעתי אני מזה....סורייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יו איזה פאשלה ממני סורייייייייייייי

BiGuy3000

New member
לא נורא, אל תדאגי בגלל זה...

I believe in a thing called "Forgive and Forget"...
לא נורא, קורה.

BiGuy3000

New member
יש, והרבה...

אבל אפ'חד מהם לא יכתוב פה, זה לא בראש שלהם...
לא מתאים להם.

LCA

New member
לא בראש שלהם?

וואלה יופי....
טוב, סבבה, מי צריך אותם?

למעלה