בוקר טוב

טיפטיפ29

New member
רופאים לא יודעים שום דבר מהחיים

שלהם. זה רק מוכיח את זה. מזל טוב על החצוצרות הפתוחות והמשוחררות... ואמרתי לך לא לבזבז יותר זמן איתנו, אני בעד לנסות לבד, לנעול את הבית, להכנס למיטה עם הבעלול (גם ככה קרררררר) ויאללה להשתגע.

bapi

New member
איזה בשורות משמחות ../images/Emo127.gif

בלי הפחדות מיותרות וספקולציות לא במקום
עכשיו את יודעת שהכל בסדר
וזה הזמן לעבודה

d2b2

New member
אני אמרתי לך שאפשר לסמוך על טוגנדרי

והוא אכן הוכיח את עצמו שוב !!! הוא יודע על מה הוא מדבר כי הוא ראה מליון חצוצרות בחייו !!! יאללה עכשיו אין תירוצים , לעבודה וכמו שטיפטיפ אומרת קר שם בחוץ , אז להתחמם !!! שיהיו רק בשורות טובות ומאוד מאוד שמחתי לשמוע !!! נ.ב. אני בבקר לא בבית ולכן אין לידי מחשב כך שלא ראיתי את בקשתך להחזיק אצבעות אבל רוחנית אני איתך !!! בהצלחה לכם החודש !!!

d2b2

New member
ועוד המלצה שהמלצתי לך גם במפגש

למצוא רופא אחד שאת סומכת עליו והתמיד איתו !!! אם תרצי אתן לך במסר את הטלפון של הרופא שלי , הוא מקסים ורופא מצויין !!!

אנונה11

New member
יופי של בשורה ../images/Emo140.gif

בהצלחה החודש ואולי הפעם אגדת צילום הרחם תעשה לך מזל.

יש יש יש איזה כייף

תלבשי משהו סקסי ויאללה לעבודה לחצוצרות אין את כל היום..........
מקווה שלא תצטרכי טיפולים בהצלחה

פינקי33

New member
לעינב שפגשתי בצילום רחם....

איזה כיף היה להפגש במקרה ולגלות ששתינו בפורום... איך התוצאות? אני כל כך מקווה שבסדר... אני עוד קצת מודאגת מזה שבצד שמאל לוקח לדיו זמן לעבור ומזה שפתאום מגלים לי שהרחם שלי כפוף... בחיים לא שמעתי כזה דבר... טוב, מקווה שיצליח לשתינו ולכולנו.

d2b2

New member
פינקי , גם אצלי בדיוק אותם הנתונים

והרופא שלי דווקא די עודד אותי ואמר שרחם בכיפוף אינו מהווה בעיה וגם אצלי חצוצרה אחת היתה די סתומה כך שאנחנו ממש אחיות תאומות מבחינת נתונים מדהימים !!! בכל מקרה מאחלת לך שתצטרפי לאגדת צילום הרחם כבר החודש אמן אמן !!! בהצלחה .

יציואפי

New member
../images/Emo24.gif

ענבל איזה יופי שהכל בסדר! צריך תמיד לסמוך על תחושות בטן ורוב הזמן הם תמיד צודקות. שיהיה בהצלחה החודש!!!

פינקי33

New member
אז זהו, שפתאום אני חושבת שאם

בצד שמאל הדיו התפשט לאט אז אולי זה לא בסדר, ואם משהו סתום למה הוא לא פתח את הסתימה או שהכל בסדר? אני כבר לא יודעת....

einav8

New member
הי פינקי

היה נחמד לפגוש אותך... כמו שאמרתי לך, אני יודעת שיש הרבה בנות עם רחם כפוף, וזה לא בעיתי. בנוגע למעבר שמאל.. החומר עבר וזה מה שחשוב. בדרך כלל אחרי הצילום יש שיפור, בכל מקרה כמו שאמר לך טוגנדרייך (אם אני זוכרת נכון), זה שולי. המון בהצלחה.

איזה יופי שזה כבר מאחורייך והכל ../images/Emo127.gif

הלואי והדבר האמיתי יגיע מהר
המון המון
ו

למעלה